NautiSail Zeilvakantie in de Caribbean!

zeilvakantie Caribbean

Boek een zeilvakantie in de Caribbean. Meezeilen op een zeilvakantie in de Caribbean is een unieke belevenis. Zon, zee, strand en perfecte zeilcondities! Zeilen in een gemiddelde temperatuur van rond de 30° en een noordoostelijke passaatwind van 15 tot 20 knopen. Kom meezeilen in de Caribbean op een goed uitgerust zeiljacht of catamaran en laat NautiSail je reis verzorgen. Meezeilen op een zeilvakantie in de Caribbean vanaf Grenada, Martinique, Sint Maarten en de Britse Maagden Eilanden. Boek nu de zeilvakantie van je dromen!

Zeilvakantie op een Hanse 470 in de Caribbean!

zeilvakantie Caribbean, Grenadines

Op dit Nederlandse zeiljacht met Nederlandse schipper/eigenaar kun je van een heerlijke zeilvakantie genieten in de Caribbean. Er zijn 2 tweepersoons hutten beschikbaar voor de gasten. Je kunt een zeilreis boeken vanaf diverse bestemmingen. Grenada, Martinique, Guadeloupe, St. Maarten en de Britse Maagden Eilanden. Kijk snel op het vaarschema of er op de reis van je keuze nog plaats is. Maximaal 4 personen.

Klik hier voor het vaarschema!

Meezeilen op een Northwind 47 in de Caribbean!

meezeilen Caribbean

Het zeiljacht van het type Northwind 47 is ideaal voor een "Droom-zeilvakantie". Het zeiljacht biedt maximaal comfort voor 4 gasten. Vanaf medio december kun je meezeilen vanaf Martinique. Binnenkort presenteren wij het programma.

Bootbeschrijving Northwind 47

NautiSail, specialist voor uw zeilvakantie in de Caribbean!

Zeilen Caribbean

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

Caribbean