Het zeiljacht

zeilvakantie Mallorca

Het zeiljacht is een Gib’Sea 472 van 14,30 meter lang en 4,20 breed. Een echte blue ocean cruiser in uitstekende conditie en van alle gemakken voorzien.

Het zeiljacht is snel, ruim en comfortabel. Rolgrootzeil en genua zijn vanuit de kuip bedienbaar. Door de slimme dek lay-out is de kuip volledig vrij van schoten en vallen. Een grote bimini zorgt voor voldoende schaduw in de kuip. Het schip heeft een zwemplateau met zwemtrap en buitendouche.
Achter op het schip in de reling zijn twee extra zitjes, waar je tijdens het zeilen een spectaculair uitzicht hebt. Op het dak van de kajuit vindt je het “honeymoon dek”, een groot vast tweepersoonsmatras, ideaal om te zonnen of om onder de sterrenhemel te slapen.

De indeling

Er zijn totaal tien slaapplaatsen in vijf tweepersoonshutten waarvan twee met stapelbedden. In de ruime kajuit zijn ook nog twee slaapplaatsen. De voorste hut is voor de schipper. Drie badkamers met twee toiletten. De rondzit in de kajuit biedt plaats aan twaalf personen. Tijdens meezeilreizen nemen we maximaal acht gasten mee.

De ruime kuip heeft een grote tafel met klapbladen en bergvakken, handig voor zonnebrandcrème, smartphones, camera’s en flesjes water. Meestal wordt in de kuip gegeten en geborreld. Je zit natuurlijk op heerlijke kussens!

De uitrusting

zeilvakantie Mallorca

Zeer compleet uitgeruste keuken met gasstel en oven, dubbele spoelbakken en twee koelkasten.
Navigatie apparatuur: GPS, kaartplotter, stuurautomaat, pilots en zeekaarten.
Zeilgarderobe: rolgenua, jib, rolgrootzeil.
Veiligheidsuitrusting: 12 persoons liferaft, lifelines, reddingvesten en marifoon.

Zonnepanelen zorgen voor de complete stroomvoorziening.
800 Liter drinkwater en 250 liter diesel zorgen ervoor dat we een week lang zonder havenfaciliteiten kunnen.

Verder aan boord: snorkeluitrusting, luchtbedden, visgerei, vaste boord BBQ, bijboot met motor, hangmat, scheepsbibliotheek enz.

Aan boord ligt een handdoekpakket met omslagdoek voor je klaar. Je bed is ook al opgemaakt. Geen gesleep met overvolle koffers dus! We hebben het liefste dat je een zachte weekend- of sporttas meeneemt. Onze ervaring is dat je met 10 kg handbagage makkelijk toe kunt.

NautiSail, specialist voor uw zeilvakantie rond Sardinië en Corsica!

Zeiljacht Gibsea 472

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

SintMaarten-BVI