Meezeilen, zeilvakantie met schipper!

Meezeilen:

Meezeilen betekent dat je als gezin, als vriendengroep of individueel inscheept op een comfortabel zeiljacht. Zeilen langs prachtige eilanden op azuurblauw water. Aan boord kan je de zeilvakantie zo actief maken als je zelf wilt. Lekker zonnen op het voordek of neem het roer over van de schipper.
Een meezeilvakantie boek je minimaal als 1-weekse zeilvakantie. Langer kan ook. Tijdens de zeiltochten wissel je mooie ankerbaaien af met gezellige dorpjes. Overdag lekker zeilen en onderweg maak je regelmatig tussenstops om lekker te zwemmen of te snorkelen. ‘s Avonds afmeren aan een kade of voor anker in een baai. Op zoek naar de gezelligheid van de terrasjes of barbequen op het strand.
NautiSail is het juiste adres voor een heerlijke, onbezorgde zeilvakantie!

NautiSail

Ben Roos

NautiSail is opgericht door Ben Roos, zelf een enthousiast zeezeiler. Het is zijn missie om jou, je vrienden en je gezin nog enthousiaster voor het zeilen te maken.
Op de website vindt je uitgebreide mogelijkheden aan zeilvakanties en meezeilen.

NautiSail is dé specialist in meezeilvakanties. Ontspannen meezeilen op (privé)zeiljachten met eigenaar/schipper in Europa en de Caribbean. Voor een meezeilvakantie hoef je geen zeilervaring te hebben. Heb je die wel en wil je je zeilervaring vergroten? Dan geeft de schipper je alle gelegenheid om zelf te sturen, de zeilen te trimmen, te navigeren en te manoeuvreren. Een heerlijke ontspannen zeilvakantie zonder de zorgen over borgsommen en eigen risico’s.

Informatie?

Heb je een vraag? Aarzel niet te bellen. Wij staan je graag te woord om de uitgebreide mogelijkheden nader toe te lichten. Ons telefoonnummer is op de website te vinden. Ook kun je je vraag en gegevens achter laten op de contactpagina. Je krijgt dan per omgaande een reactie.

Boek nu een "Zeilvakantie Zonder Zorgen".

Meezeilen in:

Europa

Griekenland - Turkije

Caribbean

Grenadines-Martinique-Sint Maarten

Oceaan

Oceaanzeilen

Ervaringsreizen

Delivery-reizen

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

Caribbean