Zeilen Nederland / Noordzee!

zeilvakantie nederland

Nederland is een fantastisch zeilland! Voor zeilers met ambities. De enthousiaste bemanning van NautiSail ondersteunt je zeil-ambities en helpt je verder te komen. Na je eerste zeillessen op de Braassem of Friese meren, heb je een vervolgopleiding gevolgd. B.v. Theoretische Kust Navagatie. En dan ......? Kun je opstappen als meezeiler of met je eigen boot ervaring opdoen en vervolgens het zeegat kiezen.
NautiSail biedt de volgende mogelijkheden:

Dagje zeilen IJsselmeer

zeilvakantie nederland

Heerlijk uitwaaien op het water met de zon op je kruin en een broodje paling eten in Volendam. Dat is een dagje zeilen op het IJsselmeer. Voor groepen vanaf 4 personen met of zonder schipper.
Bel ons direct of stuur een e-mail.

7-Daags zeilavontuur Rondje Noord Holland

zeilvakantie nederland

Heel populair onder zeilers is een "Rondje Noord-Holland". Vanaf het IJsselmeer, via de Waddenzee, tussen Texel en Den Helder met de stroom mee naar buiten en dan langs de prachtige duinenkust van Noord-Holland zeilen en bij IJmuiden weer naar binnen. Duur van de tocht 7 dagen met enkele tussenstops.
Meer informatie? Klik hier!

14-daagse zwerftocht langs de Engelse Oostkust

zeilen Noordzee naar Engeland

Een prachtige zeezeiltocht naar de Engelse oostkust, waar wij onder andere de getijden rivieren kunnen bevaren en bezoeken wij plaatsen zoals Lowestoft en op de Orwell river het bekende PinnMill. Ook behoort een bezoek aan Londen tot de mogelijkheden. De weersomstandigheden bepalen de vaarroute.
Meer informatie? Klik hier!

10 Dagen Nederlandse en Duitse Waddeneilanden

zeilen Noordzee naar Engeland

Op deze 10-daagse zeilreis vaar je met de stroom en het getij over de Waddenzee en bezoek je verschillende Nederlandse en Duitse Waddeneilanden. De Waddenzee staat op de werelderfgoedlijst van Unesco. Een schitterend natuurgebied met unieke natuurwaarden. Je bezoekt eilanden als Vlieland, Terschelling, maar ook de Duitse eilanden Norderney en Borkum. De reis is een continue proces van navigatie, zeilen en natuurlijk genieten van de natuurlijke schoonheid.
Meer informatie? Klik hier!

SailChallenge International

zeilen naar Engeland

Meezeilen of zelf zeilen?

Stap aan boord op onze snelle First 38 en ervaar het zeilen op de Noordzee met als ultieme beloning een English Pint bij Butt & Oyster in PinnMill aan de Orwell River.

  • Northsea-adventure Engeland.
    Doe mee aan deze "Sailchallenge"! Vertrek/aankomst IJmuiden. Voor booteigenaren onder begeleiding van het moederschip.

Meer informatie? Klik hier!

NautiSail, specialist voor uw zeilvakantie in Nederland en de Noordzee!

Klik hier voor meer informatie of om te boeken!

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het