Zeilvakanties in de Caribbean!

zeilvakantie Caribbean

Zoek je een zeilvakantie in de Caribbean?
Droom je van meezeilen in een heerlijke temperatuur van rond de 28°, een verfrissende passaatwind van 15 tot 20 knopen en een helderblauwe zee met een watertemperatuur van ca. 28°?
Boek dan een zeilvakantie op één van onderstaande zeiljachten en kom zeilen in een decor van wuivende palmbomen en parelwitte stranden.
Dit is wat je altijd hebt gewenst! Beleef je ultieme zeilvakantie in de Caribbean!

Zeilvakantie SY Vrijbuiter (Grenadines Experience)

zeilvakantie Caribbean, Grenadines

De “VRIJBUITER” maakt zeilreizen vanaf Grenada in de Caribbean, één van de mooiste zeilgebieden ter wereld. Een walhalla om te snorkelen! De gevreesde orkanen, die in 2017 voor zoveel schade hebben gezorgd op Sint Maarten en de omliggende eilanden, komen in dit gebied vrijwel nooit voor. De schipper is een gepassioneerd zeiler, die zijn passie graag met jullie mede-avonturiers wil delen. Onvergetelijke zeilvakanties tot maximaal 5 personen. Kijk op Zoover voor de beste reviews!
Klik hier voor het vaarschema.

Catamaran zeilvakantie Guadeloupe-Dominica

catamaran zeilen, Belize 43

De zeilreis van Guadeloupe naar Dominica, via de schitterende eilanden Marie Galante en de Les Saintes, is een droom van menige zeiler. En die droom kun je laten uitkomen als je boekt voor deze reis op onze comfortabele catamaran. Er is zelfs plaats voor 2 gezinnen aan boord of een variabel aantal volwassenen. Een unieke zeilreis, waar de natuur en de beleving centraal staat.
De gastvrije bevolking van deze eilanden zal de zeilers hartelijk verwelkomen.
Klik hier voor het vaarschema!

Zeilvakantie Martinique

zeilen Mallorca-Ibiza zeilen Mallorca-Ibiza

In verband met de grote schade, die orkaan Irma aan Sint Maarten heeft toegebracht, zullen wij vanaf Martinique naar de Grenadines zeilvakanties organiseren. Het gebied ten zuiden van Martinique is niet getroffen en dat paradijs is nog even groot als voorheen.
De beide schepen gaan in het voorjaar verder richting Bonaire, naar Cartaghena in Columbia en de San Blas eilanden naar Panama.
Klik hier voor het vaarschema!

NautiSail, specialist voor uw zeilvakantie in de Caribbean!

Nautisail, Simon Carmiggeltstraat 22, 1321 GT Almere Tel: +31 (0)36 7518696 / +31 (0)651 054903 KvK: 32170520 - BTW nr: NL 065222842B02