Zeilen Nederland / Noordzee!

zeilvakantie nederland

Zeil met ons op de Noordzee, het IJsselmeer of de Waddenzee. Met de NautiSail schipper beleef je een mooie zeiltocht en doe je veel ervaring op in zeezeilen op langere zeiltochten. Ook kun je instructie krijgen op je eigen boot of leren manouvreren en navigeren.
Je kunt ook in flottielje mee op je eigen zeiljacht. Zo maak je gezamenlijk zeiltochten naar de Engelse Oostkust en de Kanaaleilanden met diverse stops op prachtige plaatsen.
NautiSail biedt de volgende mogelijkheden:

Meerdaags zeilavontuur Rondje Noord Holland

zeilvakantie Noordzee

Heel populair onder zeilers is een "Rondje Noord-Holland". Vanaf het IJsselmeer, via de Waddenzee, tussen Texel en Den Helder met de stroom mee naar buiten en dan langs de prachtige duinenkust van Noord-Holland zeilen en bij IJmuiden weer naar binnen. Je kunt deelnemen aan de door de YSY georganiseerde tocht met groots feest op de zaterdagavond in IJmuiden of op een ontspannen wijze op één van onze eigen tochten.
Vaarschema

Zwerftocht langs de Engelse Oostkust

zeilen Noordzee naar Engeland

Een prachtige zeezeiltocht naar de Engelse oostkust, waar wij onder andere de getijden rivieren kunnen bevaren en bezoeken wij plaatsen zoals Lowestoft en op de Orwell river het bekende PinnMill en Ipswich. Deze reis is ook geschikt voor flottielje. Je kunt dus meevaren op het NautiSail zeiljacht, maar ook deelnemen met je eigen zeiljacht. De weersomstandigheden bepalen de vaarroute.
Vaarschema

Zeilreis Waddeneilanden

zeilen Waddenzee

Op deze instructie zeilreis vaar je met de stroom en het getij over de Waddenzee en bezoek je verschillende Nederlandse Waddeneilanden. De Waddenzee staat op de werelderfgoedlijst van Unesco. Een schitterend natuurgebied met unieke natuurwaarden. Je bezoekt eilanden als Vlieland, Terschelling en Texel. De reis is een continue proces van navigatie, zeilen en natuurlijk genieten van de natuurlijke schoonheid.
Vaarschema

Dagje zeilen IJsselmeer

zeilvakantie nederland zeilvakantie nederland

Heerlijk uitwaaien op het water met de zon op je kruin en bijvoorbeeld een broodje paling eten in Volendam. Dat is een dagje zeilen op het IJsselmeer. Voor groepen vanaf 4 personen met of zonder schipper.
Kijk op de website!

Overige mogelijkheden

  • Training op eigen (nieuwe) boot door ervaren schipper/instructeur
  • Boat/Sailhandling, zoals manoeuvreren in de haven, afmeren en wegvaren, etc.
  • Dagje zeilen op IJsselmeer voor groepen o.l.v. schipper/instructeur
  • Bedrijfsbijeenkomst op het water

NautiSail, specialist voor uw zeilvakantie in Nederland en de Noordzee!

Klik hier voor meer informatie of om te boeken!

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

SintMaarten-BVI