Reisbeschrijving Zeilvakantie Guadeloupe-Dominica!

Wat gaan we doen?

catamaran zeilen Caribbean

We gaan vooral genieten. Genieten van de natuur, van de zee, van het zeilen, van het strand, van de leuke dorpjes, van de mensen en van elkaar. We gaan de mooiste baaien opzoeken in het helderste water snorkelen, we gaan lekker eten en drinken en we gaan de sfeer en de cultuur van de Caraïben opsnuiven. We gaan op ontdekking, Columbus achterna op zoek naar de échte Bovenwindse Eilanden.

Op het programma staan:

snorkelen Caribbean

Guadeloupe: De Caribs noemden het Karukera: eiland van de mooie wateren en dat zullen we geweten hebben!
We vertrekken in jachthaven van Port de Bas du Fort nadat we onze boot vol proviand hebben geladen;
Marie Galante, een pracht van een eiland met mooie stranden, de beste rum ter wereld en de ruïnes van het rijke suikerrietverleden;
Iles de La Petite Terre, twee onbewoonde "Robinson" eilandjes die in een natuurgebied liggen waar we gaan ankeren om van de pure natuur en de stilte te genieten: God in het overzeese Frankrijk!
snorkelen Caribbean Les Saintes Caribbean Dominica: Volgens ons en vele anderen één van de meest authentieke van de "bovenwindse" eilanden. Vriendelijke mensen, woeste natuur, lekkere kreeft, mogelijkheid tot een tocht op de Indian River, prachtige wandelingen naar schitterende watervallen en niet te vergeten het Champagne Reef: snorkelen temidden van de bubbels in één van de mooiste riffen van de Caraïben. Dominica is het enige eiland waar nog échte Caribs leven, de mensen die er woonden voor de kolonisatie.
Les Saintes: een paar juweeltjes bij elkaar met op het grootste een pittoresk toeristenstadje waar we wat kunnen shoppen en gezellig uit eten gaan; We eindigen natuurlijk in Guadeloupe waar we als afsluiter nog een fijne excursie maken.

We beslissen met de groep wat we wanneer gaan doen en waar we naartoe gaan. Iedereen mag koken als hij of zij daar zin in heeft. Iedereen mag actief meezeilen maar we kunnen de boot perfect met ons twee aan (en indien nodig zelfs alleen). We delen met veel plezier onze kennis en ervaring. Gasten met ervaring mogen de boot zelfstandig zeilen en iedereen mag sturen. Wij houden wel een oogje in het...

Over het algemeen zeilen we maar we hebben twee motoren als de wind het zou laten afweten. We beschikken over 4 cabines met dubbel bed, 1 éénpersoonscabine twee badkamers met douche en toilet en twee buitendouches. De cockpit kan makkelijk 10 personen ruim laten zitten en ook binnen is er veel plaats.

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het