NautiSail Zeilvakantie in de Caribbean!

zeilvakantie Caribbean

Een NautiSail "TOP" zeilvakantie in de Caribbean staat garant voor zon, zee, strand en perfecte zeilcondities! Kortom een droom van een zeilvakantie! NautiSail "TOP" zeilvakanties vind je in het (orkaanvrije) zuidelijke deel van de Caribbean (The Grenadines), waar de tropische paradijsjes liggen, die de Windward Islands worden genoemd. Ook vanaf Martinique, Sint Maarten en de Britse Maagden Eilanden verzorgt NautiSail unieke zeilvakanties.

Zeilvakantie SY Vrijbuiter (Grenadines Experience)

zeilvakantie Caribbean, Grenadines

De “VRIJBUITER” is een stoer en zeer comfortabel zeilschip. Boek hierop je Caribische droomreis. Zeil mee vanaf Grenada in de Caribbean naar de Grenadines, één van de mooiste zeilgebieden ter wereld. NautiSail biedt jou met de Vrijbuiter een onvergetelijke zeilvakantie. Schipper Harry is een gepassioneerd zeiler, die zijn passie graag met jullie mede-avonturiers wil delen. Ga zelf sturen, navigeren en zeilen op dit mooie zeilschip in de paradijselijke Caribbean en geniet van de gastvrijheid van de ervaren schipper/gastheer. Voel je ook een "Pirate of the Caribbean" en boek je droomreis op de Vrijbuiter!
Klik hier voor het vaarschema.
Kijk op Zoover of onze site voor de beste reviews!

Catamaran zeilen vanaf Sint Maarten

zeilvakantie Caribbean, Sint Maarten

Het komende seizoen kun je en zeilvakantie boeken op een comfortabele catamaran vanaf Sint Maarten. Sint Maarten is ideaal gesitueerd voor een avontuurlijke zeilvakantie in een van de beste zeilgebieden ter wereld. De milde passaatwind voert je naar omliggende eilanden als Anguilla, St. Bartélemy, St. Kitts en St. Eustatius. Je kunt korte en langere passages met elkaar combineren om optimaal van het zeilen te genieten. Het kristalheldere water nodigt uit voor een verfrissende duik of snorkelpartij en met de schipper bepaal je je reisdoel. Na inventarisatie van je wensen, maken we graag een offerte voor je.
Kijk naar de reviews, de bootbeschrijving of op zeilvakantie Sint Maarten.

Zeiljacht huren (B.V.I. / Sint Maarten)

zeiljacht huren BVI-Sint Maarten

Vanaf de BRITSE MAAGDEN EILANDEN (BVI), plaatselijk bekend als de ”NATURE'S LITTLE SECRETS”, verhuurt NautiSail catamarans en monohulls. De B.V.I. behoort tot de beste zeilbestemming in het Caribisch gebied en misschien wel de beste ter wereld.
Ook vanaf SINT MAARTEN verhuurt NautiSail catamarans en monohulls.
Sint Maarten is ideaal gesitueerd voor een schitterende zeilvakantie. Je kunt korte en langere passages met elkaar combineren om optimaal van het zeilen te genieten. De milde passaatwind voert je naar omliggende eilanden als Anguilla, St. Bartélemy, St. Kitts en St. Eustatius.

Op beide bestemmingen bieden wij een deels geheel vernieuwde vloot van zeiljachten aan.

NautiSail, specialist voor uw zeilvakantie in de Caribbean!

Zeilen Caribbean

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

SintMaarten-BVI