Zeilvakanties Spanje, Ibiza en Mallorca!

zeilvakantie Spanje

De Spaanse kust is heel afwisselend. Schitterende stranden worden afgewisseld met ruige rotspartijen en intieme baaitjes. De eilanden rond Mallorca en Ibiza vormen het ultieme reisdoel voor velen. Overal vind je schitterende, rustige baaitjes, met parelwitte zandstrandjes en kristalhelder water, waarin je lekker kunt zwemmen. Ideaal dus voor een ontspannen zeilvakantie!
De NautiSail schippers willen je graag een fantastische zeilvakantie bezorgen, maar ze zijn er ook om je te leren zeilen of meer zeilervaring te verkrijgen. De zeilvakanties zijn er voor singles, stellen of het hele gezin.

Mallorca - Ibiza

meezeilen Canarische Eilanden Vanaf mei tot september 2019 kun je een NautiSail meezeilvakantie boeken op deze First 45, puur zeilgenot! Voor een week, 10 dagen of 2 weken. Kies voor een fantastische performance op zee. Puur genieten tijdens het actief meezeilen op dit snelle en comfortabele zeiljacht met ervaren schipper rond de schitterende Canarische Eilanden. Maximum aantal gasten is 4 in 2x tweepersoons hutten.
Klik hier voor het vaarschema!

Zeiljacht huren vanaf Barcelona

Vanuit BARCELONA en MALLORCA bieden wij perfect onderhouden zeiljachten van 32 tot 55 voet aan voor de verhuur. Met en zonder schipper. Enthousiaste medewerkers in het verhuurkantoor ter plaatse staan klaar om uw zeilvakantie optimaal te doen slagen.
Uw zeilvakantie aan de Costa Brava en rond Ibiza en Mallorca betekent iedere dag zon en helder blauw water om fantastisch te zeilen en heerlijk in te zwemmen.
Kortom beleef de COSTA BRAVA & de BALEAREN en boek hier je zeilvakantie.
Klik hier voor meer informatie!

Klik hier voor meer informatie of om te boeken!

NautiSail, specialist voor uw zeilvakantie in de Balearen en Spanje!

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het