Zeilvakanties in de Caribbean!

zeilvakantie Caribbean

Meezeilen in Caribbean staat garant voor zon, zee, strand, veel plezier, kortom een droom van een zeilreis. Een Caribische zeilvakantie vindt plaats in het zuidelijke deel waar de tropische paradijsjes die de Windward Islands genoemd worden liggen. Het ene eiland is smaragdgroen en bergachtig met uitbundige junglepracht. Het andere niet meer dan een witte zandplaat in een turkooizen koraalzee. De Grenadines liggen wat zuidelijker en dit zijn, de welbekende 'bounty-eilanden'. Een genot om hier te zeilen en het gebied te herkennen. Wuivende palmbomen en tropische stranden. Al deze schitterende eilanden maken van de Windwards een droombestemming.

Meezeilen SY Vrijbuiter (Grenadines Experience)

zeilvakantie Caribbean, Grenadines

Op de “VRIJBUITER” boek je je droomreis vanaf Grenada in de Caribbean, één van de mooiste zeilgebieden ter wereld. Een walhalla om te snorkelen! De schipper is een gepassioneerd zeiler, die zijn passie graag met jullie mede-avonturiers wil delen. Onvergetelijke zeilvakanties tot maximaal 5 personen.
Kijk op Zoover of onze site voor de beste reviews!
Klik hier voor het vaarschema.

Rondje Atlantic Hanse 470

Rondje Atlantic meezeilen

Vanaf januari tot juni 2019 kun je met deze supersnelle Hanse 470 meezeilen door de Caribbean met als hoogtepunt de oversteek van St.Maarten, via de Azoren, naar Europa.
Vaarschema rondje Atlantic

NautiSail, specialist voor uw zeilvakantie in de Caribbean!

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het