Zeilvakantie Northwind 47!

meezeilen Caribbean, Martinique, Grenadines

De NorthWind 47 is een zeer comfortabel zeiljacht met veel luxe van bijna 15 meter lengte. Het wordt ook wel de Spaanse versie van de fameuze Oyster-yachts genoemd. Het jacht beschikt over een zeer ruime en luxe achterhut en een ruime voorhut voor de gasten en wordt gevaren door een ervaren schipper en maat. In de ruime kuip heb je een mooi overzicht over het schip en in de ruime salon heb je volop zicht op de omgeving. De schipper/eigenaar maakt met dit schip een rondreis door de Middellandse Zee en de Canarische Eilanden en vervolgens gaat hij naar de Caribbean.

De schipper(s):

meezeilen Caribbean, Martinique, Grenadines, Caribbean

Harald en Paul zijn gepassioneerde zeilers, die hun passie graag met jullie, de medeavonturiers, wil delen! Mensen die een vakantie willen waarin aktie en avontuur, ontdekken, genieten en plezier beleven, de hoofdingrediënten zijn, zullen een vakantie als deze zeer kunnen waarderen. Onvergetelijke zeilvakanties, gemoedelijk in kleine groepjes of met je gezin, tot maximaal 4 personen. Het meenemen van gasten is voor Harald geen commerciële bezigheid. Voor hem is het belangrijk om samen een leuke tijd te hebben en al het moois wat er onderweg te zien en te beleven valt met elkaar te delen.

Zeilgebied:

De Northwind is thans bezig met de zeilreizen vanaf Kos. Uitgebreid verkennen van de Dodekanesos, de eilanden in het Oosten van Griekenland tegen de Turkse kust.
Vervolgens kun je een mooie zeereis maken over de Middellandse Zee naar Barcelona en daarna gaat de Northwind naar Las Palmas op Gran Canaria om vervolgens deel te nemen aan de fameuze A.R.C. (Atlantic Rally for Cruisers) Vanaf januari 2020 zeilt de Northwind in de schitterende Grenadines in de Caribbean.
Deze reizen kun je vinden op de volgende pagina's:

Hoe ziet je zeilvakantie eruit?

De reizen in Griekenland en in de Caribbean zijn echte (zeil)vakanties. Lekker relaxen en van de zon, zee en zeilen genieten. Samen met de schipper en zijn maat bepaal je de bestemming. Er is tijd voor een mooie zeiltocht, maar ook voor een bezoek aan eilanden en bezienswaardigheden. Uiteraard is er gelegenheid voor een hapje en een drankje aan de wal. Een echte vakantie dus.
De overzeiltochten zijn mijlenmakers. Meer voor echte zeilers dus. Op sommige trajecten wordt nachten doorgezeild en doe je dus mee aan het wachtlopen. Zonder zee-ervaring kun je beter voor een zeilvakantie kiezen. Als je met een zeilopleiding bezig bent, kun je de afgelegde mijlen op je Palmares schrijven.

Vissen op zee: een échte uitdaging!

Onder het varen is het mogelijk om het menu aan boord wat uit te breiden. Het vissen op zee kan een waar avontuur zijn. Daarom is er aan boord visgerei aanwezig. Wanneer een mooie vangst word binnen gehaald eindigt de vis meestal op de boordbarbeque voor een gezamenlijk supervers zeebanket!

meezeilen Griekenland, Canarische Eilanden

Zwemmen, snorkelen en dinghy-sailing!

Op het schip zijn snorkelsets aanwezig. In de vele baaien is het water heerlijk van temperatuur om te zwemmen en kun je met de snorkel het onderwaterleven verkennen. Ook is een zeil-dinghy aanwezig om lekker te spelevaren in de baai.

Over de Northwind

Alle zeilen van de het jacht zijn uitgevoerd met een zogenaamd rolsysteem en zijn daardoor eenvoudig te bedienen. Het schip beschikt over meerdere zeilen, zodat er voor elke wind een zeil gezet kan worden om optimaal te kunnen zeilen. Het is een stabiel schip met veel comfort, zodat je je altijd veilig voelt.
Het zeilschip is voorzien van de meest moderne communicatie-, navigatieapparatuur en instrumenten. Alle veiligheidsmiddelen zijn aanwezig zoals een 6-persoons zelf-opblaasbaar reddingsvlot en natuurlijk genoeg zwemvesten.

Het schip wordt aangedreven door een 110pk sterke Volvo Penta dieselmotor. Voor de stroomvoorziening is er een dieselaggregaat en zonnepanelen aan boord aanwezig.
De Northwind 47 is een ruim rond schip met royale gangboorden. Op de dekken kun je heerlijk zonnen, zitten op zitbanken op het achterdek of in de kuip, of gezellig samen aan tafel eten. Er is zelfs een boordbarbeque aanwezig om zelfgevangen vis te grillen!

Indeling:

meezeilen Caribbean, Martinique, Grenadines
 • 1 = master cabin
 • 2 = front cabin
 • 3 = crew cabin
 • 4 = privat toilet/shower
 • 5 = shared toilet/shower
 • 6 = kombuis
 • 7 = zitruimte salon
 • 8 = kaartentafel

Overige Bijzonderheden en Veiligheidszaken

 • Het schip is voorzien van een ontziltingsinstallatie die, per uur zo´n 140 liter, zout- in zoetwater kan omzetten. Er is dus voldoende water om te douchen enz.
 • Beddengoed en handdoeken zijn op het schip aanwezig;
 • Er is een zespersoons-rubberboot met buitenboordmotor aanwezig op het schip;
 • Tevens zijn er 5 complete snorkelsets, 3 werphengels en 2 sleeplijnen om voor een heerlijk zeebanket te zorgen;
 • Voor iedere passagier is er een reddingsvest aan boord aanwezig. Het dient, wanneer de schipper hiertoe opdracht geeft (bijv. bij zware zeegang), verplicht gedragen te worden;
 • Op het schip is een 12v en 220v elektriciteitsvoorziening met in elke hut een contactdoos;

Klanten vertellen

27-4 tot 4-5-2019

Gert-Jan

Zeiljacht: Northwind 47

Heerlijke vakantie gehad. De Xerric is een fijn schip en Harald en Paul waren fantastisch met hun kennis en ervaring. Ze laten je vrij maar geven je ook de kans om veel te doen en leren aan boord. Daarnaast waren ze heel gezellig. Kortom: kan niet beter! Groet van Gert-Jan Lees meer...

17-7 tot 24-7-2019

Wilfried & Annick

Zeiljacht: Northwind 47

Zeer leuke zeilweek gehad in Griekenland. Goede wind, mooi weer, lekker eten en leuk gezelschap met Paul en Harold. Ze waren top zeilers en top koks. Dank je voor deze mooie vakantie. Lees meer...

4 tot 11-08-2019

Horusta & Aijolt

Zeiljacht: Northwind 47

We hebben heerlijk gezeild in de Dodokonesos, de eilanden ten Noorden van Kos met de Northwind 47, een fijne boot waarop het goed toeven was. Dankzij de goede en vakkundige zorgen van Harald en Paul hebben we een prachtige reis gehad, ook al hadden we maar een week. Veel gezien, in prachtige baaien gelegen, heerlijk gegeten en genoten van het goede gezelschap! Alles weer snel en goed georganiseerd door Ben van Nautisail! Lees meer...

Klik hier voor meer informatie of om te boeken!

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

Caribbean