Zeilvakantie Griekenland op de ViaMaris!

zeilvakantie Griekenland

De Via-Maris is een ruim, stoer, stalen zeiljacht van het type Noordkaper, een ontwerp van Martin Bekebrede Yacht Design. Het schip is inclusief de boegspriet 17 meter lang en het gewicht is ruim 30 ton. Het klassieke dekhuis, waar je een prachtig uitzicht hebt over de omgeving, bepaalt het markante karakter van dit schip. Een ideaal zeiljacht voor een comfortabele zeilvakantie in Griekenland. Het jacht beschikt over 2 hutten, 1 voor de schipper en een ruime 4-persoons hut voor de gasten. In de salon kan eventueel nog 1 persoon slapen. Er is een separate badkamer-douche, een toilet-wasruimte en een volledig ingerichte kombuis. Het zeiljacht beschikt over alle benodigde apparatuur en aan boord zijn dekbedden, kussens en slopen aanwezig.

De schipper:

zeilvakantie Griekenland

Ik ben Gerhard Disselhorst en de trotse eigenaar van de Via Maris. Mijn leven lang heb ik op zeesleepboten gevaren en de laatste jaren gezeild als charterschipper in de Oostzee, Nederland en Engeland.
Met de Via Maris verzorg ik zeilvakanties naar jouw smaak in Griekenland.
Gooi je "plunjebaal" aan boord en je wensen op tafel.
We gaan samen navigeren en zeilen in de zon op mijn comfortabele, stoere schip van ruim 30 ton. Welkom aan boord!

Reismogelijkheden:

De Via-Maris zeilt tussen de eilanden en langs de kust van Griekenland. Jij bepaalt waar je opstapt, hoelang je meegaat en waar je weer van boord gaat. Je kunt actief meezeilen en zeilen leren, maar ook aan boord lekker luieren.
We hebben geen vast vaarplan. Als er een reis geboekt wordt, dan zetten we die op de website en dan kun je zien of er nog plaats is. Dat programma gaat bepalen waar je naartoe moet vliegen. Transavia, Ryan Air en Corendon voeren dagelijks vluchten uit. Dus pak de goedkoopste bestemming. Je kunt ook kiezen in plaats A op te stappen en vanaf plaats B naar huis te gaan. Je ziet het: Alles is mogelijk. We helpen je uiteraard graag een keuze te maken. Zo maken we samen een "zeilvakantie op maat".

PRIJS

De weekprijs is v.a. € 485,- per persoon. De prijs is voor een kooi aan boord op de boot met schipper. Korting bij boeking met 4 of 5 personen.
De bijkomende kosten zijn: De reis naar en van het schip, de boordkas (eten, drinken, diesel en havengeld) en € 30,- bijdrage Garantiefonds/administratiekosten (per boeking).

WAT IS IN DE PRIJS INBEGREPEN?

  • De prijzen zijn in euro's per persoon inclusief:
  • Verblijf aan boord, eerste dag vanaf aankomst vliegtuig t/m laatste dag vertrek vliegtuig;
  • Gebruik van veiligheidsuitrusting inclusief inflatable reddingsvesten en veiligheidsharnas;
  • Beddengoed;

WAT IS NIET INBEGREPEN?

Boordkas;
Bij aankomst stort elke opstapper een bedrag in de boordkas. Vanuit de boordkas worden de kosten betaald, zoals de maaltijden en drankjes aan boord, havengeld en brandstof. De boordkas wordt beheerd door de gasten zelf. Is de boordkas leeg, dan dient deze te worden aangevuld. Blijft er wat over aan het eind van de vaarperiode, dan wordt dat verdeeld onder de meezeilers. Hou rekening met een bedrag van ca. € 25,- p.p.p.d. Een goed gebruik is dat de schipper wordt vrijgehouden.
Onderling wordt afgesproken of gezamenlijk eten aan de wal vanuit de boordkas wordt voldaan of voor eigen rekening is.

WELKE BAGAGE MOET IK MEENEMEN?

Kies voor een zeiltas, die leeg goed opvouwbaar is. Koffers en Soft-trollies zijn taboe op het schip.
Zorg voor zacht schoeisel, bij voorkeur bootschoenen. S.v.p. geen zwarte zolen en naaldhakken. Lichte zeilkleding is (meestal) voldoende.
Neem verder je medicijnen mee, wat zeeziekte pilletjes en zonnebrandcrème minimaal factor 20.

WELKE VERZEKERINGEN HEB IK NODIG?

Wij adviseren je altijd een goede REIS- EN ANNULERINGS verzekering af te sluiten.

HOE KOM IK OP DE BOOT?

Wij adviseren je graag en zoeken de goedkoopste vlucht voor je uit.
Na aankomst kan het vervoer van en naar het schip voor je geregeld worden.

GAAT MIJN REIS DOOR?

De op de website genoemde reizen gaan door als er minimaal 2 personen hebben geboekt. Als je interesse hebt voor een week, die niet is genoemd, bel dan even.

Klik hier voor meer informatie of om te boeken!

Zeiljacht ViaMaris

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het