Zeilvakanties Spanje en Italië!

zeilvakantie Mallorca-Ibiza

Waar wil je zeilen? Meezeilen op een 'cool' zeiljacht met schipper langs de Spaanse kust, rond Mallorca, Ibiza is een onvergetelijke ervaring. Overal vind je schitterende, rustige baaitjes, met parelwitte zandstrandjes en kristalhelder water, waarin je lekker kunt zwemmen. Ideaal dus voor een ontspannen zeilvakantie!
Voor singles, stellen of het hele gezin. De schippers zijn erop getraind je een fantastische vakantie te bezorgen, maar ook om je te leren zeilen of meer zeilervaring op te doen. Net wat je wilt!

Nieuw aanbod!!! Mallorca en Ibiza

zeilen Mallorca-Ibiza zeilen Mallorca-Ibiza

Laat je in alle comfort verwennen aan boord van een luxe 18mtr. lang zeiljacht inclusief de diensten van een ervaren schipper en een hostess. Of kies voor de Dufour 45. Ook een mooi jacht, maar iets minder groot en daardoor iets prijsgunstiger. De prijzen zijn inclusief de boordkas. Dus helemaal verzorgd.
Klik hier voor het vaarprogramma!

Mallorca

zeilvakantie Mallorca

Een zeilvakantie rond Mallorca is een schitterende ervaring. De prachtige natuur, het bezoeken van leuke plaatsjes en baaien, duiken en snorkelen, avontuur, relaxen en genieten … kortom het vrije onbezorgde leven aan boord is wat de ervaren schipper met U wil delen. Wij varen wij met een GibSea 472.
Het is een snel, ruim en comfortabel jacht van bijna 15 meter, in perfecte conditie en van alle gemakken voorzien. In totaal zijn er 5 twee persoons hutten waarvan er 1 voor de schipper is. Het varen met gasten op zijn eigen schip is voor hem zijn lust en zijn leven.
We bieden meezeilvakanties aan tot maximaal 8 personen.
Klik hier voor de reisbeschrijving
Klik hier voor het reisschema.

Ibiza

zeilvakantie Mallorca

Het zeilen rond Ibiza en Formentera is een fantastische beleving. Er zijn prachtige stranden, grote ankerbaaien en gezellige steden met vele bars en restaurants. De zon schijnt elke dag uitbundig en je kunt er volop zwemmen en snorkelen in kristalheldere baaien. Geniet van de rust en relaxte sfeer, maar ook van een bruisend nachtleven op het party eiland Ibiza. Wij varen met een Bavaria 430. Een ruim 13 meter lang schip, prachtig onderhouden en voorzien van 3 hutten voor in totaal 5 gasten. Uiteraard is het schip voorzien van alle veiligheidsmiddelen en navigatie-apparatuur. Verder zijn er snorkelsets en een duikset aan boord en is er een bijboot met buitenboordmotor. De schipper/eigenaar heeft ruim 20 jaar ervaring met zeilen op zee.
Er is accommodatie tot maximaal 5 personen.
Klik hier voor de reisbeschrijving
Klik hier voor het reisschema.

Zeiljacht huren vanaf Barcelona

Vanuit BARCELONA en MALLORCA bieden wij perfect onderhouden zeiljachten van 32 tot 55 voet aan voor de verhuur. Met en zonder schipper. Enthousiaste medewerkers in het verhuurkantoor ter plaatse staan klaar om uw zeilvakantie optimaal te doen slagen.
Uw zeilvakantie aan de Costa Brava en rond Ibiza en Mallorca betekent iedere dag zon en helder blauw water om fantastisch te zeilen en heerlijk in te zwemmen.
Kortom beleef de COSTA BRAVA & de BALEAREN en boek hier je zeilvakantie.
Klik hier voor meer informatie!

Klik hier voor meer informatie of om te boeken!

NautiSail, specialist voor uw zeilvakantie in de Balearen en Spanje!

Nautisail
Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere
Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903
KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02
NautiSail is aangesloten
bij het Garantiefonds GGTO
CARIBBEAN
Grenadines
Guadeloupe
Martinique
EUROPA
Canarische Eil.
ViaMaris Griekenland
Schotland/Noorwegen
Denemarken/Noorwegen
OCEAAN
Oceaanzeilen
JACHTVERHUUR
Spanje
Canarische Eil.
Nederland