BRITSE MAAGDEN EILANDEN

zeiljacht huren in de Caribbean DE BRITSE MAAGDELIJKE EILANDEN, plaatselijk bekend als de ”NATURE'S LITTLE SECRETS”, behoren tot de beste zeilbestemming in het Caribisch gebied en misschien wel een van de beste ter wereld. Het hele jaar door warm weer en constante passaatwinden maken de BVI tot een paradijs voor zeilers. Dit prachtige gebied bestaat uit meer dan 60 eilanden, meestal ongerepte, met fantastische witte zandstranden, een overvloed aan zeeleven, kristalhelder water en een ontspannen “Way of life”. Zo zijn er de spectaculaire rotsblokken van Virgin Gorda en het pittoreske dorp en stranden van Jost van Dyke samen met de diversiteit en afzondering van de andere zustereilanden, eilandjes en baaien. De Britse Maagdeneilanden bieden echt iets voor iedereen of je nu wilt ontsnappen in de privacy van je eigen afgelegen strand, of deelneemt aan opwindende parties. In de BVI komen enthousiaste zeilers elkaar jaar na jaar weer tegen.
wuivende palmen in de Caribbean Er is geen betere manier om de BVI te verkennen dan met een zeilboot. Het water wordt beschut door vele eilanden en er zijn minimale getijstromen, weinig ongemarkeerde gevaren, uitstekende navigatiehulpmiddelen en de afstanden naar de volgende nieuwe bestemmingen zijn kort. Of u nu op zoek bent naar een Catamaran of een Monohull, een week of slechts een paar dagen, een bemande zeiljacht of een bareboat, ons professionele team staat voor u klaar om het naar uw zin te maken. Onze vloot is gewijd aan zeilen, variërend van 31' tot 54', allemaal onderhouden volgens de hoogste normen. Ervaar de vlotte, ontspannen sfeer en attente klantenservice die wij te bieden hebben.

SINT MAARTEN – ZEILPARADIJS IN DE TROPEN

zeiljacht huren Sint Maarten zeiljacht huren Sint Maarten SINT MAARTEN is ideaal gesitueerd voor een avontuurlijke zeilvakantie in een van de beste zeilgebieden ter wereld. De milde passaatwind voert je naar omliggende eilanden als Anguilla, St. Bartélemy, St. Kitts en St. Eustatius. Je kunt korte en langere passages met elkaar combineren om optimaal van het zeilen te genieten. Het kristalheldere water nodigt uit voor een verfrissende duik of snorkelpartij.
In de geheel vernieuwde jachthaven van het Franse Marigot, verwelkomen wij u graag op onze vloot, variërend van 31' tot 54', allemaal onderhouden volgens de hoogste normen.

VERDERE INFORMATIE

Voor verdere informatie verzoeken wij u het contactformulier in te vullen of ons te bellen op +31 (0)36 7518696

terug naar zeilvakanties in de Caribbean!

Het schip

te huur Bavaria Vision 46 Caribbean
Bavaria Vision 46
te huur beneteau oceanis 46 Caribbean
Oceanis 46
te huur Lagoon 420 catamaran Caribbean
Lagoon 420 Catamaran
te huur beneteau oceanis 40 Caribbean
Oceanis 40
te huur Lagoon 450 catamaran Caribbean
Lagoon 450 Catamaran
te huur Saba 50 catamaran Caribbean
Saba 50 catamaran
te huur Lipari 41 catamaran Caribbean
Lipari 41 catamaran
te huur Helia 44 catamaran Caribbean
Helia 44 catamaran
te huur beneteau oceanis 41 Caribbean
Oceanis 41

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

Caribbean