Zeilvakantie rond de Canarische Eilanden!

zeilvakantie canarische eilanden

De Canarische Eilanden zijn ideaal voor een fantastische zeilvakantie. De eilanden zijn gelegen in de Atlantische Oceaan, 700 NM (1300km) ten zuiden van Portugal en liggen op dezelfde breedtegraad als Florida, dus het hele jaar door zon en een lekker zeilwindje. Met onze schepen kun je meezeilen vanaf Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria en Tenerife.
Je kunt ook een zeilopleiding volgen of een mooi zeiljacht huren!

Hanse 470, zeiljacht zonder grenzen!

meezeilen Canarische Eilanden Een "zeiljacht zonder grenzen", dat brute kracht uitstraalt en tegelijk atletisch is. Daarop wil je je zeilvakantie wel doorbrengen. In het najaar van 2018 kun je op dit snelle zeiljacht meezeilen rond de Canarische Eilanden.
Klik hier voor het vaarschema.

First 45F5, puur zeilgenot!

meezeilen Canarische Eilanden Kies voor een fantastische performance op zee. Puur genieten tijdens het actief meezeilen op dit snelle en comfortabele zeiljacht op een stukje oceaan rond de schitterende Canarische Eilanden.
Klik hier voor het vaarschema!

Zeilen vanuit Lanzarote of Tenerife

zeiljacht huren Canarische Eilanden

Kapitein op je eigen schip? NautiSail verhuurt perfect onderhouden Bavaria zeiljachten vanaf Lanzarote en nieuwe Dufour zeiljachten (van de 382GL tot de 512GL) vanaf Tenerife!
Dus ideaal om zelf op uw eigen (gehuurde) zeiljacht de eilanden te ontdekken of te varen met één van onze ervaren schippers.
NautiSail organiseert uw zeilvakantie op maat! Klik hier voor een overzicht!

Klik hier voor meer informatie of om te boeken!

NautiSail, specialist in zeilvakanties rond de Canarische Eilanden!

Canarische Eilanden

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het