Yachtdelivery internationaal

jacht-delivery

NautiSail-yachtdelivery vaart uw zeil- of motorjacht op eigen kiel naar elke gewenste bestemming. Met professionele schippers beschikkend over de vereiste certificaten en ervaring.
Ook voor crew support heeft NautiSail de juiste bemanning voor u!

Zeilvakantie in een ander gebied

Op vakantie met uw eigen jacht naar de Oostzee, de Kanaaleilanden of de Solent? NautiSail brengt uw zeil- of motorjacht naar de bestemming. Al voor v.a. € 750,- e.r. ligt uw boot gereed in Brünsbüttel (vanaf IJsselmeer) of aan de Solent of in Normandië voor € 1.150,- e.r.(vanaf Zeeland of IJmuiden). Ook de Kanaaleilanden, Spaanse Ria's, de Middellandse Zee, de Azoren en de Caribbean behoren tot de mogelijkheden.
Meer informatie?

(Nieuw)koop

Het jacht van uw dromen gevonden? De ervaren NautiSail bemanning haalt het jacht op en vaart hett naar de nieuwe thuishaven. Wij adviseren u desgewenst bij de aankoop.
Meer informatie?

Crew support

Wilt u een ervaren schipper mee voor die eerste oversteek of vaarinstructie op uw (nieuwe)boot? NautiSail heeft de juiste bemanning om u op uw reis te ondersteunen.
Meer informatie?

Voorbereiding

Veiligheid en professionaliteit zijn voor ons uiterst belangrijk. Als toegewijde zeilers weten wij hoe belangrijk uw jacht voor u is en daarom bereiden wij het jachttransport terdege voor. Vooraf wordt de uitrusting van het schip gecontroleerd. Wij adviseren u bij het aanvullen van uw uitrusting (aantrekkelijke korting!). Kaarten en pilots worden door ons verzorgd. Benodigde documenten worden zorgvuldig gecheckt. Op de dag van vertrek wordt alle techniek nagelopen, vloeistoffen aangevuld, (zo nodig) filters vervangen en staand en lopend want gecontroleerd. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

De vaart

Een NautiSail bemanning vaart uw jacht snel en efficiënt naar haar bestemming. Het NautiSail walteam ondersteunt de bemanning bij de routering, weersinformatie of technische zaken.
Op grotere overtochten wordt de bemanning voorzien van een satelliettelefoon om te kunnen blijven communiceren. Aan boord wordt constant wacht gelopen, de zeilvoering aangepast en kleine onvolkomenheden verholpen. Wachten wisselen elkaar af, een logboek wordt bijgehouden en er wordt keurig netjes voor uw schip gezorgd.

Schippers en bemanning

De NautiSail schippers en bemanningen zijn professionele, zorgvuldig geselecteerde en ervaren "Yachtsmen". Communicatieve vaardigheden zijn belangrijk. Roken en alcohol zijn 'out of the question' en de schippers beschikken over het talent een crew te leiden. De schippers worden door NautiSail voorzien van alle noodzakelijke uitrusting. Een NautiSail schipper is daarmee de juiste partner om uw jacht over te varen.

Zelf meevaren

Desgewenst kunt U zelf meevaren! Op deze manier ondersteunt u de bemanning tijdens de vaart en doet u veel ervaring op. Vaak levert dit een besparing op van de kosten.

Aflevering

Het jacht wordt door de bemanning bij aflevering keurig schoongemaakt. Bederfelijke waar wordt opgeruimd, de tanks gevuld en er wordt rapport opgemaakt van de reis. Daarna gaat de crew naar het dichtsbij zijnde vliegveld voor de reis naar huis.

Prijs

Onze (scherpe) prijzen zijn gebaseerd op een dagtarief of op het aantal zeemijlen, de reiskosten van de bemanning, proviand onderweg en de kosten van de boot (diesel, havengeld, techniek).
Vraag offerte!

Informatie?

Stuur een e-mail of vul het contact-formulier in.
Of bel +31 (0)36 7518696 of mobiel: +31 (0)651 054903 !

Depressie afwachten op Bermuda
Depressie afwachten op Bermuda

Klik hier voor meer informatie!

NAUTISAIL SPECIALIST IN INTERNATIONALE YACHTDELIVERY!

PROJECTEN:

brut
"sy Brut" van Sint Maarten naar Nederland
jachttransport Wantij
"sy Wantij" (review)van Ayamonte naar Rotterdam
Yacht delivery Contest 50
"Renske" (review) van NL naar Italië
Jachttransport Osiris
"sy Osiris" (review) van Mallorca naar Nederland
jachttransport Njord
NJORD (review) van Spanje naar NL
jacht delivery Bounty
Nordia 52 (review) Bounty van Mallorca naar NL
internationale jachttransporten over zee
Beneteau Oceanis 55 van Frankrijk naar Caribbean
transport motoryacht jasper
"MY Jasper" van Ipswich naar Monnickendam
Carolina
Bavaria 38, Carolina van NL naar Azoren

Moody 31 Stephanie van NL naar Ierland

Etap 46DS, Thalassia van Griekenland naar Nederland

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het