Meezeilen Beneteau First 45F5

meezeilen Canarische Eilanden

De Beneteau First 45f5 is een ontwerp van de bekende yachtdesigner Bruce Farr en het deckdesign is ontworpen door Pininfarina, die ook de Ferrari Testarossa ontwikkelde. Een snel en modern ontwerp, dat garant staat voor een uitstekende 'performance' op zee. Fantastisch zeilen dus op dit schip. Het schip beschikt over 2x tweepersoons gastenhutten (met gezamelijk toilet/douche) in het achterschip. Aan dek is veel ruimte voor een comfortabel verblijf. Het schip is beschikbaar voor charters. Een week of 10 dagen. Per groep, stel of single. Je mag het zelf invullen. Reizen gaan door als minimaal 2 personen hebben geboekt.

De schipper:

meezeilen Canarische Eilanden Dennis is een enthousiast zeiler, die zijn passie zeilen graag met jullie, de medeavonturiers, wil delen! Hij zit vol ambitie en wil met zijn schip uiteindelijk naar de Caribbean om daar ook samen met enthousiaste meezeilers te genieten van de mooie kanten van het leven. Mensen die een vakantie willen waarin aktie en avontuur, ontdekken, genieten en plezier beleven, de hoofdingrediënten zijn, zullen een zeilvakantie op dit schip zeer kunnen waarderen. Onvergetelijke zeilvakanties, gemoedelijk in kleine groepjes of met je gezin, tot maximaal 5 personen.

De uitrusting

De voorzeilen van de “First 45” zijn uitgevoerd met een zogenaamd rolsysteem en zijn daardoor eenvoudig te bedienen. Het grootzeil valt bij reven op de giek in Lazy Jacks. Reven van het grootzeil kan vanuit de kuip. Het schip beschikt over een spinnaker voor nog meer zeilplezier.
Het zeiljacht “First 45” is voorzien van de meest moderne communicatie-, navigatieapparatuur en instrumenten. Alle veiligheidsmiddelen zijn aanwezig zoals een 6-persoons zelf-opblaasbaar reddingsvlot en natuurlijk genoeg zwemvesten.

Het schip wordt aangedreven door een 80pk sterke Perkins dieselmotor. Voor de stroomvoorziening zijn er zonnepanelen en een windgenerator op de "First 45" aanwezig.
De “First 45” heeft een ruim dek met royale gangboorden. Op het dek kunt u heerlijk zonnen, zitten op zitbanken in de kuip of gezellig samen aan tafel eten.

Indeling:

 • 1 = motorruimte
 • 2 = Kapiteinshut
 • 3 = 2 persoons kajuit
 • 4 = kombuis
 • 6 = zithoek
 • 7 = navigatieruimte
 • 8 = 2anitaire ruimte met douche
 • 9 = opslagruimte

Overige Bijzonderheden en Veiligheidszaken

 • Beddengoed en handdoeken zijn op het schip aanwezig;
 • Er is een zespersoons-rubberboot met buitenboordmotor aanwezig op het schip;
 • Tevens zijn er snorkelsets, werphengels en sleeplijnen om voor een heerlijk zeebanket te zorgen;
 • Voor iedere passagier is er een reddingsvest aan boord aanwezig. Het dient, wanneer de schipper hiertoe opdracht geeft (bijv. bij zware zeegang), verplicht gedragen te worden;
 • Op het schip is een 12v en 220v elektriciteitsvoorziening

Zeilgebied:

Je kunt meezeilen vanaf Tenerife of Lanzarote.
In de zomer van 2019 varen we rond het Italiaanse Sardinië.

Beoordelingen zeilvakanties First

22-9 tot 6-10 2018

Dorrit en Marleen

Zeiljacht: Farr-out

Net terug van een tweeweekse tocht langs 4 Canarische eilanden hebben we het gevoel 2 heerlijke ‘maanden’ weg te zijn geweest. Tenerife, La Gomera, La Palma en Gran Carnaria hebben we voor een of meerdere dagen aangedaan. Op la Palma hebben we nog een auto gehuurd om het achterland te bezoeken. Qua wind kan het hollen of stilstaan zijn in dit gebied. De deskundige schipper Dennis gaat pro-actief om met deze weersomstandigheden en overlegt de routeplanning. Het schip Farr-out kan alles prima aan. We hebben genoten. Dorrit en Marleen. Lees meer...

1-12 tot 8-12 2018

Simone

Zeiljacht: Farr-out

We hebben een week meegevaren op de Farr-out. Tijdens de december kou van Nederland opgewarmd op Tenerife en la Gomera. Onderweg blauwe luchten, helder zicht, zeeschildpadden en grienden! Mogelijkheid om actief mee te zeilen, maar ook om niets te doen. De schipper Dennis was gericht op ontspanning en veiligheid. Goed voorbereid op windversnellingen (die in dit gebied soms zijn) waardoor het zeilen altijd veilig was. In combinatie met elke dag zorgvuldig gezette koffie en meedenken met onze ideeën/wensen een fijne gastheer! Lees meer...

1-12 tot 8-12 2018

Elseline

Zeiljacht: Farr-out

In december een week zeilen met FARR-out olv schipper Dennis Hoogendoorn en rondom Tenerife met 24°. Het was een heerlijke week. Dennis is een goede schipper die zijn boot erg goed kent, goed voorbereid gaat zeilen en geen risico's neemt. Dat geeft veel vertrouwen als niet heel ervaren zeezeiler. Reisbestemmingen gingen in goed overleg. Dennis weet veel van het zeilen en de eilanden, wat heel veel extra leuke informatie gaf. Naast het zeilen, welkom gevoeld op zijn boot en ruimte om je eigen dingen te kunnen doen. Enorme traktatie was dat ik elke morgen verblijd werd met een, volgens de rituelen van Dennis, vers gezette koffie. Lees meer...

Zeiljacht First 45

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap