Zeilvakantie Griekenland op de ViaMaris!

zeilvakantie Griekenland

De Via-Maris is een ruim, stoer, stalen zeiljacht van het type Noordkaper, een ontwerp van Martin Bekebrede Yacht Design. Het schip is inclusief de boegspriet 17 meter lang en het gewicht is ruim 30 ton. Het klassieke dekhuis, waar je een prachtig uitzicht hebt over de omgeving, bepaalt het markante karakter van dit schip. Een ideaal zeiljacht voor een comfortabele zeilvakantie in Griekenland. Het jacht beschikt over ruime accommodatie, een aparte hut voor de schipper, een gezinshut (4p) in het voorschip en nog een tweepersoons slaapplek in de dinette. Er is een separate badkamer-douche, een toilet-wasruimte en een volledig ingerichte kombuis. Het zeiljacht beschikt over alle benodigde apparatuur en aan boord zijn dekbedden, kussens en slopen aanwezig.

De schipper:

zeilvakantie Griekenland

Ik ben Gerhard Disselhorst en de trotse eigenaar van de Via Maris. Mijn leven lang heb ik op zeesleepboten gevaren en de laatste jaren gezeild als charterschipper in de Oostzee, Nederland en Engeland.
Met de Via Maris verzorg ik zeilvakanties naar jouw smaak in Griekenland.
Gooi je "plunjebaal" aan boord en je wensen op tafel.
We gaan samen navigeren en zeilen in de zon op mijn comfortabele, stoere schip van ruim 30 ton. Welkom aan boord!

Reismogelijkheden:

De Via-Maris zeilt tussen de eilanden en langs de kust van Griekenland. Jij bepaalt waar je opstapt, hoelang je meegaat en waar je weer van boord gaat. Je kunt actief meezeilen en zeilen leren, maar ook aan boord lekker luieren.
We hebben geen vast vaarplan. Aan de hand van de weersvoorspelling en jouw wensen bepalen we samen de reisroute. Je kunt vliegen met o.m. Transavia, Ryan Air en Corendon. We helpen je uiteraard graag een keuze te maken van de beste vlucht. Zo maken we samen een "zeilvakantie op maat".

Klik hier voor meer informatie of om te boeken!

Zeiljacht ViaMaris

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

Caribbean