Zeilvakantie rond de Canarische Eilanden!

zeilvakantie canarische eilanden

De Canarische Eilanden zijn ideaal voor een fantastische zeilvakantie. De eilanden zijn gelegen in de Atlantische Oceaan, 700 NM (1300km) ten zuiden van Portugal en liggen op dezelfde breedtegraad als Florida, dus het hele jaar door zon en een lekker zeilwindje. Onze schepen varen vanaf Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria en Tenerife.
U kunt boeken voor een meezeilvakantie, een zeilopleiding of via ons een mooi zeiljacht huren!

Zeilcruise Canarische Eilanden op een Hanse 470

meezeilen Griekenland-Turkije Een "zeiljacht zonder grenzen", dat brute kracht uitstraalt en tegelijk atletisch is. Daarop wil je je zeilvakantie wel doorbrengen. In het najaar van 2018 kun je op dit snelle zeiljacht meezeilen rond de Canarische Eilanden.
Klik hier voor het vaarschema.

Zeilen vanuit Lanzarote of Tenerife

zeiljacht huren Canarische Eilanden

NautiSail organiseert uw zeilvakantie op maat. NautiSail verhuurt perfect onderhouden Bavaria zeiljachten vanaf Lanzarote en nieuwe Dufour zeiljachten (van de 382GL tot de 512GL) vanaf Tenerife!
Dus ideaal om zelf op uw eigen (gehuurde) zeiljacht de eilanden te ontdekken of te varen met één van onze ervaren schippers. Klik hier voor een overzicht!

Meezeilen op de Pacifica

zeilvakantie Algarve - Portugal - Canarische Eilanden

SY Pacifica heeft dit winterseizoen een aantal succesvolle reizen gemaakt vanuit Lanzarote en vertrekt medio maart voor het zomerseizoen naar Griekenland.
In september 2018 kun je op de Pacifica meezeilen naar de Canarische Eilanden, waar we vanaf oktober 2018 t/m maart 2019 weer meezeilreizen en instructiereizen gaan organiseren.
Klik hier voor de bootbeschrijving van de Pacifica.

Klik hier voor meer informatie of om te boeken!

NautiSail, specialist in zeilvakanties rond de Canarische Eilanden!

Canarische Eilanden

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het