\ Bemanning gezocht - NautiSail

Bemanning gezocht voor transport of een vakantie

U heeft de zoekopdracht ‘bemanning gezocht’ gebruikt voor het transporteren van uw jacht? Of u bent zelf bemanning op een zeilvakantie? Dan bent u hier aan het juiste adres. Welkom op de website van NautiSail. Hier vindt u diverse mogelijkheden als het gaat om zeilvakanties.

Wij bieden de mogelijkheid in ondersteuning wanneer u bijvoorbeeld een jacht heeft aangeschaft en deze naar u toe moet worden gevaren. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw jacht of schip op een veilige manier wordt overgevaren. Het kan zijn dat u zelf misschien nog wat onervaren bent om een hele tocht alleen te maken met bijvoorbeeld uw zeiljacht. In dit geval kunnen wij u crew support aanbieden.

Wij zijn u graag van dienst

Wij hebben van onze hobby ons werk mogen maken en delen onze passie graag met u. Elke zeilliefhebber, of zij nu wel of niet ervaren zijn, is welkom bij ons. Ook wanneer u graag op zeilvakantie wilt. U boekt bij ons vakanties in Schotland, Spanje, Griekenland of zelfs naar de Caribbean.

Waarom wij u het vertrouwen kunnen geven om bij ons te komen genieten van een zeilvakantie of jachttransport? Hieronder leest u een aantal zaken die kenmerkend zijn voor NautiSail.

  • Alle zeilvakanties die wij u aanbieden zijn in de gebieden waar wij zelf jarenlang hebben gezeild en ervaring in hebben opgedaan.
  • Wij beschikken over een uitstekende communicatie. Dit houdt ook in dat wij dagelijks telefonisch te bereiken zijn.
  • Wij bieden u een passend en uitstekend advies. Ook in de vliegverbindingen wanneer u zelf rechtstreeks wilt gaan boeken naar het buitenland.
  • Wij bieden uw alleen jachten aan die zorgvuldig zijn geselecteerd op uitstekende kwaliteit en een goede prijs.
  • Wij zijn exclusief boekingsagent omtrent de genoemde jachten.

Kortom, of u nu alleen naar bemanning heeft gezocht of juist een zeilvakantie wilt boeken, bij NautiSail bent u hiervoor aan het juiste adres!.

contactpagina NautiSail   overzicht zeilvakanties

NautiSail, specialist in jachttransporten!

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

SintMaarten-BVI