Zeilvakanties, Meezeilen, zeilvakantie met schipper!

Is zeilen ook uw passie?

NautiSail is gespecialiseerd in meezeilvakanties. Ontspannen meezeilen op zeiljachten met schipper in Europa en de Caribbean. Voor een meezeilvakantie hoef je geen zeilervaring te hebben. Heb je die wel en wil je je zeilervaring vergroten? Dan geeft de schipper je alle gelegenheid om zelf te sturen, de zeilen te trimmen, te navigeren en zelfs af te meren. Een heerlijke ontspannen zeilvakantie zonder de zorgen over borgsommen en eigen risico’s.

NautiSail

NautiSail is opgericht door Ben Roos, zelf een enthousiast en ervaren zeezeiler. Het is zijn missie om jou, je vrienden en je gezin nog enthousiaster voor het zeilen te maken.
Op de website vindt je uitgebreide mogelijkheden aan zeilvakanties en meezeilen.

Een NautiSail Meezeilvakantie, dat is:

Meezeilen betekent dat je als gezin, als vrienden groep of individueel inscheept op een comfortabel zeiljacht. Aan boord kan je de vakantie zo actief maken als je zelf wilt. Lekker zonnen op het voordek of neem het roer over van de ervaren schipper en zeil langs prachtige eilanden op azuurblauw water.
Een meezeilvakantie boek je als 1-weekse of 2-weekse vakantie. Tijdens deze zeiltochten wissel je mooie ankerbaaien af met gezellige dorpjes. Overdag zit je lekker op het water en maak je regelmatig tussenstops om lekker te zwemmen of te snorkelen. ‘s Avond meer je af aan een kade en zoek je de gezelligheid van de terrasjes op.
Bij NautiSail ben je aan het juiste adres voor een zeilvakantie! NautiSail staat voor een heerlijke, onbezorgde zeilvakantie!

Informatie?

Heb je een vraag? Aarzel niet te bellen. Wij staan je graag te woord om de uitgebreide mogelijkheden nader toe te lichten. Ons telefoonnummer is op de website te vinden. Ook kun je je vraag en gegevens achter laten op de contactpagina. Je krijgt dan per omgaande een reactie.

Boek nu een "Zeilvakantie Zonder Zorgen".

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

Caribbean