Samen op avontuur in de Grenadines!

meezeilen vanaf Grenada

Het zeilschip “VRIJBUITER” is een uiterst comfortabel tweemast-zeiljacht van het type Vagabond 47, gebouwd in 1987 op de befaamde jachtwerf Bluewater te Formosa. Het schip is ruim 15 meter lang, 4,8 meter breed en zo´n 170 centimeter diep. Het schip heeft, met haar sierlijke klassieke lijnen, onder volle zeilen een majestueus uitziend voorkomen. Ze is ongeveer 18 ton zwaar, uitgevoerd in 5cm dik polyester, voorzien van veel teakhout. Door de lange kiel is het een zeer stabiel en zeewaardig schip, gebouwd om de wereldzeeën te bevaren.
Kijk snel op Zoover voor de beste reviews!

De schipper:

Harry Hutting is een gepassioneerd zeiler, die zijn passie graag met jullie, de medeavonturiers, wil delen! Mensen die een vakantie willen waarin aktie en avontuur, ontdekken, genieten en plezier beleven, de hoofdingrediënten zijn, zullen een vakantie als deze zeer kunnen waarderen. Onvergetelijke zeilvakanties, gemoedelijk in kleine groepjes of met je gezin, tot maximaal 5 personen. Het meenemen van gasten is voor Harry geen commerciële bezigheid. Voor hem is het belangrijk om samen een leuke tijd te hebben en al het moois wat er onderweg te zien en te beleven valt met elkaar te delen.

Zeilgebied:

De zeiltochten van “VRIJBUITER” vinden plaats van November t/m April in de zuidelijke Caribische eilandenstreek, de zogenaamde bovenwindse eilanden: de “WEST INDIES”. In deze periode, na het hurricane seizoen, is het dagelijks genieten van een vrijwel altijd uitbundig schijnende zon, temperaturen rond de 30° en een vrijwel constante verkoelende noordoostelijke passaatwind van windkracht 4 tot 5 Bft. Vooral het zwemmen en snorkelen in het kristalheldere water van 28° is een waar genot.

Wat gaan we doen?

Om je een authentieke ervaring van de Caribbean te bezorgen heeft Harry een tocht uitgestippeld en een dagplanning gemaakt. Zo leer je het gebied goed kennen en bezoek je de mooiste plekjes.

Vissen op zee: een échte uitdaging!

Onder het varen is het mogelijk om het menu aan boord wat uit te breiden. Het vissen in de enorm diepe wateren van de Caribische zee kan een waar avontuur zijn. Daarom zijn er aan boord van “VRIJBUITER” twee sleeplijnen en drie werphengels aanwezig. Er zwemmen enorme vissen rond, o.a. zwaardvis, marlijn, tonijn, mahi-mahi, barracuda en nog veel meer. Vooral de mahi-mahi, ook wel "chicken of the sea" genoemd, is een ware delicatesse! Wanneer een dergelijke vangst word binnen gehaald eindigt hij meestal op onze boordbarbeque voor een gezamenlijk supervers zeebanket!

Een walhalla om te snorkelen!

Snorkelen in de Caribbean is werkelijk fantastisch! Het schip heeft voldoende materiaal aan boord om een heus onderwateravontuur aan te gaan. De kristalheldere onderwaterwereld van de Caribbean biedt een thuis aan vele vissoorten. Rondom de eilanden zwemt menig kleurrijk exemplaar aan u voorbij. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende soorten papegaaivissen. De riffen zijn een kraamkamer en schuilplaats voor vele vriendelijke soorten vis. Behalve vis zijn er ook zeeschildpadden, roggen en zeekomkommers te zien. Wie echt geluk heeft, spot zelfs een walvishaai, een groep dolfijnen of een Mantarog. Kortom, zeeleven in overvloed in de Caribbean!

Reizen

Klik hier voor het vaarprogramma van de VRIJBUITER!

Over de Vrijbuiter

Alle zeilen van de “Vrijbuiter” zijn uitgevoerd met een zogenaamd rolsysteem en zijn daardoor eenvoudig te bedienen. De zware stabiele kenmerken van het schip maken haar, met een topsnelheid van zo'n 5 tot 7 knopen, echter geen snelle zeiler. Gelukkig hebben we geen haast!
Zeilschip “Vrijbuiter” is voorzien van de meest moderne communicatie-, navigatieapparatuur en instrumenten. Alle veiligheidsmiddelen zijn aanwezig zoals een 6-persoons zelf-opblaasbaar reddingsvlot en natuurlijk genoeg zwemvesten.

Het schip wordt aangedreven door een 95pk sterke Volvo Penta dieselmotor. Voor de stroomvoorziening is er een groot dieselaggregaat, zonnepanelen en een windgenerator op de "Vrijbuiter" aan boord aanwezig.
De “Vrijbuiter” is een ruim rond schip met royale gangboorden. Op de dekken kunt u heerlijk zonnen, zitten op zitbanken op het achterdek of in de kuip, of gezellig samen aan tafel eten. Er is zelfs een boordbarbeque aanwezig om zelfgevangen vis te grillen!

Indeling:

 • 1 = motorruimte
 • 2 = Kapiteinshut
 • 3 = 2 persoons kajuit
 • 4 = kombuis
 • 5 = 2 persoons slaapplek
 • 6 = zithoek
 • 7 = navigatieruimte
 • 8 = 2anitaire ruimte met douche
 • 9 = opslagruimte

Overige Bijzonderheden en Veiligheidszaken

 • Het schip is voorzien van een ontziltingsinstallatie die, per uur zo´n 140 liter, zout- in zoetwater kan omzetten. Er is dus voldoende water om te douchen enz.
 • Beddengoed en handdoeken zijn op het schip aanwezig;
 • Er is een zespersoons-rubberboot met buitenboordmotor aanwezig op het schip;
 • Tevens zijn er 5 complete snorkelsets, één duikersuitrusting compleet met zuurstoftanks, 3 werphengels en 2 sleeplijnen om voor een heerlijk zeebanket te zorgen;
 • Voor iedere passagier is er een reddingsvest aan boord aanwezig. Het dient, wanneer de schipper hiertoe opdracht geeft (bijv. bij zware zeegang), verplicht gedragen te worden;
 • Op het schip is een 12v en 110v elektriciteitsvoorziening waarvoor u (let op) een amerikaanse netadapter nodig hebt!

VLIEGEN NAAR GRENADA:

Vliegen naar Grenada kan ingewikkeld zijn, maar met onze hulp komt u er altijd uit. Eenmaal op Grenada aangekomen wordt u keurig opgehaald van het vliegveld door de schipper.

Sfeertje proeven?

Via onderstaande links kunt u nog meer in de sfeer komen van uw aanstaande reis op de Vrijbuiter!
Website Vrijbuiter
Impressie-1
Impressie-2
Fotogallery

Reisschema
Reisbeschrijving
Fotogallery
De Vrijbuiter

Klik hier voor meer informatie of om te boeken!

Beoordelingen zeilvakanties Vrijbuiter

07-04-18 tot 21-04-18

Lizette

Zeiljacht: Vrijbuiter

Bericht: Voor de tweede keer achtereenvolgende keer meegegaan met Harry en Petra op de Vrijbuiter. Wederom een fantastische vakantie met veel zon, de mooiste plekjes en baaien, heerlijk eten, vriendelijke mensen, en laten we natuurlijk het gezelschap niet vergeten! Kortom...een TOP vakantie gehad. Harry en Petra: jullie zijn en blijven toppers!! Ik zeg: tot volgend jaar!! Lees meer...

17-03-18 tot 31-03-18

Rob

Zeiljacht: Vrijbuiter

Bericht: In maart ben ik twee weken mee geweest met Harry en Petra op de Vrijbuiter. De Vrijbuiter is een gezellig, sfeervol en comfortabel schip van alle gemakken voorzien. Harry is een zeer ervaren zeezeiler en het zeilen zit hem in zijn bloed, met daarbij altijd de veiligheid voorop. Hij geeft je de ruimte om ook zelf te zeilen, daar waar het kan. Hij deelt zijn (vaar-)ervaringen graag. Petra is een fantastische gastvrouw/stuurvrouw die hartstikke goed/liefdevol zorgt voor het welzijn van haar opstappers. Ik denk even aan mijn zonnesteek? momentjes. (het is maar een tip, ga niet snorkelen zonder t-shirt aan) Samen kennen Harry en Petra de Caribische cultuur en gewoonten en maakt het totaal compleet. Harry en Petra hebben (veel) contact heeft met de lokale bevolking. Wij kwamen hierdoor ook met hen in contact, wat ik erg leuk/waardevol vond. Wat ik erg prettig vond was de afwisseling van korte en langere zeildagen, af en toe een dag voor anker in een baai liggen en wat snorkelen, varen met de dingy(rubberbootje), een tocht over een eiland, of... niets doen. Ook, daar waar mogelijk, eventuele aanpassingen naar behoefte, van het vaarplan vond ik fijn. Of ik ook nog aanmerkingen heb? Ja! Na een (lange) dag zeilen, zwemmen, Harry bij brengen dat fietsbinnenband hartstikke handig kan zijn .. nee is!, bbq-en op een eilandje, is ´s avonds na negen uur naar bed kunnen, hartstikke laat! Reisgenoten? Met een beetje flexibele instelling komt ook dat goed. Petra en Harry doen het zeilen met opstappers met hun hart en dat heb ik gevoeld. Kortom twee fantastische weken, ik vond het een fantastische tocht! Petra en Harry, hartstikke bedankt! Groetjes, Rob. Lees meer...

17-03-18 tot 31-03-18

Eef

Zeiljacht: Vrijbuiter

Bericht: Een fantastisch concept voor zeilers! . Veel zeilen natuurlijk (van 2 á 3 tot ca. 7 uur op de meeste dagen) op "groot water", met windkracht 5 of 6 en één berg zon! Maar ook middagjes bij eilandjes, in baaitjes ankeren en zwemmen, snorkelen of met bijbootje naar de wal en daar op onderzoek. Meerdere avonden super-verse vis op BBQ! Kleine groep, plus schipper en partner, waardoor ieder zich bewust moet inzetten voor teamwork/gezelligheid. Prima prijs/kwaliteitverhouding Lees meer...

24-02-18 tot 10-03-18

Marjolein, Remco, Angela & Stuart

Zeiljacht: Vrijbuiter

Bericht: Wij zijn gistermiddag goed thuisgekomen na een supermooie vakantie in de Carib. De twee weken op de Vrijbuiter waren meer dan fantastisch. Echt super! Wat vooral een meerwaarde gaf is de ervaring en kennis in het gebied van Harry en Petra en vooral ook hun connecties met de lokale contacten. Hierdoor lig je met het schip aan de beste moorings (locaties) en kan je genieten van de kookkunsten van de lokale bewoners i.p.v. westers georiënteerde restaurants. Je ervaart het Caribisch gebied en de mensen daardoor ten top. Hartelijk dank ook aan jou, mede namens Remco en onze Engelse vrienden Angie en Stuart! Lees meer...

23-12-17 tot 6-1-18

Filip

Zeiljacht: Vrijbuiter

Bericht: Al 15 jaar droomde ik van een zeilvakantie in het Caribisch gebied. Je weet wel: soms genieten van de rustige wind in de zeilen, dan weer opboksen tegen de golven; exotisch lekker eten en cocktails; de muziek; gastvrije lokale bevolking; heerlijk weer in de winter; de prachtige onderwaterwereld; weg van de wereld; groene eilanden... Na wat gedoe met de vluchten is het me dan toch gelukt om er te geraken. De reis voldeed volledig (en meer) aan mijn verwachtingen; niettegenstaande de hoge verwachtingen van "een droomreis" en mijn lange lijst reiservaringen (meer dan 50 landen). Laat je niet afschrikken door orkanen (We blijven ver uit de buurt. Trouwens, het volledig Caribisch gebied is liefst 2.754.000 km groot) of de prijs van de reis (elke eurocent meer dan waard) en laat je in onze winter verleiden door deze onvergetelijke reis. Uiteraard moet je wel van water houden, weten dat je niet op een Mega Yacht zit en goed kijken naar de prijzen van de vluchten.
Waarom de Vrijbuiter? Harry en Petra luisteren naar wensen van de klanten, Nederlands, correcte boekhouding, in kleine groep, Down to earth mensen, elke dag een behouden aankomst, super lekker eten, echt contact met de locals en de 'nieuwe locals', leuke humor en open gesprekken, supergoede kapitein en een ontzettend gastvrije Petra. Nog eens een dikke merci voor deze Last Christmas!
Lees meer...

18-3-17

Wim

Zeiljacht: Vrijbuiter

Goedemorgen Petra en Harry, Graag wil ik jullie zeer bedanken voor de geweldige tocht die ik op jullie fijne schip maakte. Alle ingredienten ok, prettig gezelschap,mooi weer en paradeiselijke baaien.en julle goede gastvrijheid op de eerste plaats. Geweldig naar mijn zin gehad en hoop dit komend seizoen bij jullie te herhalen. Lees meer...

25-2-17

Inge & Arjan

Zeiljacht: Vrijbuiter

Schipper Harry is een zeer ervaren zeiler en heel goed bekend met het gebied, waardoor hij een afwisselend programma heeft samengesteld waarbij de mooiste plekjes worden bezocht. Ook op culinair gebied laten Harry en zijn vriendin Petra je kennismaken met de locals! Mijn complimenten voor hun gastvrijheid en gezelligheid. Lees meer...

25-2-17

Klaas

Zeiljacht: Vrijbuiter

fantastische reis met een sterk schip langs groene eilanden en de beste zorg van Petra en Harry

25-2-17

Lizette

Zeiljacht: Vrijbuiter

Echt een top vakantie gehad! De gastvrijheid en warmte van petra en harry zorgt ervoor dat je je gelijk thuis en op je gemak voelt! De ene baai is nog mooier dan de volgende, en het eten is fantastisch! Zelfs de regen kon de sfeer niet bederven! Volgend jaar weer! Lees meer...

4-2-17

Marja en Arno

Zeiljacht: Vrijbuiter

Het was een geweldige vakantie! Schipper Harry en zijn vriendin Petra doen alles om hun gasten naar hun zin te maken. Ze brachten ons naar de mooiste baaien en de lekkerste restaurantjes. We hebben enorm genoten van de zeiltochten. Verder is Harry een zeer bekwame zeiler waar we dan ook alle vertrouwen in hadden. Lees meer...

24 dec '16 - 7 jan 2017

Mira & Ger

Zeiljacht: Vrijbuiter

Wij hebben zeer genoten van deze reis. De schipper en zijn vrouw doen er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken. Een extra pluim geven we graag aan Petra die buitengewoon veel aandacht aan de gasten geeft en alle vervelende karweitjes (zoals bijv. afwassen, opruimen) gewoon zelf doet. Ook schipper Harry was steeds al vroeg uit de veren om de boot zeilkaar te maken en maakte een zeer betrouwbare en kundige indruk. Ondanks enkele heftige momenten bleef hij de rust zelve en dat had een zeer positieve uitwerking op de bemanning. Wij hebben een vergelijkbare reis 15 jaar geleden al eerder gemaakt en dat heeft mogelijk onze verwachtingen enigszins beïnvloed. Het weer was wat minder dan destijds (begin januari) en de wind aanzienlijk meer. Bijna alle dagen bleek de wind richting 5 Bft te gaan en soms meer. Gelukkig kan niemand daar ook maar iets aan doen, anders dan de windverwachting bij de planning in aanmerking nemen. Minder gelukkig vonden wij de keuze van de schipper om zowel op de heinreis als de terugreis de oostelijke route langs Grenada te kiezen. Op de heenreis was de wind al vrij stevig en de route niet bezeild, gevolg was dat Mira al snel zeeziek werd, op de terugreis was het weer ronduit slecht met een aantal squals, waarbij een squal de boot bijna plat deed gaan. De westelijke (volgens de schipper ca. 2 uur langere) route was hier zeker een betere keuze geweest. Te meer daar de kuip geen plaats biedt aan 7 personen, het achterdek dan een minder veilige plaats is en je dan maar beter in de kajuit kunt gaan zitten. Dat is echter niet de meest prettige plaats bij forse zeegang. De vrijbuiter is een fantastisch en veilig schip dat op zee een heel plezierig en rustig vaargedrag heeft. Die veiligheid heeft o.a. wel het nadeel van een zeer kleine kuip, te klein voor de gehele bemanning. Ook de indeling is niet optimaal voor charteren en het schip biedt benedendeks in de centrale kajuit te weinig mogelijkheden om je vast te grijpen. De gasten moeten zelf de keuze maken wie de voorhut en wie de achterhut krijgt en dat is niet fijn. Wij vinden een goede sfeer aan boord uiterst belangrijk en hebben, toen we de voorkeur van het andere paar bemerkten, gekozen voor de voorhut en ook maar niet meer gewisseld. Dat is onze nachtrust bepaald niet ten goede gekomen, de kooi in de punt bleek voor ons te klein (Ger is 1,90 m en Mira 1,70m, Ger is daarom de tweede week maar buiten gaan slapen). Bovendien werd het voortoilet ook nog eens door 5 mensen werd gebruikt (de schipper, zijn vrouw en zijn zus plus wij beiden), op zich geen enkel probleem maar het verschil met de achterhut is dan wel erg groot. Ons advies is de achterhut 100 Euro duurder te maken bij de boeking. Dat voorkomt ongemakkelijke keuzes aan boord. De reis kende 3 stillig dagen (de eerste dag niet meegeteld, omdat wij ivm de kerst een dag eerder aan boord waren, hetgeen wij zeer hebben gewaardeerd) en enkele dagen van tochten van 1 tot 2 uur. In feite was alleen de reis van St. Vincent naar Mayreau een fantastische zeildag. Dat waren er bij onze eerste tocht toch wel heel wat meer. Ger had wel graag wat meer gezeild, maar Mira vond het prima zo (en het stemt overeen met de reisbeschrijving). Dat neemt niet weg dat wij ons beiden meer dan prima hebben vermaakt. Ook lokaal was door de schipper alles prima geregeld (niets dan lof daar voor). Helaas bleek, ondanks de voor de reis uitgevoerde reparatie, de patrijspoort in de voorkajuit nog flink lek te zijn toen wij (pas na St. Vincent) over stuurboord lagen met als gevolg dat een deel van onze spullen (waaronder een fototas met een dure camera) en het matras behoorlijk nat werden. Dat hebben we hierna met handdoeken kunnen tegengaan. Gelukkig lijkt de camera geen schade te hebben opgelopen. Het aangegeven bedrag van ca. € 35,= per dag bleek onvoldoende, maar we hebben dan ook elke dag aan de wal gegeten (en een enkele keer ook geluncht). Ook de schipper betaalde mee aan de boordkas, hetgeen in onze ervaring hoogst ongebruikelijk is. Onze complimenten hiervoor, wel lijkt het ons verstandig het richtbedrag voor de boordkas te verhogen. Conclusie: Wij hebben een heerlijke tijd gehad op de Vrijbuiter en de schipper en zijn vrouw zijn fantastische mensen. Ondanks dat er wel wat verbeterpunten zijn hadden wij deze reis beslist niet willen missen en wij denken er met veel plezier (en een beetje heimwee) aan terug. Lees meer...

3 dec - 17 dec 2016

Marjon & Willem

Zeiljacht: Vrijbuiter

Wij hebben een waanzinnige vakantie gehad. De omgeving was een paradijs. Het schipperpaar fantastische mensen. Het heeft mij enorm geïnspireerd. En mijn vriend vond zijn verrassing geweldig. Wie krijgt dit voor zijn verjaardag ??? Lees meer...

3 dec - 17 dec 2016

Frans

Zeiljacht: Vrijbuiter

Het was boven verwachting mooi. Zoveel gezien. Leuke schipper en vrouw. Heerlijk gegeten. Als je een onvergetelijke vakantie wilt, Doen!!!

26-feb. - 11 mrt. 2016

Ben & Margreet

Zeiljacht: Vrijbuiter

Dit was de vakantie waar we al lang van droomden, en nog een beetje meer! Harry en Petra doen alles om het hun gasten naar de zin te maken en zijn zeer flexibel. Ze kennen de mooiste baaitjes en plekjes en nemen je mee naar de leukste lokale eeten drinktentjes, zodat je het echte carraibische gevoel krijgt. Lees meer...

26-feb. - 11 mrt. 2016

Ben & Regien

Zeiljacht: Vrijbuiter

Harry en Petra, bedankt voor de waanzinnige ervaring, jullie warmte en gastvrijheid hebben op ons diepe indruk gemaakt. Dankzij jullie is dit voor ons een van de meest bijzondere reizen geweest en wij voelen ons bevoorrecht dit te hebben mogen beleven. Veel liefs . . . . Lees meer...

15 jan - 29 jan 2016

Adri & Annemiek

Zeiljacht: Vrijbuiter

Eerst vakantiebeurs geweest maar konden niet vinden wat we leuk vonden. Via internet deze reis gevonden. Persoonlijke benadering sprak ons erg aan en hebben de luxe niet gemist. We geven een dikke 10 voor deze zeilvakantie! Lees meer...

15 jan - 29 jan 2016

Herman & Sonja

Zeiljacht: Vrijbuiter

Schipper Harry is goed bekend met het vaargebied. Kent heel veel mensen die iets kunnen betekenen voor schip en opvarenden. Bevolking is zeer vriendelijk en voorkomend. Cultuurhistorisch hebben de eilanden weinig te bieden. Lang niet zoals bijv Spanje. De eilanden zijn zeer groen en vruchtbaar . Voor wie durft: wandelen is pittig, steil en warm. De wind was, toen wij er waren, zeer pittig. 20-30 knoop. Nog afgezien van de pieken in de valwinden. Januari 2016. Prachtig varen. En, niet te vergeten, een schipper die de zeegang makkelijk aankan. Het schip natuurlijk ook. Mooie kits, 11 ton kielballast en de klipperboeg snijdt de golven. De reis daarheen, met een tussenstop in Gatwick lijkt omslachtig maar is, bij nader inzien, zeer comfortabel. Lees meer...

6 dec - 20 dec 2014

Marjolijn

Zeiljacht: Vrijbuiter

Zelf geboren en opgegroeid in het Caribisch gebied, kom ik er graag terug. Dit deel van het gebied, met al die kleine eilanden, zeilend bezoeken is geweldig! Van de eerste tot de laatste minuut heb ik genoten! Dat komt ook door schipper Harry die het gebied op zijn duimpje kent en overal oplossingen zoekt om aan de wensen van zijn passagiers tegemoet te komen. Super! Lees meer...

16 nov - 30 nov 2013

Gies

Zeiljacht: Vrijbuiter

Ik had geen enkele ervaring als zeezeiler. De kaptein is daarom zeer belangrijk en hij is de "big man".Dat ging prima met Harry. Ik heb wel gemerkt dat je als kaptein veel ervaring met zeilen moet hebben want er gebeurt altijd van alles. Dat maakt het ook zo bijzonder! Verder is ook de route heel mooi en het klimaat is toppie. Voor mij waren de dagelijkse zeilafstanden noooooioiiiiiiit te lang, en heb ik volop genoten van deze 14 dagen. De prijs is echt goed, en het ligt ook aan de groep hoe luxe je buiten het varen wilt eten enz. Ik denk nog weleens terug te keren in dit prachtige zeilgebied, en met zo,n ervaren skipper voel ik me veilig. Dat is natuurlijk ook belangrijk. Lees meer...

14 jan - 28 jan 2014

Ineke

Zeiljacht: Vrijbuiter

We hebben echt een ongelooflijke vakantie gehad op de Vrijbuiter. Alles wat al eerder beschreven is klopt.....maar toch kan je je geen voorstelling maken en denk je echt, iedere keer als je weer bij een eiland aankomt, dit is een paradijs......dit is een andere wereld. Harry weet de plekjes en de trips. Ontzettend veel gelachen en hard meegezongen met...... Dit is echt een aanrader voor een ieder die van zeilen en gezelligheid houdt. Lees meer...

6 dec - 20 dec 2013

Anja

Zeiljacht: Vrijbuiter

15 dagen mogen meezeilen op zeilschip De Vrijbuiter. Fantastische ervaring! De schipper heeft een geweldige route uitgestippeld waarbij je de echte Caraben kunt ervaren, Volop palmbomen en hagelwitte stranden. Er wordt vooral gezeild naar niet commercile lokaties zodat men kennis maakt met de plaatselijke bevolking die uiterst vriendelijk en behulpzaam is. Gegeten bij Lokale kleine eettentjes, maar ook op stranden waar je met de bijboot heenvaart en bij kaarslicht onder miljoenen sterren fantastische kreeft voorgeschoteld krijgt. Het programma biedt zowel voor de rustzoeker als voor avontuurlijk aangelegde mens voldoende mogelijkheden. Aan land kan men overal een plaatselijke taxi huren tegen een redelijke prijs. De schipper doet zijn best er voor iedereen een onvergetelijke ervaring van te maken wat in ons geval dan ook zeker gelukt is. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend! Kortom een echte aanrader. Wij gaan zeker volgend jaar opnieuw aanmonsteren op de Vrijbuiter. Lees meer...

30 jan - 13 feb 2013

John

Zeiljacht: Vrijbuiter

hallo we zijn 30 januari aangekomen in granada en we zijn 22 februari weer vertrokken en hebben super gezeild en mooie eilanden gezien, lieve mensen gesproken ,watervallen gezien ,kreeft gegeten , haai gegeten ,gezwommen ,snorkelen ,kortom een fantastische tijd gehad . het is echt aan te raden !. Lees meer...

30 jan - 13 feb 2013

Jan

Zeiljacht: Vrijbuiter

Een geweldige ervaring zeilen in de caribbean met de vrijbuiter. Met Captain Harry die alle ins en outs kent van de eilanden die worden bezocht. Snorkelen bij de mooiste plekjes en daarna genieten van een geweldige maaltijd op het strand. Je voelt je geweldig ontspannen tijdens deze vakantie altijd een geweldige temperatuur en altijd wind voor verkoeling en om heerlijk te zeilen. Lees meer...

20 dec - 4 jan 2013

Wietse & Tjeerd

Zeiljacht: Vrijbuiter

Onze reis aan boord van de Vrijbuiter was onvergetelijk, kapitein Harry Hutting bracht ons vanaf spicy island Grenada naar prachtige originele eilandjes. Elke zeiltocht was prachtig, elke dag een prima zeilwind in een heerlijke temperatuur. Ons verblijf op Union Island en Bequia zullen we niet licht vergeten, maar ook het snorkelen tussen de mooiste vissen en zeeschildpadden in de Tobago Cays was heel bijzonder. We zijn zeer tevreden en hebben een reis gehad die aan al onze verwachtingen heeft voldaan. Heerlijk eten (veel vissoorten en kreeft) voor weinig geld op onbewoonde eilandjes of in verrassende eettentjes. Voor avontuurlijke mensen en echte zeezeilliefhebbers een absolute aanrader, verwacht geen "cruiseschip- gemakken" toch heeft de Vrijbuiter vrijwel alle comfort om u in de West-Indies naar droomplekken te brengen. Lees meer...

16 feb. - 2 maart 2019

Ilse, Laurens, Lisanne, Marie-Désiree

Zeiljacht: Vrijbuiter

Wij hebben twee weken volop genoten van onze vakantie op de Vrijbuiter. Harry en Petra zijn hele warme en zorgzame mensen die onze vakantie zo mooi mogelijk probeerde te maken. Ze speelden goed in op onze wensen zodat we de mooiste plekjes hebben gezien, hebben gesnorkeld, meerdere keren kreeft op het strand gegeten en het belangrijkste: heerlijk hebben kunnen zeilen. De eerste week minder dan de tweede week vanwege de wind, maar dat is nu eenmaal een gegeven. We kijken vol plezier terug op deze heerlijke reis. Lees meer...

Zeiljacht Vrijbuiter

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

Caribbean