Catamaran zeilen in Griekenland!

NIEUW IN HET PROGRAMMA!

meezeilen catamaran vanaf Griekenland

Net aangekocht in Griekenland. De catamaran Skiouros van het merk Fountaine Pajot. Met 4 comfortabele hutten, waarvan 1 voor de schipper. Het schip wordt deze winter charterklaar gemaakt en gaat vanaf de mei-vakantie in de vaart voor meezeilvakanties. Er zal vanaf het eiland SAMOS worden gevaren.
Zeilen op een catamaran (een boot met twee rompen verbonden door een woongedeelte) is een genot. Je hebt lekker de ruimte en je kunt in ondiepe wateren en dus vlakbij het strand voor anker. Op het voordek vind je een heerlijke trampoline waar je het water en dolfijnen onder je door ziet schieten. In de ruime cockpit (met bimini tegen de zon) is ruim plaats voor het hele gezelschap (maximaal 7 gasten).

De schipper

meezeilen catamaran vanaf Griekenland

Waldemar is een wereldreiziger puur sang. Op zijn 21ste begon hij met werken als reisleider/chauffeur voor verschillende reisorganisaties en heeft hij in 11 jaar 26 landen in Afrika bezocht. Na de geboorte van zijn eerste dochter is hij cameraman geworden om zo vaker thuis te kunnen zijn. Nadat zijn beide dochters zijn uitgevlogen en na 25 jaar gefilmd te hebben besluit hij het roer om te gooien. Met zijn catamaran wil hij samen met zijn gasten nieuwe avonturen aangaan en de wereld van een andere kant ontdekken. Waldemar heeft alle benodigde vaarbewijzen en ervaring om uw reis tot een succes te maken.

Zeilgebied

meezeilen catamaran vanaf Griekenland

De reis brengt je naar de Griekse eilanden Samos, Ikaria en Fourni. De route wordt volledig afgestemd op de wensen van de gasten en het weer. Aan boord kan gekookt worden, maar een barbecue op het stand of diner in een restaurant behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Het motto is; Genieten en het leven leven zoals het komt.
Gevlogen wordt op Samos.

De boot

meezeilen catamaran vanaf Griekenland

Er wordt gevaren met een catamaran. Voor extra comfort, stabiliteit en veiligheid. De catamaran heeft 3 comfortable hutten voor gasten die beschikken over tweepersoonsbedden. Tevens zijn er nog 2 kinderbedden voor in de punt. Doordat de boot bestaat uit twee drijvers en een tussenliggend brugdek helt de boot nauwelijks over tijdens het zeilen en kan je je vrij en veilig bewegen over het schip. Je hebt lekker de ruimte, kan varen in ondiepe wateren en kan vlakbij het strand voor anker. Op het voordek vind je een heerlijke trampoline waar je het water en zelfs dolfijnen onder je door ziet schieten. In de ruime cockpit (met bimini tegen de zon) is ruim plaats voor het hele gezelschap.

Prijzen

De weekprijzen in het voor-en naseizoen (mei en september/oktober) € 495,- p.p.p.w. in een gedeelde tweepersoonshut en in het hoogseizoen € 585,- p.p.p.w.
Prijzen zijn exclusief de reis naar en van het schip, de boordkas en de boekingskosten/bijdrage Garantiefonds. Maximum aantal personen 7 en huur gehele boot met schipper op aanvraag.

Klik hier voor meer informatie of om te boeken!

Catamaran Zeiljacht

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

Caribbean