NautiSail Zeilvakantie in de Caribbean!

zeilvakantie Caribbean

Meezeilen op een zeilvakantie in de Caribbean is een unieke belevenis. Zon, zee, strand en perfecte zeilcondities! Zeilen in een gemiddelde temperatuur van rond de 30° en een noordoostelijke passaatwind van 15 tot 20 knopen. Kom meezeilen in de Caribbean op een goed uitgerust zeiljacht of catamaran en laat NautiSail je reis verzorgen. Meezeilen op een zeilvakantie in de Caribbean vanaf Grenada, Martinique, Sint Maarten en de Britse Maagden Eilanden. Boek nu de zeilvakantie van je dromen!

Zeilvakantie New Breeze (Hanse 470) in de Caribbean!

zeilvakantie Caribbean, Grenadines

Op het Nederlandse zeiljacht New Breeze kun je van een heerlijke zeilvakantie genieten in de Caribbean. Er zijn 2 tweepersoons hutten beschikbaar voor de gasten. Je kunt boeken voor een zeilvakantie vanaf Grenada, Martinique, Guadeloupe, St. Maarten en de Britse Maagden Eilanden.

Klik hier voor het vaarschema!

Meezeilen op de Xerric (Northwind 47) in de Caribbean!

meezeilen Caribbean

Het zeiljacht Xerric is ideaal voor een "Droom-zeilvakantie". Het zeiljacht biedt maximaal comfort voor 4 gasten. Vanaf medio december kun je meezeilen vanaf Martinique. Binnenkort presenteren wij het programma.

Zeilvakantie SY Vrijbuiter (Grenadines Experience)

zeilvakantie Caribbean, Grenadines

De “VRIJBUITER” heeft 7 jaar deel uitgemaakt van het NautiSail aanbod. Velen hebben een fantastische reis gehad op dit schip. Harry en Petra gaan nu zelf genieten en op wereldreis. Derhalve is Vrijbuiter niet meer te boeken. Wij danken Harry en Petra voor hun inzet en hun gastvrijheid.

NautiSail, specialist voor uw zeilvakantie in de Caribbean!

Zeilen Caribbean

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap