Wie is wie?

Ben Roos

"Mijn prachtige zeilervaringen wil ik graag met anderen delen. Door het aanbieden van interessante zeilvakanties het hele jaar door en door het transporteren van jachten over zee tegen redelijke tarieven door professionele bemanningen. Ook door het begeleiden van (aspirant) eigenaren naar en op hun nieuwe jacht".

"Mijn maatschappelijke loopbaan begon met een carrière als luchtverkeersleider bij de Koninklijke Luchtmacht. Daarna heb ik mijn sporen verdiend in de entertainmentindustrie. Ik ben begonnen als boekingskantoor voor entertainers en kon mijn bureau laten uitgroeien tot een bekend organisatiebureau van bedrijfsevenementen. Decennia lang heb ik de meest uitdagende bijeenkomsten mogen organiseren en leiding gegeven aan een enthousiast team van medewerkers.
Naast mijn maatschappelijke loopbaan besteedde ik elk vrij uurtje aan zeilen op zee.

"Het zeilen zat er al vroeg in. Als klein jochie van 11 jaar kreeg ik bij de Marine Jachtclub in Den Helder, waar mijn roots liggen, mijn eerste lessen in een 12 voets jol. Als 'fokkemaatje' op zeilboten deed ik veel ervaring op en op 23 jarige leeftijd kocht ik mijn eerste kajuitzeilboot."

Beneteau Cyclades 50.4

"In de loop der jaren werden de boten groter en het zeilgebied ook. Ik heb vele tochten naar Engeland, Kanaaleilanden, Spanje en Portugal gemaakt en deelgenomen aan diverse wedstrijden en grote prestatietochten.
Vanaf 2003 ben ik alleen maar met zeilen bezig en zeilde ik de oceaan over van Nederland naar Brazilië en in 2007/2008 maakte ik een "RONDJE ATLANTIC". Ook heb ik in die tijd als schipper verschillende 'DELIVERIES' gedaan.

Het is mijn uitdaging om:
1. Voor jullie zeilers de beste zeilvakanties in zonovergoten of avontuurlijke gebieden aan te bieden en
2. Om, samen met een team van enthousiaste schippers en bemanningen, vorm te geven aan PROFESSIONELE JACHT DELIVERY.
3. In samenwerking met mij bekende jachtverhuurders bied ik moderne HUURJACHTEN aan in Nederland, Spanje en de Caribbean.
Ik wil je graag helpen je zeildromen te realiseren! Je kunt mij altijd bellen voor advies".

Bezoek snel de website!"

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

Caribbean