Zeilen Nederland / Noordzee!

zeilvakantie nederland

Nederland is een fantastisch zeilland! Voor zeilers met ambities. De enthousiaste bemanning van NautiSail ondersteunt je zeil-ambities en helpt je verder te komen. Na je eerste zeillessen op de Braassem of Friese meren, heb je een vervolgopleiding gevolgd. B.v. Theoretische Kust Navagatie. En dan ......? Kun je opstappen als meezeiler of met je eigen boot ervaring opdoen en vervolgens het zeegat kiezen.
NautiSail biedt de volgende mogelijkheden:

Dagje zeilen IJsselmeer

zeilvakantie nederland

Heerlijk uitwaaien op het water met de zon op je kruin en bijvoorbeeld een broodje paling eten in Volendam. Dat is een dagje zeilen op het IJsselmeer. Voor groepen vanaf 4 personen met of zonder schipper.
Bel ons direct of stuur een e-mail. of kijk op de website!

7-Daags zeilavontuur Rondje Noord Holland

zeilvakantie nederland

Heel populair onder zeilers is een "Rondje Noord-Holland". Vanaf het IJsselmeer, via de Waddenzee, tussen Texel en Den Helder met de stroom mee naar buiten en dan langs de prachtige duinenkust van Noord-Holland zeilen en bij IJmuiden weer naar binnen. Duur van de tocht 7 dagen met enkele tussenstops.
Bel ons direct of stuur een e-mail.

Zwerftocht langs de Engelse Oostkust

zeilen Noordzee naar Engeland

Een prachtige zeezeiltocht naar de Engelse oostkust, waar wij onder andere de getijden rivieren kunnen bevaren en bezoeken wij plaatsen zoals Lowestoft en op de Orwell river het bekende PinnMill. Ook behoort een bezoek aan Londen tot de mogelijkheden. De weersomstandigheden bepalen de vaarroute.
Bel ons direct of stuur een e-mail.

Nederlandse en Duitse Waddeneilanden

zeilen Noordzee naar Engeland

Op deze zeilreis vaar je met de stroom en het getij over de Waddenzee en bezoek je verschillende Nederlandse en Duitse Waddeneilanden. De Waddenzee staat op de werelderfgoedlijst van Unesco. Een schitterend natuurgebied met unieke natuurwaarden. Je bezoekt eilanden als Vlieland, Terschelling, maar ook de Duitse eilanden Norderney en Borkum. De reis is een continue proces van navigatie, zeilen en natuurlijk genieten van de natuurlijke schoonheid.
Bel ons direct of stuur een e-mail.

Overige mogelijkheden

  • Training op eigen (nieuwe) boot door ervaren schipper/instructeur
  • Dagje zeilen op IJsselmeer voor groepen o.l.v. schipper/instructeur
  • Bedrijfsbijeenkomst op het water

NautiSail, specialist voor uw zeilvakantie in Nederland en de Noordzee!

Klik hier voor meer informatie of om te boeken!

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het