TENERIFE ZUID

Zeilvakantie Canarische Eilanden

Zowel in de zomer als in de winter is het zeilgebied van de Canarische Eilanden ideaal. In de zomer niet te heet en in de winter lente-achtig. Meestal een goede wind uit het noord-oosten. Er zijn baaien waar je voor anker kunt gaan, maar ook goed uitgeruste jachthavens. Het Spaanse eten is zeer smakelijk en de wijn perfect. Dus ontdek de Canarische Eilanden op een zeilvakantie van NautiSail.

Programma

Dag 1:

Aankomst op het vliegveld Reina Sophia van Tenerife. Op het vliegveld neemt u de taxi naar de jachthaven. Ontvangst aan boord met een hapje en een drankje. Deze dag wordt gebruikt om elkaar en het schip te leren kennen.

Dag 2

De trossen gaan los voor de Zeilcruise naar La Gomera (ca. 25 NM). Een bezoek aan het plaatsje is de moeite waard. Het is ook mogelijk om een auto te huren en een tocht over het eiland te maken.

Dag 3

Schitterende Zeilcruise naar El Hierro (ca. 55 NM). De grootste attractie van het eiland is de natuur: diepe kloven aan de kust, weelderige groene bossen in het midden en ruige bergwanden die een uitdaging vormen voor bergbeklimmers.

Dag 4

Rustige zeildag van La Restinga naar Estaca ook op El Hierro langs de prachtige kust. Gelegenheid om een wandeling of autotocht te maken op het eiland.

Dag 5

Vandaag weer een mooie zeildag naar Los Cristianos (ca. 60 NM) op Tenerife. Deze bekende badplaats is heel toeristisch en beschikt dan ook over boulevards, hotels en restaurants. ’s Avonds kun je dus lekker uitgaan in deze stad.

Dag 6

Na de stevige zeildag van gisteren gebruiken we deze dag om een excursie te maken op het eiland Tenerife, b.v. om de Pico del Teide te bezoeken.

Dag 7

Van Los Cristianos naar San Miguel op Tenerife is maar een klein stukje en biedt de mogelijkheid nog wat inkopen te doen voor het thuisfront.

Dag 8

Het is alweer tijd om afscheid te nemen en naar het vliegveld te gaan voor de terugvlucht naar Nederland en België.

De routes bieden een grote verscheidenheid aan haventjes, baaitjes en prachtige uitzichten. De beschreven routes zijn onder voorbehoud en kunnen door weers- en andere omstandigheden worden aangepast, dit altijd ter beoordeling van de schipper.

Klik hier voor meer informatie of om te boeken!

Canarische Eilanden

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

SintMaarten-BVI