Nederland

Spanje/Mallorca

Canarische Eilanden

Caribbean

Zelf een zeiljacht huren!

Kapitein op je "eigen" zeiljacht!

NautiSail is al jaren gespecialiseerd in meezeilen en meezeilvakanties. Meezeilen op (privé) zeiljachten met gastvrije schippers. Deze formule is zeer aantrekkelijk voor singles, stellen en gezinnen, die graag zeilen met een schipper.
Maar er zijn ook ervaren zeilers, die graag een boot willen huren en daarom biedt NautiSail zeiljachten aan in samenwerking met betrouwbare jachtverhuurders.

Meer informatie?
Bel ons op +31(0)36 751 8696 of stuur een E-mail.

Zoek uw zeiljacht!

Nederland

zeiljacht huren in Nederland

Huur een zeiljacht in Nederland. Voor een zeilvakantie op het IJsselmeer, de Waddenzee of de Noordzee. Of om "Engelandvaarder" te worden. Een zeilvakantie met vrienden of met je gezin. Zeiljachten met en zonder schipper.

Vraag informatie!

Middellandse Zee

zeiljacht huren Spanje-Mallorca

Een zeiljacht huren vanuit Barcelona of Mallorca. Voor een ultieme zeilvakantie op de Middellandse Zee. Een zeilvakantie op een door jou zelf gehuurd zeiljacht. Zelf actief zeilen en schipper zijn van je "eigen" zeiljacht. Zeiljachten met en zonder schipper.

Vraag informatie!

Canarische Eilanden

zeiljacht huren Canarische Eilanden

Huur een zeiljacht op de Canarische Eilanden. Vanuit Lanzarote en Tenerife verhuurt NautiSail moderne Bavaria en Dufour zeiljachten. Voor een zeilvakantie rond de schitterende Canarische Eilanden. Het hele jaar door. Een zeilvakantie met vrienden of met je gezin. Zeiljachten met en zonder schipper.

Vraag informatie!

Caribbean

zeiljacht huren Caribbean

Zeiljacht huren in de Caribbean. Boek nu de zeilvakantie van je dromen. Een zeilvakantie in de Caribbean staat garant voor zon, zee, strand en perfecte zeilcondities! Zeiljachten met en zonder schipper.

Vraag informatie!

Klik hier voor meer informatie of om te boeken!

NautiSail, specialist voor uw zeilvakantie!

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

Caribbean