Zeilvakantie Griekenland!

meezeilen vanaf Griekenland-Turkije

Het zeiljacht New Breeze is een sportief en luxe zeiljacht van het type Hanse 470. Ruim 14 meter lang en 4,5 meter breed. Moderne lijnen en zeileigenschappen gecombineerd met ongeëvenaard bedieningsgemak. Populaire indeling met de eigenaarhut met centraal dubbel bed en twee gastenhutten achter. Ideaal voor snel en veilig cruisen met de familie en vrienden. Er is plaats voor maximaal 5 tot 7 personen.
De Hanse 470 is een perfect zeilend en zeer slim ingericht ontwerp van de bekende jachtarchitecten Judel & Vrolijk. Het schip beschikt over een uitgebreide zeilgarderobe, zodat je net dat stukje meer zeilplezier beleeft. Van binnen biedt ze, met haar grote salon, een ruime eigenaarhut in de boeg, een toilet/douche voor en achter met verder nog twee cabines voor gasten, meer dan een prima leefruimte.

De schipper:

meezeilen vanaf Griekenland-Turkije

Dick Zuiderhoek is een enthousiast en ervaren zeiler. Voorheen werkzaam in de commerciële, intercontinentale luchtvaart en sinds enkele jaren gestopt en genietend van het zeilersleven. Dick is met zijn “New Breeze” vanaf Nederland langs de kust, bakboord uit, afgezakt via Belgie, Frankrijk, Spanje naar Gibraltar en vandaar via Italie en de Griekse eilanden naar Turkije gevaren met vanaf de vaste ligplaats in Marmaris zijn grote liefde voor de watersport permanent te kunnen beoefenen! Mensen die een vakantie willen waarin zeilen, avontuur, ontdekken, genieten en plezier beleven, de hoofdingrediënten zijn, zullen een zeilvakantie als deze zeer kunnen waarderen. Onvergetelijke zeilvakanties, gemoedelijk in kleine groepjes of met je gezin, tot maximaal 7 personen. Het meenemen van gasten is voor Dick geen commerciële bezigheid. Voor hem is het belangrijk om samen een leuke tijd te hebben en al het moois wat er onderweg te zien en te beleven valt met elkaar te delen.

Zeilgebied:

De zeiltochten van “New Breeze” vinden in het voorjaar en de zomer van 2018 plaats vanuit Turkije (Marmaris) of Rhodos/Griekenland en vanaf medio augustus vaart het schip in etappes naar de Canarische Eilanden om vervolgens de oceaan over te steken en te gaan charteren in de Caribbean.

Reizen

Klik hier voor het vaarprogramma van de "New Breeze"!

Over New Breeze

Zeiljacht “New Breeze” heeft een uitgebreide zeilgarderobe (high-aspect keerfok, genua, gennaker stormfok en grootzeil), dus voor echte zeilers een genot om mee te zeilen.
Het zeiljacht is voorzien van de meest moderne communicatie-, navigatieapparatuur en instrumenten. Alle veiligheidsmiddelen zijn aanwezig zoals een 6-persoons zelf-opblaasbaar reddingsvlot en natuurlijk genoeg zwemvesten.

Het schip wordt aangedreven door een 75pk sterke Yanmar dieselmotor. Voor de stroomvoorziening zijn er extra grote accu's en zonnepanelen aan boord.
De “New Breeze” is een ruim snel schip met royale gangboorden. Op de dekken kun je heerlijk zonnen, zitten op zitbanken in de kuip, of gezellig samen aan tafel eten. Er is zelfs een boordbarbeque aanwezig om zelfgevangen vis te grillen!

Indeling:

meezeilen vanaf Griekenland-Turkije

Overige Bijzonderheden en Veiligheidszaken

  • Beddengoed en handdoeken zijn op het schip aanwezig;
  • Er is een zespersoons-rubberboot met buitenboordmotor aanwezig op het schip;
  • Tevens zijn er 5 complete snorkelsets, werphengels om voor een heerlijk zeebanket te zorgen;
  • Voor iedere passagier is er een reddingsvest aan boord aanwezig. Het dient, wanneer de schipper hiertoe opdracht geeft (bijv. bij zware zeegang), verplicht gedragen te worden;
  • Op het schip is een 12v en 220v elektriciteitsvoorziening, zodat ook mobieltjes en tablets kunnen worden opgeladen.

VLIEGEN NAAR MARMARIS - RHODOS :

U kunt opstappen in Marmaris of op Rhodos. De vluchten naar Rhodos zijn frequenter en meestal goedkoper. Het vliegveld voor Marmaris is Dalaman (DLM). Er zijn directe vluchten vanaf Amsterdam met Corendon en Transavia en met een tussenstop in Istanbul met Pegasus.
Naar Rhodos (RHO) kun je vliegen met Transavia, Tui, Easyjet en Aegean (tussenstop Athene).
Het is ook mogelijk om op Rhodos de ferry te nemen naar Marmaris (45 minuten en € 39,- p.p.)
Voor vluchten naar de bestemmingen tijdens het "Rondje Atlantic" zullen wij u adviseren.

Reisschema

Klik hier voor meer informatie of om te boeken!

Beoordelingen zeilvakanties Hanse 470

5-6-2018

Mirjam

Zeiljacht: New Breeze

Ik wil graag een review schrijven over mijn zeilvakantie: Samen met 2 vriendinnen heb ik enorm genoten van de heerlijke zeilvakantie in Turkije. De Hanse 470 is een prachtig mooi schip, met vriendelijke schipper Dick. Hij is enorm gastvrij, elke morgen kregen we heerlijke koffie en verse jus. Zijn schip was een week lang "ons schip". Tijdens deze week hebben we veel zelf mogen zeilen, aanleggen, reven, motoren, ankeren, etc. We hebben idyllische baaitjes bezocht, leuke haventjes, bij heerlijke Turkse restaurantjes gegeten, maar ook heerlijk gerelaxt op het dek. De schipper wilde ons veel leren en je kon zien dat niet alleen wij maar ook de schipper ervan genoot.
Al met al een hele geslaagde zeilvakantie die zeker voor herhaling vatbaar is.
Lees meer...

9-16 juni 2018

Liesbeth en Albert

Zeiljacht: New Breeze

Een fantastische zeilvakantie langs de prachtige Turkse Kust vanuit Marmaris. Samen met de schipper en zijn Turkse vriendin voelde het als een vakantie met vrienden. Dick is een zeer relaxte en kundige schipper die zijn schip als het ware aan je toevertrouwt. Prachtig schip, van alle gemakken voorzien, veel zelf gezeild. Prachtige kust, ankerplaatsen en haventjes. En niet te vergeten, heerlijk gegeten (ge-bbqt op schip)en aan de wal. Echt een aanrader als je van zon, zee, zeilen en gezelligheid houdt. Lees meer...

29-06-2018 tot 13-07-2018

Naomi

Zeiljacht: New Breeze

2 weken op de NEW BREEZE was te kort, het was zo'n fijne vakantie. Dick is een fantastische Kapitein met veel ervaring en heel veel geduld. Je leert zoveel van hem zonder het te beseffen. Sema zorgde voor super lekkere gerechten. Het was topgezelschap!!! Een echte aanrader. Nogmaals dank x Lees meer...

24/7 tot 31/7-2018

Karlijn

Zeiljacht: New Breeze

Van 24/7 tot 31/7 heb ik meegevaren met schipper Dick op de New Breeze langs de Turkse kust. Een fantastische reis met vele hoogtepunten! Van overnachten, zwemmen en bbq-en onder de volle maan in prachtige stille baaitjes met azuurblauwe zee tot de levendige vismarkt in Fetiye. En natuurlijk niet te vergeten: iedere dag heerlijk zeilen! Dick is een vrolijke en ervaren zeiler die je alle gelegenheid geeft om zelf ervaring op te doen met zeilen, ankeren en aanmeren. Daarnaast is hij een geweldige gastheer die alle moeite doet om zijn gasten zich welkom te laten voelen op zijn mooie schip. Iedere ochtend een heerlijk kopje koffie met een glas versgeperste jus d´orange en een borreluurtje aan het eind van de dag. Een paar kleine voorbeelden die de sfeer aan boord weergeven. Ik heb een onvergetelijke trip gehad (zeker voor herhaling vatbaar) en beveel meezeilen met Dick op de New Breeze dan ook van harte aan!

Hallo Ben, Dank voor het bericht ik heb een review ingevuld. Nu heb ik jou daar niet in genoemd, maar ik waardeer jouw dienstverlening ook bijzonder. Fijn dat je meedenkt en met creatieve oplossingen komt (in mijn geval, maar volgens mij geldt dat voor meer mensen) en ook fijn dat je tussentijds bij de schipper checkt of de gasten het naar hun zin hebben. Het zijn dat soort “details” die jouw dienstverlening net even dat beetje meer geven. Dank dus!
Lees meer...

Zeiljacht Hanse 470

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het