Zeilvakantie rond de Canarische Eilanden!

zeilvakantie canarische eilanden

Zeilen rond de Canarische eilanden doe je het hele jaar in een heerlijk subtropisch klimaat, met meer dan 300 dagen zon per jaar en met een mooie zeilbries. De eilanden zijn gelegen in de Atlantische Oceaan, 1300km (700 NM) ten zuiden van Portugal op dezelfde breedtegraad als Florida en ideaal voor een fantastische zeilvakantie.
Op de NautiSail zeilvakanties kun je meezeilen vanaf Lanzarote en Tenerife. De grote eilanden zijn Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura en Lanzarote, maar ook de wat minder toeristische eilanden als La Gomera, El Hierro en La Palma kunnen worden bezocht.
De eilanden zijn een prima uitvalsbasis voor een oversteek naar de Caribbean en/of Brazilie. Zo wordt elk jaar vanuit Las Palmas de ARC georganiseerd. Een wedstrijd en een rally voor enkele honderden zeiljachten naar de Caribbean!

First 45, puur zeilgenot!

zeilvakantie canarische eilanden

Vanaf Tenerife kun je meezeilen op een sportieve 45 voeter. Een fantastisch zeiljacht om het zeilen optimaal te beleven. Volop ruimte en comfort tref je aan op deze meezeilvakantie en de toegewijde schipper Dennis maakt je zeilvakantie optimaal. Je kunt boeken voor een week, 10 dagen of 2 weken. Kies voor een fantastische 'sailing experience' op zee met puur genieten tijdens actief (mee)zeilen op dit mooie zeiljacht.
Kijk op het Vaarschema!Nog 2 plts vrij op de Kerstreis!  
Bootbeschrijving

Zeiljacht huren vanuit Lanzarote of Tenerife

zeiljacht huren Canarische Eilanden

Wil je zelf een zeiljacht huren en beschik je over de vereiste papieren, dan verhuurt NautiSail je graag een perfect onderhouden, vrijwel nieuwe Bavaria zeiljacht vanaf Lanzarote of een nieuw Dufour zeiljacht vanaf Tenerife!
Dus ideaal om zelf Kapitein op je eigen schip te zijn en de eilanden te ontdekken.
NautiSail organiseert je zeilvakantie op maat!
Klik hier voor een overzicht!

Klik hier voor meer informatie of om te boeken!

NautiSail, specialist in zeilvakanties rond de Canarische Eilanden!

Canarische Eilanden

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

SintMaarten-BVI