Meezeilen Beneteau First 45F5

meezeilen Canarische Eilanden

De Beneteau First 45f5 is een ontwerp van de bekende yachtdesigner Bruce Farr en het deckdesign is ontworpen door Pininfarina, die ook de Ferrari Testarossa ontwikkelde. Een snel en modern ontwerp, dat garant staat voor een uitstekende 'performance' op zee. Fantastisch zeilen dus op dit schip in de wateren rond de Canarische Eilanden. Het schip beschikt over 2x tweepersoons gastenhutten (met gezamelijk toilet/douche) in het achterschip. Aan dek is veel ruimte voor een comfortabel verblijf. Vanaf september tot april is het schip beschikbaar voor charters. Een week, 10 dagen of twee weken. Per groep, stel of single. Je mag het zelf invullen. Reizen gaan door als minimaal 2 personen hebben geboekt.

De schipper:

meezeilen Canarische Eilanden Dennis is een enthousiast zeiler, die zijn passie zeilen graag met jullie, de medeavonturiers, wil delen! Hij zit vol ambitie en wil met zijn schip het volgend jaar naar de Caribbean om daar ook samen met enthousiaste meezeilers te genieten van de mooie kanten van het leven. Mensen die een vakantie willen waarin aktie en avontuur, ontdekken, genieten en plezier beleven, de hoofdingrediënten zijn, zullen een vakantie op dit schip zeer kunnen waarderen. Onvergetelijke zeilvakanties, gemoedelijk in kleine groepjes of met je gezin, tot maximaal 5 personen.

De uitrusting

De voorzeilen van de “First 45f5” zijn uitgevoerd met een zogenaamd rolsysteem en zijn daardoor eenvoudig te bedienen. Het grootzeil valt bij reven op de giek in Lazy Jacks. Reven van het grootzeil kan vanuit de kuip. Het schip beschikt over een spinnaker voor nog meer zeilplezier.
Het zeiljacht “First 45f5” is voorzien van de meest moderne communicatie-, navigatieapparatuur en instrumenten. Alle veiligheidsmiddelen zijn aanwezig zoals een 6-persoons zelf-opblaasbaar reddingsvlot en natuurlijk genoeg zwemvesten.

Het schip wordt aangedreven door een 80pk sterke Perkins dieselmotor. Voor de stroomvoorziening zijn er zonnepanelen en een windgenerator op de "First 45f5" aanwezig.
De “First 45f5” heeft een ruim dek met royale gangboorden. Op het dek kunt u heerlijk zonnen, zitten op zitbanken in de kuip of gezellig samen aan tafel eten.

Indeling:

 • 1 = motorruimte
 • 2 = Kapiteinshut
 • 3 = 2 persoons kajuit
 • 4 = kombuis
 • 6 = zithoek
 • 7 = navigatieruimte
 • 8 = 2anitaire ruimte met douche
 • 9 = opslagruimte

Overige Bijzonderheden en Veiligheidszaken

 • Beddengoed en handdoeken zijn op het schip aanwezig;
 • Er is een zespersoons-rubberboot met buitenboordmotor aanwezig op het schip;
 • Tevens zijn er snorkelsets, werphengels en sleeplijnen om voor een heerlijk zeebanket te zorgen;
 • Voor iedere passagier is er een reddingsvest aan boord aanwezig. Het dient, wanneer de schipper hiertoe opdracht geeft (bijv. bij zware zeegang), verplicht gedragen te worden;
 • Op het schip is een 12v en 220v elektriciteitsvoorziening

Zeilgebied:

Je kunt meezeilen van September t/m April vanaf Tenerife. We hebben 3 standaard routes, maar mocht je zelf wensen hebben en een ander eiland willen bezoeken, dan kan dat in overleg.

Beoordelingen zeilvakanties First

22-9 tot 6-10 2018

Dorrit en Marleen

Zeiljacht: Farr-out

Net terug van een tweeweekse tocht langs 4 Canarische eilanden hebben we het gevoel 2 heerlijke ‘maanden’ weg te zijn geweest. Tenerife, La Gomera, La Palma en Gran Carnaria hebben we voor een of meerdere dagen aangedaan. Op la Palma hebben we nog een auto gehuurd om het achterland te bezoeken. Qua wind kan het hollen of stilstaan zijn in dit gebied. De deskundige schipper Dennis gaat pro-actief om met deze weersomstandigheden en overlegt de routeplanning. Het schip Farr-out kan alles prima aan. We hebben genoten. Dorrit en Marleen. Lees meer...

Zeiljacht First 45

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

SintMaarten-BVI