Yachtdelivery

Wilt u uw zeil- of motorjacht laten overvaren? En wenst u daarvoor een professionele bemanning in te huren? Dan heeft NautiSail de juiste oplossing voor u!

Wat is Yachtdelivery?

jacht-delivery Yacht delivery is het overvaren van een zeil- of motorjacht naar een gewenste bestemming. Dit kan zijn omdat u tijdens uw vakantie in een ander gebied wilt varen, elders een jacht hebt gekocht dat u wilt laten thuisvaren of dat uw jacht naar de verkooplocatie moet worden gebracht.
NautiSail is gespecialiseerd in het overvaren van uw jacht. Daartoe maken we gebruik van de diensten van professionele schippers (RYA Oceanmaster of gelijkwaardig gecertificeerd) en ervaren bemanningsleden. Het NautiSail walteam bereidt de delivery terdege voor, beoordeelt het jacht op haar zeewaardigheid en controleert de uitrusting. Onze schippers en crew kunnen te allen tijde rekenen op ondersteuning van het walteam. Dit alles vereist een grote kennis van vaargebied, uitrusting, meteo en techniek.

Wat is crew support?

jacht-delivery Een ervaren schipper en (eventueel) crew stappen bij u aan boord om u te helpen bij die eerste oversteek of geven vaarinstructie op uw (nieuwe)boot? NautiSail heeft de juiste bemanning om u op uw reis te ondersteunen.
Meer informatie?

Wat is onze werkwijze?

Als fervente watersporters weten wij hoe belangrijk het schip voor u is en daarom bereiden wij het vervoer terdege voor.
Veiligheid en professionaliteit zijn voor ons uiterst belangrijk. Vooraf wordt de uitrusting van het schip nauwgezet gecontroleerd. Wij zijn u desgewenst behulpzaam bij het aanvullen van de uitrusting. Kaarten en pilots worden door ons verzorgd. Benodigde documenten worden zorgvuldig gecheckt. Op de dag van vertrek wordt alle techniek nog eens nagelopen, vloeistoffen aangevuld, (zo nodig) filters vervangen en staand en lopend want gecontroleerd. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

Tijdens het vervoer wordt er efficiënt gevaren om het jacht tegen een minimum aan kosten naar haar bestemming te brengen. Het NautiSail walteam is standby voor alle denkbare zaken, zoals routering, weersinformatie of technische ondersteuning. Op grotere overtochten wordt onze crew voorzien van een satelliet telefoon om te kunnen blijven communiceren.

Zelf meevaren?

U bent van harte welkom om zelf (een deel) mee te varen. Op die manier kunt u ervaring opdoen op een langere reis en uw (nieuwe) schip goed leren kennen.

Wat zijn de kosten?

Onze prijzen zijn gebaseerd op een dagtarief voor schipper en crew, reiskosten van de bemanning, proviand onderweg en de kosten van de boot (diesel, havengeld, techniek). Desgewenst is een "all-in tarief" bespreekbaar op basis van afstand. Vraag een offerte!

Meer informatie?

Stuur een e-mail of vul het contact-formulier in.
Of bel +31 (0)36 7518696 of mobiel: +31 (0)651 054903 !

Depressie afwachten op Bermuda
Depressie afwachten op Bermuda

Klik hier voor meer informatie!

NAUTISAIL VOOR PROFESSIONELE YACHTDELIVERY!

Reviews van opdrachtgevers

2010

Hannie en Daan

Zeiljacht: Wantij

Ervaring met NautiSail delivery De Wantij van Marina Ayamonte - Zuid-Spanje naar Veerhaven - Rotterdam De urker-kotter Wantij is zowel ons huis als onze werkplaats waar we de winter van 2009/2010 in Zuid-Spanje op woonden en werkten. Half april 2010 moesten wij plotseling besluiten onze motorsailor Wantij naar Nederland te laten transporteren. Een zoektocht op internet leverde een paar adressen voor delivery waaronder NautiSail. We wilden onze boot uiterlijk eind mei in Nederland hebben en natuurlijk voor een schappelijke prijs. Het eerste telefonische contact met Ben Roos was plezierig. Hij begreep onze haast en leverde binnen twee dagen een overzichtelijke offerte. De offerte en het kennismakinggesprek,waarin we de specificaties en uitrusting van onze boot bespraken, gaven ons voldoende vertrouwen. Het contract werd gesloten en de verwachte aankomsttijd van ons schip in de Veerhaven was 25 mei. Op maandag 10 mei arriveerden de schipper en zijn maat in de marina van Ayamonte waar zij de boot vaarklaar maakten en op 11 mei vertrokken zij. Ben heeft ons via sms op de hoogte gehouden van de voortgang van de tocht en ons geraadpleegd over een aantal kleine storingen die hij onderweg adequaat heeft opgelost. Ondanks de ongunstige weersomstandigheden, voordurend noord-noordoostenwind, is ons schip keurig zonder averij op 25 mei in de Veerhaven binnengelopen. We aarzelen niet Ben aan te bevelen voor dit type deliverys. Lees meer...

2014

Geert Jan

Zeiljacht: Renske

In de loop van vorig jaar hebben we besloten Sardinië te kiezen als nieuwe thuishaven voor onze Contest 50 CS. Na een aanvraag offerte bij Nautisail kregen we heel snel een keurige en glasheldere aanbieding waarmee we in staat waren verder over de planning na te denken. Vervolgens plezierig telefonisch overleg en een bezoek aan ons schip waar, ook wat de adviezen betreffende de uitrusting van het schip, duidelijk bleek dat Nautisail serieus en goed ter zake kundig is. Voor de overtocht heeft Nautisail een schipper en opstapper verzorgd en was onze zoon co-schipper. Na een proefvaart met de schipper de laatste details in orde gemaakt zodat het schip klaar lag voor de reis. Ook de schipper was uitermate serieus en zeer ervaren. De reis zelf is voorspoedig gegaan en de bestemming is zelfs sneller bereikt dan was verwacht. De contacten en communicatie aan boord waren prima en plezierig en via AIS konden we volgen waar het schip zich bevond. Bij overname van het schip in de Middellandse Zee lag alles er schoon en keurig verzorgd bij en waren tijdens de reis kleine verbeteringen aangebracht. Het overzeilen van je schip door Nautisail kan ik zeker aan bevelen. Het is een snelle en relatief voordelige wijze om je schip op een gedroomde bestemming te krijgen in een voor beide parijen plezierige sfeer. Lees meer...

2011

Danny

Zeiljacht: Osiris

Dear Ben, I've written this recommendation of your work to share with other LinkedIn users Details of the Recommendation: "Ben Roos van Nautisail heeft zeer recent mijn schip van Mallorca naar Nederland gevaren. De samenwerking, kwaliteit van voorbereiding en dienstverlening heb ik als zeer prettig ervaren. Bovendien heeft Ben dit tegen een uiterst schappelijk tarief voor mij uitgevoerd. Wij genieten nu van onze boot op het NL water. Nautisail is een aanrader!" Service Category: Transport Zeiljacht Year first hired: 2011 Top Qualities: Great Results, Expert, Good Value Lees meer...

2015

Koen

Zeiljacht: Njord

Beste Ben, Heb nog steeds zeer goede herinneringen aan de reis en geniet van het gemak dat de NJORD in de Zuiderhaven van Harlingen voor mij betekent. Zou het volgende nog willen zeggen: Als je lijst van beschikbare bemanningsleden is uitgeput en je toch moet varen, dan probeer je redding te zoeken op internet. De website nautisail.nl bracht mij die redding. Op een zeer snelle, effectieve en prettig zakelijke wijze had ik ineens de beschikking over een co-schipper en een opstapper. Beiden hadden naast de nodige diploma's een indrukwekkende vaar CV. Tijdens de reis van NW Spanje naar Harlingen bleek niet alleen hun professionaliteit, maar ook dat ze een prettig gezelschap waren aan boord. Het werd niet alleen een snelle - 900 Nm in acht vaardagen - reis maar vooral ook één met een van het begin af aan goed werkend team als bemanning. Een geweldige ervaring en NautiSail een absolute aanrader als redder in de nood! Foto's die ik bijvoeg laten zien hoe de NautiSail-bemanning voor aanvang het schip controleert en uiteindelijk gemeerd op de ligplaats in Harlingen. Heb je meer of iets anders nodig laat het weten! Met hartelijke groet, Koen Lees meer...

2015

Ria en Joop

Zeiljacht: Bounty

Beste Ben, Bijgaande mail heb ik aan de crew gezonden. Ook mijn dank voor het professioneel organiseren van de delivery. De schipper was een vakman. Misschien de inkoop van proviand volgens een lijst doen. Het verbruik van dieselolie was wel laag ingeschat, ik heb 1450 ltr. verbruikt, ca. 0,85 ltr. per mijl. Maar ik ben blij dat de boot weer thuis is. Beste crew, Nu de boot in Barendrecht op de wal staat en inmiddels de belangrijkste klussen zijn geklaard, heb ik even tijd om op adem te komen. Nu dan even een berichtje van mij dat ik het goed heb getroffen met jullie het was een fijn en veilig gevoel zulke bekwame mensen om mij heen te hebben. Het weer was niet geweldig in de Golf van Biskaje eerst harde wind uit het z.w, en toen een paar dagen n.e. wind op de kop. Gelukkig wist onze bekwame schipper er mee om te gaan en de getij-stroom in het Engels kanaal goed te benutten zodat we ook het tij naar Vlissingen mee hadden en mijn vrouw aan boord kon stappen. en 2 andere gelijk naar huis konden reizen. Het gaat jullie goed en misschien tot ziens. . De hartelijke groeten van ..........Ria en Joop. s.y. Bounty. Lees meer...

PROJECTEN:

brut
"sy Brut" van Sint Maarten naar Nederland
jachttransport Wantij
"sy Wantij" (review)van Ayamonte naar Rotterdam
Yacht delivery Contest 50
"Renske" (review) van NL naar Italië
Jachttransport Osiris
"sy Osiris" (review) van Mallorca naar Nederland
jacht delivery Bounty
Nordia 52 (review) Bounty van Mallorca naar NL
jachttransport Njord
NJORD (review) van Spanje naar NL
jachtdelivery
Horizon Double van La Rochelle naar Spanje (foto zusterschip)
internationale jachttransporten over zee
Beneteau Oceanis 55 van Frankrijk naar Caribbean
transport motoryacht jasper
"MY Jasper" van Ipswich naar Monnickendam
Carolina
Bavaria 38, Carolina van NL naar Azoren

Etap 46DS, Thalassia van Griekenland naar Nederland

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

SintMaarten-BVI