ZEILVAKANTIE GRIEKENLAND - MEEZEILEN GRIEKENLAND

zeilen Griekenland

Meezeilen op een zeiljacht met schipper in Griekenland is een unieke manier om je zeilvakantie te beleven. Griekenland is de favoriete bestemming voor meezeilen binnen Europa van veel zeilers. Elke dag zeil je naar een nieuwe bestemming. Naar een baai met heerlijk zwemwater of een haventje met leuke tavernes op de kade. Uiteraard ga je zelf actief zeilen, sturen en leren zeilen zonder zorgen. Lekker luieren op het dek kan natuurlijk ook. Meezeilen in Griekenland is geschikt voor singles, stellen en gezinnen. Reserveer nu je zeilvakantie in Griekenland. NautiSail is al jaren specialist in zeilvakanties en meezeilen in Griekenland.

Zeilgebied

zeilen Griekenland

Onze schepen varen in de Dodekanesos. Een verzameling eilanden in het oosten van Griekenland, ten Westen van Turkije. Het gebied strekt zich uit van Rhodos in het Zuiden tot Ikara en Samos in het Noorden.
Wij varen vanaf Rhodos/Marmaris en vanaf Samos. U meert aan op eilanden als Kalymnos, wat vooral bekend is om het rotsklimmen en sponsvissen, het Italiaans aandoende Leros, waar het kasteel en het oorlogsmuseum aanraders zijn. Patmos is vooral bekend om het Johannesklooster, dat prachtig op het hoogste punt van het eiland ligt.
Rhodos dankt haar roem aan de oude binnenstad. Dit Middeleeuwse centrum staat ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is één van de best bewaarde Middeleeuwse centra van Europa. Dan staat Symi op het programma, hier vindt u zonder meer de meest schilderachtige havenplaats van Griekenland waar u prachtige plaatjes kan schieten.
Kortom elke dag weer een verrassing

Klimaat

zeilen Griekenland

Griekenland heeft een Mediterraan klimaat. Droge, warme zomers voor een fantastische zonvakantie. Regelmatig waait de Meltemi, een noordoosten wind, die kan oplopen tot Bft 8 en ook behoorlijke golven veroorzaakt. Een dagje verwaait liggen is echter geen straf. Je kunt overal scooters huren en de eilanden verkennen. De wind geeft bovendien een heerlijke verkoeling op de warme zomerdag. Ook is er dan volop tijd voor een verfrissende duik in het helderblauwe water.

Voor wie geschikt?

zeilen Griekenland

De Dodecanesos zijn geschikt voor sportieve zeilers, die onder het toeziend oog van een ervaren schipper een afwisselende zeilvakantie wensen. Het is een ruig gebied met hoge bergen en mooie baaien. Indrukwekkend is het zeker te noemen en ook goed georganiseerd. Vriendelijke mensen die voor je klaar staan en zeer goed eten. Op de eilanden is vaak niet zo heel veel te doen (met natuurlijk uitzonderingen als Patmos, Kos, Rhodos), waardoor je echt voor het zeilen komt.

Zeilervaring

Je hebt voor een meezeilvakantie geen certificaten en zeilervaring nodig. Je hoeft geen borgsom te betalen en loopt geen aansprakelijkheidsrisico. Als je wat van het zeilen en navigeren wilt leren, dan ben je bij de schipper aan het goede adres.
Als je al zeilervaring hebt, dan kun je zelf naar hartelust zeilen, de zeilen trimmen, afmeren en wegvaren.

Onze Zeiljachten

Bavaria 44-3 Rhodos-Marmaris

zeilen Griekenland Modern zeiljacht van het type Bavaria 44-3, 14 meter lang en ruim 4 meter breed met 2 comfortabele tweepersoons gastenhutten, een schipperhut en ruim sanitair. De Bavaria is een goed zeilend en zeer slim ingericht ontwerp van J & J design. Haar donker blauwe romp, chique gelegde teak dek, kuip met hoogglans gelakte kuiptafel en dubbele stuurwielen geven deze dame allure.
Schipper René ontvangt jullie graag.
Bootbeschrijving  Vaarschema

Catamaran Fountaine Pajot Samos - Ikaria

zeilen Griekenland Zeilen op een catamaran (een boot met twee rompen verbonden door een woongedeelte) is een genot. Je hebt lekker de ruimte en je kunt in ondiepe wateren en dus vlakbij het strand voor anker. Op het voordek vind je een heerlijke trampoline waar je het water en dolfijnen onder je door ziet schieten. In de ruime cockpit (met bimini tegen de zon) is ruim plaats voor het hele gezelschap (maximaal 7 gasten).
Vaarschema  Bootbeschrijving

Prijzen per week

April/mei/september € 495,- p.p.p.w. Gehele boot incl. schipper € 1.856,- p.w. (Bav 44) en € 2.475,- (catamaran):
Juni € 520,- p.p.p.w. Gehele boot incl. schipper € 1.950,- p.w.(Bav 44) en € 2.475,- (catamaran) ;
Juli/augustus € 585,- p.p.p.w. Gehele boot incl. schipper € 2.156,- p.w.(Bav 44) en € 2.925,- (catamaran).
Bootprijs is voor max. 4 personen (Bav 44) en max. 6 personen (catamaran). Maximum capaciteit 7 (gezin met kinderen).

NautiSail, specialist voor uw zeilvakantie in Griekenland!

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

Caribbean