Meezeilen, zeilvakantie met schipper!

Meezeilen:

Meezeilen betekent dat je heerlijk kunt zeilen op een comfortabel zeiljacht onder het toeziend oog van een ervaren schipper, tevens je gastheer. Aan boord kan je de zeilvakantie zo actief maken als je zelf wilt. Zelf sturen, navigeren, de zeilen trimmen of lekker zonnen op het voordek. Samen je route bepalen en de mooiste plekken opzoeken. Fantastisch zeilen op azuurblauw water naar de mooiste eilanden.
Een meezeilvakantie boek je als 1-weekse (of langere) zeilvakantie.
Tijdens je zeilvakantie wissel je mooie ankerbaaien af met gezellige dorpjes. Overdag lekker zeilen en onderweg maak je regelmatig tussenstops om lekker te zwemmen of te snorkelen. ‘s Avonds afmeren aan een kade of voor anker in een baai. Op zoek naar de gezelligheid van de terrasjes of barbequen op het strand. Tijd voor goede gesprekken met nieuwe (zeil)vrienden.
Geen zorgen over borgsommen, verzekeringen en zeildiploma's.
NautiSail is het juiste adres voor een heerlijke, onbezorgde zeilvakantie op zeiljachten met schipper!

NautiSail

Ben Roos

NautiSail is opgericht door Ben Roos, zelf een enthousiast zeiler. Het is zijn missie om jou, je vrienden en je gezin optimaal te laten genieten van zeilen en nog enthousiaster voor het zeilen te maken.
Voor hem is het belangrijk dat jullie samen een leuke tijd hebben en al het moois wat er onderweg te zien en te beleven valt met elkaar kunnen delen.
NautiSail is er voor singles, stellen, gezinnen en (vrienden)groepen, die tegen aantrekkelijke prijzen willen zeilen op moderne zeiljachten met schipper.
Op de website vindt je uitgebreide mogelijkheden aan zeilvakanties en meezeilen.

Informatie?

Heb je een vraag? Aarzel niet te bellen. Wij staan je graag te woord om de uitgebreide mogelijkheden nader toe te lichten. Ons telefoonnummer is op de website te vinden. Ook kun je je vraag en gegevens achter laten op de informatiepagina. Je krijgt dan per omgaande een reactie.

Boek nu een "Zeilvakantie Zonder Zorgen".

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

Caribbean