Scan1: MEEZEILEN LEMMER-KOPENHAGEN

Lemmer - Kopenhagen 1 juni - 14 juni 14 daagse Zeilreis naar en in Denemarken

op weg naar Denemarken

DE ZUIDELIJKE ROUTE:

Dit is een afwisselende etappereis voor de meer zeebestendige meezeiler. We varen over het wad naar Borkum en over de Noordzee naar Cuxhaven. Eventueel varen we ´s nachts op zee. Via het indrukwekkende Kielerkanaal komen we in de Oostzee. We verblijven daar op het zuid Deense eilandenrijk, met haar prachtige natuur. We verkennen het zuidelijk deel van de Sont. We varen langs de krijtrotsen van het eiland Møn, verkennen de "klints", overnachten in gezellige havenplaatsjes in de voorstad van de hoofdstad van Denemarken. Ook is er tijd voor een uitgebreid bezoek aan dit prachtige Kopenhagen. We brengen de nacht door aan de Amaliakade tegenover het Koninklijk paleis.

NOORDELIJKE ROUTE

Dit is een afwisselende etappereis voor de meer zeebestendige meezeiler. Vanuit Nederland naar Thyborøn, gelegen aan de Westelijke ingang van het Limfjord in de kop van Jutland (Denemarken) net onder het Skagerak. Via het Limfjord varen we richting Kattegat en bezoeken mooie eilandjes zoals Laesø, Anholt, Tunö genieten tijdens deze tocht van duikelende dolfijntjes. We vervolgen de reis tussen de pittoreske vissersplaatsjes en vele rotseilandjes. Een reis boordevol cultuur en gezelligheid. Afhankelijk van de wind zeilen we in de Sont tussen Denemarken en Zweden langs prachtige oude stadjes. Een bezoek aan kasteel de Kronborg, moderne kunst in Louisiana en een wandeling op het eiland Ven behoren tot de mogelijkheden.

Scan2: KOPENHAGEN V.V.

14 DAAGSE ZEILTOCHT: VERTREK VANUIT KOPENHAGEN

Meezeilen Denemarken, Kopenhagen

Een reis boordevol cultuur en gezelligheid. Afhankelijk van de wind zeilen we in de Sont tussen Denemarken en Zweden langs prachtige oude stadjes. Een bezoek aan kasteel de Kronborg, moderne kunst in Louisiana en een wandeling op het eiland Ven behoren tot de mogelijkheden. Of/en we verkennen het zuidelijk deel van de Sont. We varen langs de krijtrotsen van het eiland Møn, verkennen de” klints”, overnachten in gezellige havenplaatsjes in de voorstad van de hoofdstad van Denemarken. Ook is er tijd voor een uitgebreid bezoek aan dit prachtige Kopenhagen. We brengen de nacht door aan de Amaliakade tegenover het Koninklijk paleis.

Scan3: KOPENHAGEN - OSLO

14 daagse meezeiltocht: 29 juni - 12 juli

zeilen in Denemarken

Vertrek vanaf Kopenhagen of vanaf voorstad van de hoofdstad van Denemarken. We zeilen in de Sont tussen Denemarken en Zweden langs prachtige oude stadjes. Een bezoek aan kasteel de Kronborg, moderne kunst in Louisiana of een wandeling op het eiland Ven behoren tot de mogelijkheden. Varende langs de west Zweedse scheren kust, doorkruisen we het Kattegat. We bezoeken het eiland Anholt of Laesø. We zwerven vooral langs de westkust van Zweden. Een reis boordevol cultuur en gezelligheid. De routes tussen Göteborg en Oslo voeren ons door de schitterende scherenkust. We varen langs vrolijke karakteristieke steenrode huisjes. Een bezoekje aan het eiland Marstrand, het Saint Tropez van Zweden met haar imposante vesting. We overnachten in (natuur)haventjes op de route of gaan voor anker in een beschutte baai. Hoe noordelijker we komen hoe hoger en steiler de rotsen uit zee op rijzen. De Kostereilanden en de schilderachtige Hamburgsund is zeker een bezoek waard. De steile Haldenfjord, precies op de grens van Noorwegen en Zweden reikt ver land inwaarts en is beslist een hoogtepunt. Tenslotte varen we de Oslofjord binnen. We bezoeken Oslo waar veel te zien is op het gebied van de scheepvaart. Een interessant openluchtmuseum, veel kunst, cultuur en historie.

Scan4: OSLO - KOPENHAGEN

14 daagse meezeiltocht: 13 juli - 26 juli

zeilen in Denemarken

Vertrek vanuit Oslo
De routes tussen Oslo naar Kopenhagen voeren ons door de schitterende scherenkust. We varen langs vrolijke karakteristieke steenrode huisjes, de steile de rotsen die uit zee op rijzen. De Kostereilanden en de schilderachtige Hamburgsund is zeker een bezoek waard. De steile Haldenfjord, precies op de grens van Noorwegen en Zweden reikt ver land inwaarts en is beslist een hoogtepunt. Een bezoekje aan het eiland Marstrand, het Saint Tropez van Zweden met haar imposante vesting. We overnachten in (natuur)haventjes op de route of gaan voor anker in een beschutte baai.
Varende langs de west Zweedse scheren kust, doorkruisen we het Kattegat. Afhankelijk van weer en wind bezoeken we het eiland Anholt of Laesø. We zwerven vooral langs de westkust van Zweden. Een reis boordevol cultuur en gezelligheid. We zeilen in de Sont tussen Denemarken en Zweden langs prachtige oude stadjes. Een bezoek aan kasteel de Kronborg, moderne kunst in Louisiana en een wandeling op het eiland Ven behoren tot de mogelijkheden. Wie weet is er nog tijd voor een uitgebreid bezoek aan het prachtige Kopenhagen. We brengen de nacht door aan de Amaliakade tegenover het Koninklijk paleis.

Scan5: KOPENHAGEN V.V.

27 juli - 8 augustus: 14 DAAGSE ZEILTOCHT: VERTREK VANUIT KOPENHAGEN

Meezeilen Denemarken, Kopenhagen

Een reis boordevol cultuur en gezelligheid. Afhankelijk van de wind zeilen we in de Sont tussen Denemarken en Zweden langs prachtige oude stadjes. Een bezoek aan kasteel de Kronborg, moderne kunst in Louisiana en een wandeling op het eiland Ven behoren tot de mogelijkheden. Of/en we verkennen het zuidelijk deel van de Sont. We varen langs de krijtrotsen van het eiland Møn, verkennen de” klints”, overnachten in gezellige havenplaatsjes in de voorstad van de hoofdstad van Denemarken. Ook is er tijd voor een uitgebreid bezoek aan dit prachtige Kopenhagen. We brengen de nacht door aan de Amaliakade tegenover het Koninklijk paleis.

Scan6: KOPENHAGEN - LEMMER

10 augustus - 24 augustus
14 daagse Zeilreis van Kopenhagen naar Nederland.

DE ZUIDELIJKE ROUTE:

Dit is een afwisselende etappereis voor de meer zeebestendige en avontuurlijke meezeiler. Vertrek vanaf Kopenhagen, of vanaf voorstad van de hoofdstad van Denemarken. We verblijven daar op het zuid Deense eilandenrijk, met haar prachtige natuur. We verkennen het zuidelijk deel van de Sont. We varen langs de krijtrotsen van het eiland Møn, verkennen de” klints”, overnachten in gezellige havenplaatsjes. Vanaf de Oostzee via het indrukwekkende Kielerkanaal gaan we richting Cuxhaven. Over de Noordzee varen na eventueel nog een bezoek aan een van de Duitse Waddeneilanden via het wad weer naar Lemmer.

DE NOORDELIJKE ROUTE

Dit is een afwisselende etappereis voor de meer zeebestendige en avontuurlijke meezeiler. Vertrek vanaf Kopenhagen, of vanaf voorstad van de hoofdstad van Denemarken. Een reis boordevol cultuur en gezelligheid. Afhankelijk van de wind zeilen we in de Sont tussen Denemarken en Zweden, varen langs prachtige oude stadjes. Een bezoek aan kasteel de Kronborg, of de moderne kunst in Louisiana, of een wandeling op het eiland Ven behoren tot de mogelijkheden. Via het Kattegat varen we richting het Limfjord en bezoeken een van de mooie eilandjes zoals Laesø, Anholt of Tunö. Als we geluk hebben zien we duikelende dolfijntjes. We vervolgen de reis tussen de pittoreske vissersplaatsjes en vele rotseilandjes naar het Limfjord naar Thyborøn. Vanuit Thyborøn, gelegen aan de Westelijke ingang van het Limfjord in de kop van Jutland (Denemarken) net onder het Skagerak steken we de Noordzee over en varen via de wad weer naar Lemmer.

Klik hier voor meer informatie of om te boeken!

NautiSail, specialist in zeilvakanties Denemarken!

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

SintMaarten-BVI