ZEILEN GRIEKENLAND MET SCHIPPER

zeilen Griekenland

Zeilen Griekenland met schipper. Zeilen in Griekenland op een zeiljacht met schipper is een unieke manier om je zeilvakantie te beleven. Zeilen op een modern zeiljacht. Griekenland is de favoriete bestemming voor zeilvakanties binnen Europa van veel zeilers. Elke dag zeil je naar een nieuwe bestemming. Een eiland of een baai met heerlijk zwemwater. Uiteraard ga je zelf actief zeilen, sturen en leren zeilen zonder zorgen. Lekker luieren op het dek kan natuurlijk ook. Op een zeilvakantie in Griekenland ga je genieten van dolfijnen rond het zeiljacht en opspattend buiswater. Meezeilen in Griekenland is geschikt voor singles, stellen en gezinnen. Reserveer nu je zeilvakantie in Griekenland. NautiSail is al jaren specialist in zeilvakanties en meezeilen in Griekenland.

Onze Zeiljachten

Bavaria 44-3 Rhodos-Marmaris

zeilen Griekenland Modern zeiljacht van het type Bavaria 44-3, 14 meter lang en ruim 4 meter breed met 2 comfortabele tweepersoons gastenhutten, een schipperhut en ruim sanitair. De Bavaria is een goed zeilend en zeer slim ingericht ontwerp van J & J design. Haar donker blauwe romp, chique gelegde teak dek, kuip met hoogglans gelakte kuiptafel en dubbele stuurwielen geven deze dame allure.
Bootbeschrijving  Vaarschema

Zeilervaring

Je hebt voor een meezeilvakantie geen certificaten en zeilervaring nodig. Je hoeft geen borgsom te betalen en loopt geen aansprakelijkheidsrisico. Als je wat van het zeilen en navigeren wilt leren, dan ben je bij de schipper aan het goede adres.
Als je al zeilervaring hebt, dan kun je zelf naar hartelust zeilen, de zeilen trimmen, afmeren en wegvaren.

NautiSail, specialist voor uw zeilvakantie in Griekenland!

Griekenland

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

Caribbean