MEEZEILEN GRIEKENLAND/TURKIJE

meezeilen Griekenland

Op een NautiSail meezeilvakantie in Griekenland stap je aan boord van een zorgvuldig geselecteerd zeiljacht met schipper (meestal de eigenaar). De eigenaren doen er alles aan om het de gasten optimaal naar het zin te maken en je zeilt hooguit met 4 tot 5 opstappers, dus volop ruimte aan boord.
Meezeilen is een geweldige manier om je zeilvakantie te beleven. Je zeilt van eiland naar eiland en van baai naar baai. Zelf actief zeilen, sturen en zeilen leren onder het toeziend oog van een ervaren schipper. Maar lekker luieren kan ook of met een goed boek op dek zitten en genieten van dolfijnen en opspattend buiswater. Kortom boek een meezeilvakantie bij NautiSail!

Zeilervaring

Je hebt voor een meezeilvakantie geen certificaten en zeilervaring nodig. Je hoeft geen borgsom te betalen en loopt geen aansprakelijkheidsrisico. Als je wat van het zeilen en navigeren wilt leren, dan ben je bij de schipper aan het goede adres.
Als je al zeilervaring hebt, dan kun je zelf naar hartelust zeilen, de zeilen trimmen, afmeren en wegvaren. Echter, wel onder toeziend oog van de schipper.

Zeiljachten

Noordkaper 50 Kos

meezeilen Griekenland Een ruim, stoer, stalen zeiljacht naar een ontwerp van Martin Bekebrede Yacht Design. Het schip is inclusief de boegspriet 17 meter lang en het gewicht is ruim 30 ton. Het klassieke dekhuis, waar je een prachtig uitzicht hebt over de omgeving, bepaalt het markante karakter van dit schip. Een ideaal zeiljacht voor een comfortabele zeilvakantie in Griekenland.
Bootbeschrijving  Vaarschema

Bavaria 44-3 Rhodos-Marmaris

meezeilen Griekenland Een sportief zeiljacht van het type Bavaria 44-3, 14 meter lang en ruim 4 meter breed met 2 comfortabele tweepersoons gastenhutten, een schipperhut en ruim sanitair. De Bavaria is een goed zeilend en zeer slim ingericht ontwerp van J & J design. Haar donker blauwe romp, chique gelegde teak dek, kuip met hoogglans gelakte kuiptafel en dubbele stuurwielen geven deze dame allure.
Bootbeschrijving  Vaarschema

Northwind 47 Kos

meezeilen Spanje, Griekenland, Middellandse Zee De NorthWind 47 is een luxe en zeer comfortabel zeiljacht van bijna 15 meter lengte. Het jacht beschikt over een ruime, luxe achterhut met eigen sanitair en een luxe voorhut voor de gasten en wordt gevaren door een ervaren schipper en maat. De schipper/eigenaar maakt met dit schip een rondreis door de Middellandse Zee, de Canarische Eilanden en vervolgens gaat hij naar de Caribbean.
Bootbeschrijving  Vaarschema

NautiSail, specialist voor uw zeilvakantie in Griekenland!

Griekenland

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

SintMaarten-BVI