Zeilvakantie Caribbean op een Hanse 470!

zeilvakantie Caribbean, Grenadines

Dit moderne en snelle zeiljacht verzorgt zeilvakanties vanaf diverse bestemmingen. Er zijn zeilreizen naar de Grenadines, een schitterende eilandengroep tussen Grenada en St. Vincent, vanuit Martinique en Guadeloupe, rond Sint Maarten en de Britse Maagden Eilanden. Er zijn 2 ruime tweepersoons hutten beschikbaar voor gasten. Er gaan maximaal 4/5 gasten per reis mee, dus je hebt volop leefruimte aan boord. Het schip is voorzien van een ruime zeilgarderobe en het is een genot om mee te zeilen. Het zal een onderling wedstrijdje niet uit te weg gaan. Uiteraard leert de Nederlandse schipper/eigenaar je de kneepjes van het zeilvak, mocht je daar behoefte aan hebben.

Vaarschema Hanse 470 2020:

Reis nr Reisdata Reis Dgn Prijs p.p Plts
vrij
Info
NB0425-01-20
5-02-20
Martinique - St. Lucia - Grenadines - Martinique Reisbeschrijving 12 € 1.195 vol
NB068-02-20
19-02-20
Martinique - St. Lucia - Grenadines - Martinique Reisbeschrijving 12 € 1.195 vol
NB0822-02-20
4-03-20
Martinique - Dominica - Guadeloupe Reisbeschrijving 12 € 1.145 2
NB107-03-20
18-03-20
Guadeloupe - Iles des Saintes - Marie Galante - Guadeloupe Reisbeschrijving 12 € 1.195 3
NB1221-03-20
1-04-20
Guadeloupe - Antigua - Nevis - St. Kitts, St. Barths - St. Maarten Reisbeschrijving 12 € 1.145 1
NB144-04-20
15-04-20
St. Maarten - BVI - St. Maarten Reisbeschrijving 12 € 1.195 2

Flexibele data!

Bovenstaand vaarschema is indicatief. Indien nog geen anderen op een bepaalde reis hebben geboekt, zijn de data aan te passen aan je agenda of aan de beste vluchten. Heb je andere data in gedachten? Bel dan even!

Wat is inbegrepen?

De prijzen zijn in euro’s per persoon inclusief:

  • Verblijf aan boord;
  • Gebruik van veiligheidsuitrusting inclusief inflatable reddingsvesten en veiligheidsharnas;
  • Beddengoed, handdoeken, washandjes (geen badlakens)
  • Desgewenst zeilinstructie door de schipper (erkend zeilinstructeur)

Wat is niet inbegrepen?

  • Reiskosten naar en van het schip;
  • Boordkas, waaronder begrepen: Maaltijden en drankjes aan boord, havenkosten, brandstof, douaneformaliteiten en schoonmaak,
    Hiervoor wordt een boordkas (ca. € 250,- p.p.p.w.) gevormd. Een goed gebruik is dat de schipper aan boord wordt vrijgehouden;
  • Boekingskosten en een bijdrage Garantiefonds GGTO ad € 30,- per boeking;

Boekingsprocedure

Als u uw keuze hebt gemaakt, laat ons dat dan direct weten. U ontvangt dan van ons een boekingsformulier via e-mail, waarop u uw adresgegevens kunt invullen. Dit formulier stuurt u via de e-mail terug en daarna ontvangt u de bevestiging. Dat is tevens de factuur met alle betaalgegevens. Na ontvangst van de bevestiging kunt u uw vluchten reserveren.

Hoe kom ik op de boot?

De websites Rome2Rio.com en Skyscanner.nl helpen je bij het uitzoeken van de juiste verbinding. Uiteraard zullen wij je graag adviseren bij het uitzoeken van de beste vluchten, dus bel ons voor (gratis) hulp.
Voor vertrek ontvang je van ons alle benodigde reisgegevens.

Klik hier voor meer informatie of om te boeken!

Beoordelingen zeilvakanties Hanse 470

5-6-2018

Mirjam

Zeiljacht: Hanse 470

Ik wil graag een review schrijven over mijn zeilvakantie: Samen met 2 vriendinnen heb ik enorm genoten van de heerlijke zeilvakantie in Turkije. De Hanse 470 is een prachtig mooi schip, met vriendelijke schipper Dick. Hij is enorm gastvrij, elke morgen kregen we heerlijke koffie en verse jus. Zijn schip was een week lang "ons schip". Tijdens deze week hebben we veel zelf mogen zeilen, aanleggen, reven, motoren, ankeren, etc. We hebben idyllische baaitjes bezocht, leuke haventjes, bij heerlijke Turkse restaurantjes gegeten, maar ook heerlijk gerelaxt op het dek. De schipper wilde ons veel leren en je kon zien dat niet alleen wij maar ook de schipper ervan genoot.
Al met al een hele geslaagde zeilvakantie die zeker voor herhaling vatbaar is.
Lees meer...

9-16 juni 2018

Liesbeth en Albert

Zeiljacht: Hanse 470

Een fantastische zeilvakantie langs de prachtige Turkse Kust vanuit Marmaris. Samen met de schipper en zijn Turkse vriendin voelde het als een vakantie met vrienden. Dick is een zeer relaxte en kundige schipper die zijn schip als het ware aan je toevertrouwt. Prachtig schip, van alle gemakken voorzien, veel zelf gezeild. Prachtige kust, ankerplaatsen en haventjes. En niet te vergeten, heerlijk gegeten (ge-bbqt op schip)en aan de wal. Echt een aanrader als je van zon, zee, zeilen en gezelligheid houdt. Lees meer...

29-06-2018 tot 13-07-2018

Naomi

Zeiljacht: Hanse 470

2 weken op de Hanse 470 was te kort, het was zo'n fijne vakantie. Dick is een fantastische Kapitein met veel ervaring en heel veel geduld. Je leert zoveel van hem zonder het te beseffen. Sema zorgde voor super lekkere gerechten. Het was topgezelschap!!! Een echte aanrader. Nogmaals dank x Lees meer...

24/7 tot 31/7-2018

Karlijn

Zeiljacht: Hanse 470

Van 24/7 tot 31/7 heb ik meegevaren met schipper Dick op de Hanse 470 langs de Turkse kust. Een fantastische reis met vele hoogtepunten! Van overnachten, zwemmen en bbq-en onder de volle maan in prachtige stille baaitjes met azuurblauwe zee tot de levendige vismarkt in Fetiye. En natuurlijk niet te vergeten: iedere dag heerlijk zeilen! Dick is een vrolijke en ervaren zeiler die je alle gelegenheid geeft om zelf ervaring op te doen met zeilen, ankeren en aanmeren. Daarnaast is hij een geweldige gastheer die alle moeite doet om zijn gasten zich welkom te laten voelen op zijn mooie schip. Iedere ochtend een heerlijk kopje koffie met een glas versgeperste jus d´orange en een borreluurtje aan het eind van de dag. Een paar kleine voorbeelden die de sfeer aan boord weergeven. Ik heb een onvergetelijke trip gehad (zeker voor herhaling vatbaar) en beveel meezeilen met Dick op de Hanse 470 dan ook van harte aan!

Hallo Ben, Dank voor het bericht ik heb een review ingevuld. Nu heb ik jou daar niet in genoemd, maar ik waardeer jouw dienstverlening ook bijzonder. Fijn dat je meedenkt en met creatieve oplossingen komt (in mijn geval, maar volgens mij geldt dat voor meer mensen) en ook fijn dat je tussentijds bij de schipper checkt of de gasten het naar hun zin hebben. Het zijn dat soort “details” die jouw dienstverlening net even dat beetje meer geven. Dank dus!
Lees meer...

3/8 tot 13/8-2018

Sjoerd, Jolanda, Lieke en Freeke

Zeiljacht: Hanse 470

11 dagen zeilen in Turkije en Griekenland. Een echte belevenis. De kennis en leuke verhalen van Dick zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt. Echte zeilervaring hadden we niet, maar vanaf het eerste moment heeft Dick ons veel geleerd. Elke dag is weer anders met nieuwe uitdagingen. Je verveelt je nooit. Wij kijken terug op een super relaxte vakantie. Bedankt Dick en Ben. Lees meer...

26/8 tot 8/9-2018

Faranak

Zeiljacht: Hanse 470

De reis met de Hanse 470 was geweldig. De boot is van alles voorzien en je voelt je snel thuis. Ik was in het verleden op de zeilboot geweest, alleen had ik nooit actief meegezeild. Op deze reis heb ik veel geleerd. verder de route vanuit Malta naar Sardinië is heel mooie. Twee dagen op de zee varen geeft je ook een onvergetelijk ervaring.
Ik zou deze reis aan iedereen aanraden!
Lees meer...

24/7 tot 31/7-2018

Ruud

Zeiljacht: Hanse 470

Hallo Dick (en Ben), het heeft even geduurd maar hier dan mijn terugblik. Met Dick als schipper en Dick als gastheer heb ik samen met lieftallige dame Karlijn (lees haar review) een relaxte meezeilvakantie gehad. Door zijn kennis van het Turks was Dick ook een geweldige gids. Het was een last minute boeking, maar speciaal voor mij hebben Dick en Ben de reis nog mogelijk gemaakt. En ook nog gezorgd voor gezelschap, dat ik als single zeer gewaardeerd heb. Het was op Dick's 'bootje' ook prima slapen dankzij de ventilator. Lekker rommelig ook op de boot , hoewel alles toch zijn plekje moet hebben. Kastjes goed dicht bij windkracht 9 tijdens het zeilen, want voor je het weet moet je een nieuwe toaster aanschaffen. 's Morgens goed wakker worden door een duik in het heldere zeewater, lekker ontbijtje en dan elke dag weer het ruime sop op. Je mag echt (mee)zeilen, hoewel Dick goed de touwtjes in handen heeft. Als je ervoor zorgt goed van activiteiten op de hoogte te zijn kun je ook nog op avontuur, bijv paragliding. Samen kun je dat afspreken. Lekker zwemmen in de baaien, langs de stranden of in de haventjes. Goed opletten op de rond je zwemmende haaien, orka´s etc. Als je goed kan koken mag je het diner organiseren, maar langs de kust kun je her en der ook heerlijk voor je laten zorgen (Turks smaakt prima) En kok Dick weet ook wel hoe je lekker eet. Ik heb genoten van alle dagen ( nachten ook), heb er hele fijne herinneren aan en vond het toch ook wel fantastisch zo nu en dan het gevoel te hebben dat het bootje aan mijn stuurmanskunst was overgeleverd. Karlijn bedankt voor je gezelschap. En Dick, ook jij niet in de laatste plaats dank je wel en ik hoop binnenkort te kunnen horen dat je Suriname heelhuids bent binnengevaren. Je leest dit stukje neem ik aan met het grote gevoel voor humor, zoals ik je heb leren kennen. Het ga je goed en hopelijk ook met alle gasten tijdens alle nieuwe charters. Daar heb ik alle vertrouwen in. Maar wie ben ik nou.... Lees meer...

6/11 tot 17-11-2018

Frank

Zeiljacht: Hanse 470

Het was een geweldige ervaring om met Dick Zuiderhoek mee te mogen varen. Dit vanwege Dick zelf als ook zijn boot de Hanse 470. Dick is een gezellige en goede schipper die veel kennis van zeilen heeft en er voor ieder aan boord iets leuks van maakt. (Zowel actieve als passieve deelnemers) De Hanse 470 heeft alles aan boord wat je nodig hebt om lekker te kunnen zeilen. Doordat Dick het zeilen aan de opstappers overlaat maar wel daar waar nodig aanwijzingen geeft kan je lekker ervaring opdoen.
Deze ervaring zal mij lang bijblijven en neem ik mee op mijn volgende reis. Ik ga zeker nog een keer mee met Dick waar ook op de wereld.
Ik kan deze reis/boot en schipper aanraden.
Ook het goede contact en begeleiding van Nautisail (Ben) dragen bij aan een goed gevoel. Vr.gr. Frank
Lees meer...

6/11 tot 18-11-2018

Carl & Karine

Zeiljacht: Hanse 470

Zeilen met Dick op de Hanse 470 is net dat tikkeltje anders. Dick doet je direct thuis voelen op zijn boot, die er fantantisch uitziet en ook zeer goed zeilt. Dick laat de Hanse 470 over aan zijn gasten, die er met volle teugen van genieten, hij houdt steeds wel een oogje op de zaak, zodat er geen rampen gebeuren. Aan het geven van de benodigde uitleg en het delen van ervaring heeft Dick zeker geen broertje dood. Er is echter een raar kantje aan de boot, er wordt op regelmatige basis allerlei dingen gestolen, wat helemaal geen ramp is daar deze na korte of iets langere tijd toch weer opduiken. Over de service kunnen we helemaal niet klagen, zelfs met mijn handicap (man) werd er koffie op bed geserveerd.
Dick hartelijk bedankt voor een onvergetelijke vakantie.
Tenslotte willen we ook Ben (NautiSail) bedanken voor de voortreffelijke service!
Lees meer...

11-1-2020 tot 23-01-2020

Emiel & Helma

Zeiljacht: Hanse 470

In een woord, Geweldig! Heerlijke vakantie gehad. Het weer was de eerste dagen wat van slag, veel wind en squalls, maar de New Breeze trekt zich er niets van aan. Schipper Dick is een vrolijke, aardige en attente man, die de leukste plekjes die de Carib biedt feilloos weet te vinden. Een aanrader voor iedereen die het avontuur in de Carib eens op wil zoeken! Lees meer...

Zeiljacht Hanse 470

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

Caribbean