Zeilvakantie rond de Canarische Eilanden!

zeilvakantie canarische eilanden

Een NautiSail zeilvakantie rond de Canarische Eilanden betekent het hele jaar zeilen in de zon en met een flinke zeilbries in een heerlijk subtropisch klimaat. De Canarische eilanden zijn gelegen in de Atlantische Oceaan, 700 NM (1300km) ten zuiden van Portugal. Zij liggen op dezelfde breedtegraad als Florida en zijn ideaal voor een fantastische zeilvakantie. De grote eilanden zijn Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura en Lanzarote, maar ook de wat minder toeristische eilanden als La Gomera, El Hierro en La Palma worden bezocht. Op de NautiSail zeilvakanties kun je meezeilen vanaf Lanzarote en Tenerife.
NautiSail verzorgt ook zeilopleidingen en zeezeiltrainingen en je kunt via ons ook een zeiljacht huren op Lanzarote of Tenerife!

Onze zeiljachten

meezeilen Canarische Eilanden

First 45, puur zeilgenot!

Vanaf september 2018 tot april 2019 kun je een NautiSail meezeilvakantie boeken op deze First 45F5. Voor een week, 10 dagen of 2 weken. Kies voor een fantastische performance op zee. Puur genieten tijdens het actief meezeilen op dit snelle en comfortabele zeiljacht met ervaren schipper rond de schitterende Canarische Eilanden.
Vaarschema!  Bootbeschrijving

meezeilen Canarische Eilanden

Hanse 470, zeiljacht zonder grenzen!

Een "zeiljacht zonder grenzen", dat brute kracht uitstraalt en tegelijk atletisch is. Daarop wil je je zeilvakantie wel doorbrengen. In oktober-november van 2018 kun je op dit fantastische zeiljacht met schipper meezeilen rond de Canarische Eilanden.
Vanaf 20 november 2018 kun je ook meezeilen naar de Kaap Verdische Eilanden.
Vaarschema.  Bootbeschrijving

zeiljacht huren Canarische Eilanden

Zeiljacht huren vanuit Lanzarote of Tenerife

NautiSail verhuurt perfect onderhouden, vrijwel nieuwe Bavaria zeiljachten vanaf Lanzarote en nieuwe Dufour zeiljachten (van de 382GL tot de 512GL) vanaf Tenerife!
Dus ideaal om zelf Kapitein op je eigen schip te zijn en de eilanden te ontdekken of te varen met één van onze ervaren schippers.
NautiSail organiseert uw zeilvakantie op maat!
Klik hier voor een overzicht!

Klik hier voor meer informatie of om te boeken!

NautiSail, specialist in zeilvakanties rond de Canarische Eilanden!

Canarische Eilanden

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

SintMaarten-BVI