Yachtdelivery internationaal

jacht-delivery

NautiSail-yachtdelivery vaart uw zeil- of motorjacht op eigen kiel naar elke gewenste bestemming. Met professionele schippers beschikkend over de vereiste certificaten en ervaring.
Ook voor crew support heeft NautiSail de juiste bemanning voor u!

Zeilvakantie in een ander gebied

Op vakantie met uw eigen jacht naar de Oostzee, de Kanaaleilanden of de Solent? NautiSail brengt uw zeil- of motorjacht naar de bestemming. Al voor v.a. € 750,- e.r. ligt uw boot gereed in Brünsbüttel (vanaf IJsselmeer) of aan de Solent of in Normandië voor € 1.150,- e.r.(vanaf Zeeland of IJmuiden). Ook de Kanaaleilanden, Spaanse Ria's, de Middellandse Zee, de Azoren en de Caribbean behoren tot de mogelijkheden.
Meer informatie?

(Nieuw)koop

Het jacht van uw dromen gevonden? De ervaren NautiSail bemanning haalt het jacht op en vaart hett naar de nieuwe thuishaven. Wij adviseren u desgewenst bij de aankoop.
Meer informatie?

Crew support

Wilt u een ervaren schipper mee voor die eerste oversteek of vaarinstructie op uw (nieuwe)boot? NautiSail heeft de juiste bemanning om u op uw reis te ondersteunen.
Meer informatie?

Voorbereiding

Veiligheid en professionaliteit zijn voor ons uiterst belangrijk. Als toegewijde zeilers weten wij hoe belangrijk uw jacht voor u is en daarom bereiden wij het jachttransport terdege voor. Vooraf wordt de uitrusting van het schip gecontroleerd. Wij adviseren u bij het aanvullen van uw uitrusting (aantrekkelijke korting!). Kaarten en pilots worden door ons verzorgd. Benodigde documenten worden zorgvuldig gecheckt. Op de dag van vertrek wordt alle techniek nagelopen, vloeistoffen aangevuld, (zo nodig) filters vervangen en staand en lopend want gecontroleerd. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

De vaart

Een NautiSail bemanning vaart uw jacht snel en efficiënt naar haar bestemming. Het NautiSail walteam ondersteunt de bemanning bij de routering, weersinformatie of technische zaken.
Op grotere overtochten wordt de bemanning voorzien van een satelliettelefoon om te kunnen blijven communiceren. Aan boord wordt constant wacht gelopen, de zeilvoering aangepast en kleine onvolkomenheden verholpen. Wachten wisselen elkaar af, een logboek wordt bijgehouden en er wordt keurig netjes voor uw schip gezorgd.

Schippers en bemanning

De NautiSail schippers en bemanningen zijn professionele, zorgvuldig geselecteerde en ervaren "Yachtsmen". Communicatieve vaardigheden zijn belangrijk. Roken en alcohol zijn 'out of the question' en de schippers beschikken over het talent een crew te leiden. De schippers worden door NautiSail voorzien van alle noodzakelijke uitrusting. Een NautiSail schipper is daarmee de juiste partner om uw jacht over te varen.

Zelf meevaren

Desgewenst kunt U zelf meevaren! Op deze manier ondersteunt u de bemanning tijdens de vaart en doet u veel ervaring op. Vaak levert dit een besparing op van de kosten.

Aflevering

Het jacht wordt door de bemanning bij aflevering keurig schoongemaakt. Bederfelijke waar wordt opgeruimd, de tanks gevuld en er wordt rapport opgemaakt van de reis. Daarna gaat de crew naar het dichtsbij zijnde vliegveld voor de reis naar huis.

Prijs

Onze (scherpe) prijzen zijn gebaseerd op een dagtarief of op het aantal zeemijlen, de reiskosten van de bemanning, proviand onderweg en de kosten van de boot (diesel, havengeld, techniek).
Vraag offerte!

Informatie?

Stuur een e-mail of vul het contact-formulier in.
Of bel +31 (0)36 7518696 of mobiel: +31 (0)651 054903 !

Depressie afwachten op Bermuda
Depressie afwachten op Bermuda

Klik hier voor meer informatie!

NAUTISAIL SPECIALIST IN INTERNATIONALE YACHTDELIVERY!

Reviews van opdrachtgevers

2010

Hannie en Daan

Zeiljacht: Wantij

Ervaring met NautiSail delivery De Wantij van Marina Ayamonte - Zuid-Spanje naar Veerhaven - Rotterdam De urker-kotter Wantij is zowel ons huis als onze werkplaats waar we de winter van 2009/2010 in Zuid-Spanje op woonden en werkten. Half april 2010 moesten wij plotseling besluiten onze motorsailor Wantij naar Nederland te laten transporteren. Een zoektocht op internet leverde een paar adressen voor delivery waaronder NautiSail. We wilden onze boot uiterlijk eind mei in Nederland hebben en natuurlijk voor een schappelijke prijs. Het eerste telefonische contact met Ben Roos was plezierig. Hij begreep onze haast en leverde binnen twee dagen een overzichtelijke offerte. De offerte en het kennismakinggesprek,waarin we de specificaties en uitrusting van onze boot bespraken, gaven ons voldoende vertrouwen. Het contract werd gesloten en de verwachte aankomsttijd van ons schip in de Veerhaven was 25 mei. Op maandag 10 mei arriveerden de schipper en zijn maat in de marina van Ayamonte waar zij de boot vaarklaar maakten en op 11 mei vertrokken zij. Ben heeft ons via sms op de hoogte gehouden van de voortgang van de tocht en ons geraadpleegd over een aantal kleine storingen die hij onderweg adequaat heeft opgelost. Ondanks de ongunstige weersomstandigheden, voordurend noord-noordoostenwind, is ons schip keurig zonder averij op 25 mei in de Veerhaven binnengelopen. We aarzelen niet Ben aan te bevelen voor dit type deliverys. Lees meer...

2014

Geert Jan

Zeiljacht: Renske

In de loop van vorig jaar hebben we besloten Sardinië te kiezen als nieuwe thuishaven voor onze Contest 50 CS. Na een aanvraag offerte bij Nautisail kregen we heel snel een keurige en glasheldere aanbieding waarmee we in staat waren verder over de planning na te denken. Vervolgens plezierig telefonisch overleg en een bezoek aan ons schip waar, ook wat de adviezen betreffende de uitrusting van het schip, duidelijk bleek dat Nautisail serieus en goed ter zake kundig is. Voor de overtocht heeft Nautisail een schipper en opstapper verzorgd en was onze zoon co-schipper. Na een proefvaart met de schipper de laatste details in orde gemaakt zodat het schip klaar lag voor de reis. Ook de schipper was uitermate serieus en zeer ervaren. De reis zelf is voorspoedig gegaan en de bestemming is zelfs sneller bereikt dan was verwacht. De contacten en communicatie aan boord waren prima en plezierig en via AIS konden we volgen waar het schip zich bevond. Bij overname van het schip in de Middellandse Zee lag alles er schoon en keurig verzorgd bij en waren tijdens de reis kleine verbeteringen aangebracht. Het overzeilen van je schip door Nautisail kan ik zeker aan bevelen. Het is een snelle en relatief voordelige wijze om je schip op een gedroomde bestemming te krijgen in een voor beide parijen plezierige sfeer. Lees meer...

2011

Danny

Zeiljacht: Osiris

Dear Ben, I've written this recommendation of your work to share with other LinkedIn users Details of the Recommendation: "Ben Roos van Nautisail heeft zeer recent mijn schip van Mallorca naar Nederland gevaren. De samenwerking, kwaliteit van voorbereiding en dienstverlening heb ik als zeer prettig ervaren. Bovendien heeft Ben dit tegen een uiterst schappelijk tarief voor mij uitgevoerd. Wij genieten nu van onze boot op het NL water. Nautisail is een aanrader!" Service Category: Transport Zeiljacht Year first hired: 2011 Top Qualities: Great Results, Expert, Good Value Lees meer...

2015

Koen

Zeiljacht: Njord

Beste Ben, Heb nog steeds zeer goede herinneringen aan de reis en geniet van het gemak dat de NJORD in de Zuiderhaven van Harlingen voor mij betekent. Zou het volgende nog willen zeggen: Als je lijst van beschikbare bemanningsleden is uitgeput en je toch moet varen, dan probeer je redding te zoeken op internet. De website nautisail.nl bracht mij die redding. Op een zeer snelle, effectieve en prettig zakelijke wijze had ik ineens de beschikking over een co-schipper en een opstapper. Beiden hadden naast de nodige diploma's een indrukwekkende vaar CV. Tijdens de reis van NW Spanje naar Harlingen bleek niet alleen hun professionaliteit, maar ook dat ze een prettig gezelschap waren aan boord. Het werd niet alleen een snelle - 900 Nm in acht vaardagen - reis maar vooral ook één met een van het begin af aan goed werkend team als bemanning. Een geweldige ervaring en NautiSail een absolute aanrader als redder in de nood! Foto's die ik bijvoeg laten zien hoe de NautiSail-bemanning voor aanvang het schip controleert en uiteindelijk gemeerd op de ligplaats in Harlingen. Heb je meer of iets anders nodig laat het weten! Met hartelijke groet, Koen Lees meer...

2015

Ria en Joop

Zeiljacht: Bounty

Beste Ben, Bijgaande mail heb ik aan de crew gezonden. Ook mijn dank voor het professioneel organiseren van de delivery. De schipper was een vakman. Misschien de inkoop van proviand volgens een lijst doen. Het verbruik van dieselolie was wel laag ingeschat, ik heb 1450 ltr. verbruikt, ca. 0,85 ltr. per mijl. Maar ik ben blij dat de boot weer thuis is. Beste crew, Nu de boot in Barendrecht op de wal staat en inmiddels de belangrijkste klussen zijn geklaard, heb ik even tijd om op adem te komen. Nu dan even een berichtje van mij dat ik het goed heb getroffen met jullie het was een fijn en veilig gevoel zulke bekwame mensen om mij heen te hebben. Het weer was niet geweldig in de Golf van Biskaje eerst harde wind uit het z.w, en toen een paar dagen n.e. wind op de kop. Gelukkig wist onze bekwame schipper er mee om te gaan en de getij-stroom in het Engels kanaal goed te benutten zodat we ook het tij naar Vlissingen mee hadden en mijn vrouw aan boord kon stappen. en 2 andere gelijk naar huis konden reizen. Het gaat jullie goed en misschien tot ziens. . De hartelijke groeten van ..........Ria en Joop. s.y. Bounty. Lees meer...

PROJECTEN:

brut
"sy Brut" van Sint Maarten naar Nederland
jachttransport Wantij
"sy Wantij" (review)van Ayamonte naar Rotterdam
Yacht delivery Contest 50
"Renske" (review) van NL naar Italië
Jachttransport Osiris
"sy Osiris" (review) van Mallorca naar Nederland
jachttransport Njord
NJORD (review) van Spanje naar NL
jacht delivery Bounty
Nordia 52 (review) Bounty van Mallorca naar NL
internationale jachttransporten over zee
Beneteau Oceanis 55 van Frankrijk naar Caribbean
transport motoryacht jasper
"MY Jasper" van Ipswich naar Monnickendam
Carolina
Bavaria 38, Carolina van NL naar Azoren

Moody 31 Stephanie van NL naar Ierland

Etap 46DS, Thalassia van Griekenland naar Nederland

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het