Vaarprogramma Ibiza 2017:

zeilvakantie Mallorca

Rond Ibiza en Formentera varen wij met een Bavaria 430. Een ruim 13 meter lang schip, prachtig onderhouden en voorzien van 3 hutten voor in totaal 5 gasten. Uiteraard is het schip voorzien van alle veiligheidsmiddelen en navigatie-apparatuur. Verder zijn er snorkelsets en een duikset aan boord en is er een bijboot met buitenboordmotor. De schipper/eigenaar heeft ruim 20 jaar ervaring met zeilen op zee.
Het zeilen rond Ibiza en Formentera is een fantastische beleving. Er zijn prachtige stranden, grote ankerbaaien en gezellige steden met vele bars en restaurants. De zon schijnt elke dag uitbundig en je kunt er volop zwemmen en snorkelen in kristalheldere baaien. Geniet van de rust en relaxte sfeer, maar ook van een bruisend nachtleven op het party eiland Ibiza.

Reis
nr.
Reisdata Reis Dgn Prijs
p.p/w
Prijs
p.p
2wkn
Prijs
schip
p/w
Info

NautiSail, specialist voor uw zeilvakantie in Mallorca en Ibiza!

Wat is inbegrepen?

De prijzen zijn in euro’s per persoon inclusief:

  • Accommodatie aan boord;
  • Diensten van ervaren schipper;
  • Vrijblijvende zeilinstructie;
  • Gebruik van de snorkeluitrusting.

Wat is niet inbegrepen?

  • Reiskosten naar en van het schip;
  • Boordkas, waaronder begrepen: Maaltijden en drankjes aan boord, havenkosten en brandstof;
  • Bijdrage Garantiefonds € 15,- per contact;
  • Bijdrage contactskosten € 15,- per contact.

Kosten tijdens verblijf aan boord:
Er wordt een scheepskas aangelegd voor de kosten aan boord. Denk dan aan dieselkosten, water, havengelden, eten en drinken aan boord en de was en eindschoonmaak. Deze wordt door de gasten zelf beheerd. De kosten hiervoor bedragen gemiddeld € 25,- per persoon per dag. Als de groep vaak uit eten gaat en/of regelmatig in een haven wil liggen, zijn de kosten natuurlijk wat hoger. Volgens oud gebruik is de schipper vrijgesteld van alle kosten.

Welke bagage moet ik meenemen?

Je hebt alleen zomerkleding nodig, geen zeilpakken, laarzen o.i.d. Dat is niet nodig. Er kan wel eens een regenbui vallen, maar daarna schijnt de zon weer. Zorg voor zacht schoeisel, bij voorkeur bootschoenen. S.v.p. geen zwarte zolen en naaldhakken. Neem verder je medicijnen mee, wat zeeziekte-pilletjes en zonnebrandcrème minimaal factor 20.
S.v.p. geen koffers of soft-trollies i.v.m. de ruimte aan boord. Kies voor een zeiltas, die leeg goed opvouwbaar is.

Welke verzekeringen heb ik nodig?

Een goede REIS- EN ANNULERINGSverzekering stellen wij verplicht.

Hoe kom ik op de boot?

Met Transavia kun je vanaf Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Eindhoven rechtstreeks naar Mallorca vliegen. Deze locaties hebben verschillende vertrektijden en ook verschillende prijzen. Vueling vliegt vanaf Amsterdam en soms ook Rotterdam. Ryanair vliegt ook rechtstreeks op Mallorca vanaf Eindhoven, Brussel-Charleroi en Brussel-Zaventem en Düsseldorf -Weeze (vaak erg goedkoop).

Gaat mijn reis door?

Alle geprogrammeerde reizen gaan door als er minimaal 2 gasten hebben geboekt. Als u zelf de vliegtickets boekt, dan mag dat pas nadat u van ons de bevestiging van de reis hebt ontvangen.

Klik hier voor meer informatie of om te boeken!

Bootbeschrijving

Reisbeschrijving

Zeiljacht huren

Zeiljacht Ibiza

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het