Zeilvakantie Griekenland!

meezeilen vanaf Griekenland-Turkije

Het zeiljacht New Breeze is een sportief en luxe zeiljacht van het type Hanse 470. Ruim 14 meter lang en 4,5 meter breed. Moderne lijnen en zeileigenschappen gecombineerd met ongeëvenaard bedieningsgemak. Populaire indeling met de eigenaarhut met centraal dubbel bed en twee gastenhutten achter. Ideaal voor snel en veilig cruisen met de familie en vrienden. Er is plaats voor maximaal 5 tot 7 personen.
De Hanse 470 is een perfect zeilend en zeer slim ingericht ontwerp van de bekende jachtarchitecten Judel & Vrolijk. Het schip beschikt over een uitgebreide zeilgarderobe, zodat je net dat stukje meer zeilplezier beleeft. Van binnen biedt ze, met haar grote salon, een ruime eigenaarhut in de boeg, een toilet/douche voor en achter met verder nog twee cabines voor gasten, meer dan een prima leefruimte.

De schipper:

meezeilen vanaf Griekenland-Turkije

Dick Zuiderhoek is een enthousiast en ervaren zeiler. Voorheen werkzaam in de commerciële, intercontinentale luchtvaart en sinds enkele jaren gestopt en genietend van het zeilersleven. Dick is met zijn “New Breeze” vanaf Nederland langs de kust, bakboord uit, afgezakt via Belgie, Frankrijk, Spanje naar Gibraltar en vandaar via Italie en de Griekse eilanden naar Turkije gevaren met vanaf de vaste ligplaats in Marmaris zijn grote liefde voor de watersport permanent te kunnen beoefenen! Mensen die een vakantie willen waarin zeilen, avontuur, ontdekken, genieten en plezier beleven, de hoofdingrediënten zijn, zullen een zeilvakantie als deze zeer kunnen waarderen. Onvergetelijke zeilvakanties, gemoedelijk in kleine groepjes of met je gezin, tot maximaal 7 personen. Het meenemen van gasten is voor Dick geen commerciële bezigheid. Voor hem is het belangrijk om samen een leuke tijd te hebben en al het moois wat er onderweg te zien en te beleven valt met elkaar te delen.

Zeilgebied:

De zeiltochten van “New Breeze” vinden in het voorjaar en de zomer van 2018 plaats vanuit Turkije (Marmaris) of Rhodos/Griekenland en vanaf medio augustus vaart het schip in etappes naar de Canarische Eilanden om vervolgens de oceaan over te steken en te gaan charteren in de Caribbean.

Reizen

Klik hier voor het vaarprogramma van de "New Breeze"!

Over New Breeze

Zeiljacht “New Breeze” heeft een uitgebreide zeilgarderobe (high-aspect keerfok, genua, gennaker stormfok en grootzeil), dus voor echte zeilers een genot om mee te zeilen.
Het zeiljacht is voorzien van de meest moderne communicatie-, navigatieapparatuur en instrumenten. Alle veiligheidsmiddelen zijn aanwezig zoals een 6-persoons zelf-opblaasbaar reddingsvlot en natuurlijk genoeg zwemvesten.

Het schip wordt aangedreven door een 75pk sterke Yanmar dieselmotor. Voor de stroomvoorziening zijn er extra grote accu's en zonnepanelen aan boord.
De “New Breeze” is een ruim snel schip met royale gangboorden. Op de dekken kun je heerlijk zonnen, zitten op zitbanken in de kuip, of gezellig samen aan tafel eten. Er is zelfs een boordbarbeque aanwezig om zelfgevangen vis te grillen!

Indeling:

meezeilen vanaf Griekenland-Turkije

Overige Bijzonderheden en Veiligheidszaken

  • Beddengoed en handdoeken zijn op het schip aanwezig;
  • Er is een zespersoons-rubberboot met buitenboordmotor aanwezig op het schip;
  • Tevens zijn er 5 complete snorkelsets, werphengels om voor een heerlijk zeebanket te zorgen;
  • Voor iedere passagier is er een reddingsvest aan boord aanwezig. Het dient, wanneer de schipper hiertoe opdracht geeft (bijv. bij zware zeegang), verplicht gedragen te worden;
  • Op het schip is een 12v en 220v elektriciteitsvoorziening, zodat ook mobieltjes en tablets kunnen worden opgeladen.

VLIEGEN NAAR MARMARIS - RHODOS :

U kunt opstappen in Marmaris of op Rhodos. De vluchten naar Rhodos zijn frequenter en meestal goedkoper. Het vliegveld voor Marmaris is Dalaman (DLM). Er zijn directe vluchten vanaf Amsterdam met Corendon en Transavia en met een tussenstop in Istanbul met Pegasus.
Naar Rhodos (RHO) kun je vliegen met Transavia, Tui, Easyjet en Aegean (tussenstop Athene).
Het is ook mogelijk om op Rhodos de ferry te nemen naar Marmaris (45 minuten en € 39,- p.p.)
Voor vluchten naar de bestemmingen tijdens het "Rondje Atlantic" zullen wij u adviseren.

Reisschema

Klik hier voor meer informatie of om te boeken!

Zeiljacht Hanse 470

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het