Samen op avontuur in Denemarken-Scandinavie!

meezeilen vanaf Denemarken-Scandinavie Samen op avontuur in Denemarken met "De Griekse godin van de gastvrijheid en de huiselijke haard"
De Hestia is een Colin Archer ontwerp. Colin Archer was één van de belangrijkste jacht- en scheepsconstructeurs van Noorwegen. Oorspronkelijk was het ontwerp bedoeld voor de visserij aan de ruige Noorse kusten. Later zijn de ontwerpen verder ontwikkeld en afgestemd op de jachtbouw. Het zijn zeer zeewaardige en veilige schepen. De Hestia is dan ook een schip om aangenaam op te verblijven, robuust en veilig.
De thuishaven van de Hestia is Lemmer(NL).
De Hestia is knus en comfortabel. Het interieur heeft een gezellige Scandinavische uitstraling. Alle ruimtes zijn centraal verwarmd om op de wat koudere dagen een aangenaam gevoel te geven. Aan boord is plaats voor 5 gasten. We zijn dus hooguit met 7 personen. We eten gezamenlijk in de roef of bij mooi zonnig weer buiten. De roef is huiselijk ingericht met zitplaatsen aan tafel. Er zijn boeken, tijdschriften, muziek, tv, en diversen spellen.

Over Hestia

meezeilen vanaf Denemarken-Scandinavie
  • 1 = Stuurkuip met daaronder de machinekamer
  • 2 = Roef
  • 3 = Kombuis
  • 4 = Hut schipper
  • 5 = 2 persoons hut
  • 6 = 1 persoons hut
  • 7 = Sanitaire ruimte

De hutten zijn voorzien van ruime kooien met stevige matrassen, eigen wasgelegenheid en toilet, een 220 volt scheerstopcontact, bedleeslampjes en grote 'vluchtluiken'. De lengte van he schip is bijna 15 meter en het gewicht 28 ton. Het schip is voorzien van een uitgebreide zeilgarderobe en de hoofdmotor is een robuuste Deutz van 106 pk.
Alle benodigde veiligheids- en reddingsmiddelen zijn aan boord.

Zeilgebied:

In de zomer kun je met de Hestia meezeilen in Denemarken vanaf Kopenhagen. Tussen Denemarken en Zweden heet het zeegebied "De Sont". Die strekt zich uit van Helsingør(DK) en Helsingborg(S) tot Kopenhagen(DK) en Malmø(S). Tussen de twee steden is een spectaculaire brug gebouwd, de Sontbrug waar we onderdoor zeilen naar het eiland Møn.
Het gebied kenmerkt zich door natuurschoon en rustieke dorpjes met vriendelijke mensen. Kijk voor het programma op het vaarschema!

De schipper:

meezeilen vanaf Denemarken-Scandinavie Fokke en Lenie zijn de schippers. "We realiseren onze droom van wonen en werken op de Hestia en maken samen met onze gasten er elke keer een uniek avontuur van. Bij ons staat, zin hebben in zeilen, gezelligheid en avontuur voorop".

Klik hier voor meer informatie of om te boeken!

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

Caribbean