Yachtdelivery

Wilt u uw zeil- of motorjacht laten overvaren? En wenst u daarvoor een professionele bemanning in te huren? Dan heeft NautiSail de juiste oplossing voor u!

Wat is Yachtdelivery?

jacht-delivery Onze schippers (RYA Oceanmaster of gelijkwaardig gecertificeerd) en ervaren bemanningsleden varen uw zeil- of motorjacht over naar de gewenste bestemming. Dit kan zijn omdat u elders een jacht hebt gekocht, dat u wilt laten thuisvaren, tijdens uw vakantie in een ander gebied wilt varen of dat u hebt besloten uw jacht te verkopen en deze naar de verkooplocatie moet worden gebracht.
Het NautiSail walteam bereidt de delivery terdege voor, beoordeelt het jacht op haar zeewaardigheid en controleert de uitrusting. Onze uiterst professionele schippers en crew varen snel en efficiƫnt en kunnen te allen tijde rekenen op ondersteuning van het walteam. Dit alles vereist een grote kennis van vaargebied, uitrusting, meteo en techniek.

Wat is crew support?

jacht-delivery Een ervaren schipper en (eventueel) crew stappen bij u aan boord om u te helpen bij die eerste oversteek of geven vaarinstructie op uw (nieuwe)boot? NautiSail heeft de juiste bemanning om u op uw reis te ondersteunen.
Meer informatie?

Wat is onze werkwijze?

Als watersporters weten wij hoe belangrijk het schip voor u is en daarom bereiden wij het vervoer terdege voor.
Veiligheid en professionaliteit zijn voor ons uiterst belangrijk. Wij werken uitsluitend met ervaren delivery-schippers. Vooraf wordt de uitrusting van het schip nauwgezet gecontroleerd. Wij zijn u desgewenst behulpzaam bij het aanvullen van de uitrusting. Kaarten en pilots worden door ons verzorgd. Benodigde documenten worden zorgvuldig gecheckt. Op de dag van vertrek wordt alle techniek nog eens nagelopen, vloeistoffen aangevuld, (zo nodig) filters vervangen en staand en lopend want gecontroleerd. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

Tijdens het vervoer wordt er snel, veilig en efficiƫnt gevaren om het jacht tegen een minimum aan kosten naar haar bestemming te brengen. Het NautiSail walteam is standby voor alle denkbare zaken, zoals routering, weersinformatie of technische ondersteuning. Op grotere overtochten wordt onze crew voorzien van een satelliet telefoon om te kunnen blijven communiceren. Aan boord wordt constant wacht gelopen, de zeilvoering aangepast en kleine onvolkomenheden verholpen. Wachten wisselen elkaar af, het logboek wordt bijgehouden en het schip wordt keurig netjes onderhouden.

Zelf meevaren?

U bent van harte welkom om zelf (een deel) mee te varen als u dat wenst. Op die manier kunt u uw schip goed leren kennen en ervaring opdoen op een langere reis.

Wat zijn de kosten?

Onze prijzen zijn gebaseerd op een dagtarief voor schipper en crew, de reiskosten van de bemanning, proviand onderweg en de kosten van de boot (diesel, havengeld, techniek). Desgewenst is een "all-in tarief" bespreekbaar. Vraag een offerte!

Meer informatie?

Stuur een e-mail of vul het contact-formulier in.
Of bel +31 (0)36 7518696 of mobiel: +31 (0)651 054903 !

Depressie afwachten op Bermuda
Depressie afwachten op Bermuda

Klik hier voor meer informatie!

NAUTISAIL VOOR PROFESSIONELE YACHTDELIVERY!

PROJECTEN:

brut
"sy Brut" van Sint Maarten naar Nederland
jachttransport Wantij
"sy Wantij" (review)van Ayamonte naar Rotterdam
Yacht delivery Contest 50
"Renske" (review) van NL naar Italië
Jachttransport Osiris
"sy Osiris" (review) van Mallorca naar Nederland
jacht delivery Bounty
Nordia 52 (review) Bounty van Mallorca naar NL
jachttransport Njord
NJORD (review) van Spanje naar NL
jachtdelivery
Horizon Double van La Rochelle naar Spanje (foto zusterschip)
internationale jachttransporten over zee
Beneteau Oceanis 55 van Frankrijk naar Caribbean
transport motoryacht jasper
"MY Jasper" van Ipswich naar Monnickendam
Carolina
Bavaria 38, Carolina van NL naar Azoren

Etap 46DS, Thalassia van Griekenland naar Nederland

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

SintMaarten-BVI