ZEILVAKANTIE GRIEKENLAND/TURKIJE

meezeilen Griekenland

Meezeilen in Griekenland op een zeilvakantie van NautiSail. Ook als je nog nooit gezeild hebt, is zeilen een geweldige manier om vakantie te vieren. Zeil mee naar mooie baaien en pittoreske haventjes. Laat je meevoeren over een azuurblauwe zee en geniet s'avonds van de goede Griekse keuken en lokale wijnen. Of je nu single bent of met partner of gezin komt. Voor iedereen een passende zeilvakantie. We zeilen naar de mooiste sites. Actief meezeilen, zeilen leren of luieren aan dek? Alles is mogelijk!
Boek nu je avontuurlijke en verrassende zeilvakantie.

Onze schepen

Je stapt aan boord op zorgvuldig door NautiSail geselecteerde zeiljachten met een schipper (meestal de eigenaar). NautiSail vaart alleen met eigenaars jachten, dus niet met van derden ingehuurde jachten. De eigenaren zorgen hebben de beste zorg voor hun jachten en doen er alles aan om het de gasten optimaal naar het zin te maken.

Noordkaper 50ft: ViaMaris vanaf Kos
Vanaf 28 april tot 29 september, per week per persoon vanaf € 425,-
Bavaria 44 Cruiser vanaf Marmaris-Gocek/Turkije
Vanaf 26 mei tot eind oktober, per week per persoon vanaf € 455,-
Hanse 470 vanaf Marmaris-Gocek/Turkije
Vanaf 26 mei tot 11 augustus, per week per persoon vanaf € 475,-,
na 11 augustus in etappes naar de Canarische Eilanden. Vanaf 24 november oceaanoversteek en vanaf 22 december 2018 15-daagse zeilreizen in de Caribbean.
Bavaria 41Cr: Pacifica vanaf Lefkas
Vanaf 16 juni tot 29 september, per week per persoon vanaf € 495,-

Zeilgebieden

Het zuid-oostelijke eilandenrijk van Griekenland, tegen de Turkse westkust, is een zeer uitgebreid gebied, waar je dagelijks van eiland naar eiland kunt zeilen. De ene dag wat langer dan de andere, maar 's avonds lig je aan de kade voor een gezellige taveerne of in een prachtige baai, waar je heerlijk kunt zwemmen. De zeilreizen vanaf Kos en Marmaris (Turkije) vinden in dit gebied plaats.

In het westen van Griekenland zeil je in de Ionische zee. Vanaf Lefkas bezoek je de naburige eilanden, zoals Ithaka, Meganisi en Kefalonia en tal van kustplaatsen met prachtige (zwem)baaien. Uiteraard bezoeken we ook het vasteland van de Peloponnesos.

Marmaris is de thuishaven van 2 van onze schepen. De luchthaven is Dalaman en is makkelijk te bereiken vanaf Amsterdam en Eindhoven. Vanaf de luchthaven ben je met de taxi in 10 minuten in de baai van Gocek, waar de schipper op u wacht.
Vanuit de baai bezoeken we de prachtige Westkust van Turkije en de eilanden in de Dodekanesos.

NautiSail, specialist voor uw zeilvakantie in Griekenland!

Zeiljacht ViaMaris

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het