Samen op avontuur in Griekenland!

meezeilen vanaf Griekenland-Turkije

De Bavaria 44-3 is een goed zeilend en zeer slim ingericht ontwerp van J & J design. De Selden mast en goede zeilgarderobe geven net dat stukje meer zeilplezier, tezamen met het gemak van het stow-away grootzeil. Haar donker blauwe romp, chique gelegde teak dek, kuip met hoog glans gelakte kuiptafel en dubbele stuurwielen geven deze dame allure. Van binnen biedt ze, met haar grote salon, een ruime eigenaarhut in de boeg , een toilet/douche voor en achter met verder nog twee cabines voor gasten, meer dan een prima leefruimte. Het zeiljacht is 14 meter lang en ruim 4 meter breed. Er is plaats voor maximaal 5 tot 7 personen.

meezeilen vanaf Griekenland-Turkije

De schipper:

René is een gepassioneerd zeiler, die in 2008 zijn bedrijf heeft verkocht en daarna met zijn boot is vertrokken naar Turkije om zijn grote liefde voor de watersport permanent te kunnen beoefenen! Mensen die een vakantie willen waarin aktie en avontuur, ontdekken, genieten en plezier beleven, de hoofdingrediënten zijn, zullen een zeilvakantie als deze zeer kunnen waarderen. Onvergetelijke zeilvakanties, gemoedelijk in kleine groepjes of met je gezin. Het meenemen van gasten is voor René geen commerciële bezigheid. Voor hem is het belangrijk om samen een leuke tijd te hebben en al het moois wat er onderweg te zien en te beleven valt met elkaar te delen.

Zeilgebied:

De zeiltochten vinden plaats van mei t/m september in de Dodekanesos / Egeïsche zee en de kust van West en Zuid Turkije. Een schitterend zeilgebied met een karakteristiek landschap, waar rotsen, bossen en zandstranden elkaar afwisselen. Overal heeft de geschiedenis haar sporen achtergelaten, er zijn ontelbare historisch bezienswaardigheden. Veel zon, turkoois helder water, altijd blauwe lucht en prachtige baaien met gezellige restaurantjes maken je zeilvakantie in Griekenland/Turkije tot een onvergetelijke ervaring.

Reizen

Klik hier voor het vaarprogramma!

Ons zeiljacht

Zeiljacht “Stormers” heeft een uitgebreide zeilgarderobe (high-aspect, genua, gennaker stormfok en grootzeil), dus voor echte zeilers een genot om mee te zeilen.
Het zeiljacht is voorzien van de meest moderne communicatie-, navigatieapparatuur en instrumenten. Alle veiligheidsmiddelen zijn aanwezig zoals een 6-persoons zelf-opblaasbaar reddingsvlot en natuurlijk genoeg zwemvesten.

Het schip wordt aangedreven door een 55pk sterke Volvo Penta dieselmotor. Voor de stroomvoorziening zijn er extra grote accu's aan boord.
Het is een ruim rond schip met royale gangboorden. Op de dekken kun je heerlijk zonnen, zitten op zitbanken in de kuip, of gezellig samen aan tafel eten. Er is zelfs een boordbarbeque aanwezig om zelfgevangen vis te grillen!

Indeling:

meezeilen vanaf Griekenland-Turkije

Overige Bijzonderheden en Veiligheidszaken

  • Beddengoed en handdoeken zijn op het schip aanwezig;
  • Er is een zespersoons-rubberboot met buitenboordmotor aanwezig;
  • Tevens zijn er 5 complete snorkelsets en werphengels om voor een heerlijk zeebanket te zorgen;
  • Voor iedere passagier is er een reddingsvest aan boord aanwezig. Het dient, wanneer de schipper hiertoe opdracht geeft (bijv. bij zware zeegang), verplicht gedragen te worden;
  • Op het schip is een 12v en 220v elektriciteitsvoorziening, zodat ook mobieltjes en tablets kunnen worden opgeladen.

VLIEGEN NAAR MARMARIS - RHODOS :

U kunt opstappen in Marmaris of op Rhodos. De vluchten naar Rhodos zijn frequenter en meestal goedkoper. Het vliegveld voor Marmaris is Dalaman (DLM). Er zijn directe vluchten vanaf Amsterdam met Corendon, TUI en Transavia en met Pegasus met een tussenstop in Istanbul.
Naar Rhodos (RHO) kun je vliegen met Transavia, Tui, Easyjet en Aegean (tussenstop Athene).
Het is ook mogelijk om op Rhodos de ferry te nemen naar Marmaris (45 minuten en ca. € 40,- p.p.)

Reisschema

Klik hier voor meer informatie of om te boeken!

Het zeiljacht

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

Caribbean