Zelf een zeiljacht huren!

Kapitein op je "eigen" zeiljacht!

NautiSail is al jaren gespecialiseerd in meezeilen en meezeilvakanties. Meezeilen op (privé) zeiljachten met gastvrije schippers. Deze formule is zeer aantrekkelijk voor singles, stellen en gezinnen, die graag zeilen met een schipper.
Maar er zijn ook ervaren zeilers, die graag een boot willen huren en daarom heeft NautiSail haar diensten recentelijk uitgebreid met jachtverhuur.
Met het unieke boekingsprogramma kunt u bij NautiSail een zeiljacht huren op elke gewenste locatie. U kunt dan zelf de zeilen hijsen, koers uitzetten en de bestemming van de dag bepalen. Zo wordt elke zeilvakantie een belevenis op maat!
Vul de gewenste bestemming, type boot, vertrekdatum en reisduur in en ontvang een uitgebreid aanbod. Verfijn uw wensen en u krijgt een selectie op maat. Een optie nemen of een boeking doen gaat heel gemakkelijk.
Meer informatie?
Bel ons op +31(0)36 751 8696 of stuur een E-mail.

Zoek & Boek uw zeiljacht!

Noord-West Europa

zeiljacht huren in Europa

Zeilen in de Oostzee, Denemarken, Noorwegen en Zweden is een unieke bestemming voor een zeilvakantie. Beleef het lieflijke karakter van Denemarken en de wijdsheid van de Oostzee, de ruige natuur in Noorwegen en de mooie scherenkust van Zweden.
NautiSail heeft meezeilvakanties in de Oostzee en via de "Yachtfinder" kun je kijken naar het huren van een zeiljacht.

Middellandse Zee

zeiljacht huren Griekenland

Zeilen op de Middellandse Zee, in Griekenland, de Balearen of Sardini√ę is een unieke manier om je zeilvakantie te beleven. Een zeilvakantie op een door jou zelf gehuurd zeiljacht. Je zeilt van eiland naar eiland en van baai naar baai. Zelf actief zeilen en schipper zijn van je "eigen" zeiljacht.

Caribbean

zeiljacht huren Caribbean

Boek nu de zeilvakantie van je dromen. Een zeilvakantie in de Caribbean staat garant voor zon, zee, strand en perfecte zeilcondities!
NautiSail heeft altijd een aantal meezeilvakanties in de Caribbean en als je zelf een eigen zeiljacht wilt huren kun je gebruikmaken van de "Yachtfinder".

Klik hier voor meer informatie of om te boeken!

NautiSail, specialist voor uw zeilvakantie!

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap