Charterjachten gevraagd!

Met gasten zeilen

NautiSail heeft zich volledig gespecialiseerd in de verkoop van meezeilvakanties. Door een toenemende vraag naar deze zeilvakanties in Europa en de Caribbean hebben wij behoefte aan meer zeiljachten. Dus .... heb je een zeiljacht waarop je een aantal gasten een goede kooi kunt aanbieden en ben je zelf een goede schipper en gastheer/vrouw, dan willen wij graag met je praten.
Samen maken we een totaal plan, waarin wij al jouw wensen verwerken en zetten dat vervolgens in de markt.
Al snel zul je de eerste gasten kunnen verwelkomen en kun je je boordkas spekken.

In een zeiljacht investeren

Wordt (mede) eigenaar in een voor de chartervaart geschikt zeiljacht/catamaran tussen de 12 en 20 meter. Al in het eerste jaar verwachten wij een netto-rendement te kunnen maken van 5 tot 10% van het geïnvesteerde vermogen en dat wordt in de jaren daarna alleen maar meer. Dat komt omdat wij de charterjachten inzetten voor meezeilvakanties in populaire zeilgebieden, zoals Noorwegen (Spitsbergen), de Canarische Eilanden, Middellandse Zee en in de Caribbean. De schepen worden bemand door ervaren en volledig gecertificeerde schippers.
Het (klein)onderhoud wordt door de schippers gedaan tussen de reizen door en groot onderhoud vindt jaarlijks plaats op een jachtwerf. Zo heb je als investeerder geen zorgen om je investering en kun je zelf desgewenst af en toe meevaren op één van de reizen.

Verkoop zeilvakanties

NautiSail richt zich op het zeilende publiek in heel Europa, regelt de boekingen, de reisschema's en ook het onderhoud wordt door het bureau geregeld.

In deze tijd, waar u op de bank geen enkel rendement meer op uw geld hebt, een uitstekend beleggingsproduct dus.

NautiSail, specialist in zeilvakanties en meezeilen!

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het