ZEILEN PORTUGAL!

Portugese kust

zeilen Portugal Veel zeilers, die een lange reis gaan maken, ook wel "Vertrekkers" genoemd, zeilen via het Engelse Kanaal over de Golf van Biskaje naar La Coruña. Eerst maken zij in Falmouth of Plymouth een stop om een gunstig weerpatroon af te wachten voor de oversteek over de Golf van Biskaje en zodra het gunstig is vertrekken zij.
Vaak is het de eerste kennismaking met "groot water". Een machtige ervaring. De afstand is ca. 460NM en dat betekent 4 tot 5 dagen op zee. Ze zeilen met dolfijnen voor de boeg en ervaren de schitterende sterrenpracht in de nachten. Wachten wisselen elkaar af en na de oversteek is het goed uitrusten in La Coruña. De stad heeft veel te bieden en je kunt uitstekend provianderen.
Dan begint de ontdekkingsreis pas echt. Neem er de tijd voor, want dorpjes als Camariñas en Vilagarcia zijn een bezoek meer dan waard. Daarmee ben je aangekomen in de Spaanse Ria's. Een schitterend natuurgebied met tal van leuke dorpjes, ankerplaatsen en het op de Caribbean lijkende eiland Isla Cies voor de kust van Baiona.
Vanaf Baiona naar het Zuiden zijn Viana do Castelo (je bent dan in Portugal), Porto, Figueira da Foz en Cascaïs leuke plaatsen om te bezoeken. Vanaf Cascaïs naar de Algarve is nog 1 dag extra varen, maar daarna kun je van de vakantie genieten.
NautiSail kan je alleen trips aanbieden op "Vertrekkersboten". Helaas hebben we (nog) geen jachten, die vakanties verzorgen bij de Spaanse Ria's of vanuit La Coruña.

Meezeilen aan de Algarve

zeilvakantie Algarve zeilvakantie Algarve

Aan de Algarve kun je op een zeilvakantie van NautiSail de onuitputtelijke mogelijkheden aan de Algarve ontdekken. Je zeilt langs een schitterende kust met grillig gevormde rotsen, afgewisseld met intieme zandstrandjes en mooie ankerbaaien! In de avond vind je overal levendig amusement en voor de kinderen is er volop vermaak in Aquaparken en op de stranden. We zeilen naar het natuurgebied van de Rio Guadiana, de grensrivier tussen Spanje en Portugal en op langere reizen ontdek je b.v. Sevilla, stad van de Flamenco.
Westwaarts zeil je naar Cabo Sao Vicento, de meest zuidwestelijke punt van Europa. Bezoek plaatsjes als Lagos, Albufeira en Vilamoura.
Geniet van je zeilvakantie aan de Algarve.
Bel voor een aantrekkelijke aanbieding!

Welkom aan de Algarve - "Bom dia"!

Je vliegt naar de luchthaven van FARO
Privé-transfer naar LAGOS kun je regelen met Faro Airport Transfers Algarve.
Groepstransfer kun je boeken bij Shuttle direct.
Een auto huren kan ook. Luzcar verhuurt auto's die je op het vliegveld Faro ophaalt en aflevert in Lagos of omgekeerd.
Uiteraard is de schipper op de hoogte van je aankomsttijd en hij zal je dan ook op de kade opwachten. Wij helpen je graag met het uitzoeken van de juiste vlucht.
Transavia, Corendon en Ryan Air vliegen vanaf Amsterdam of Eindhoven vrijwel dagelijks naar Faro.

Klik hier voor meer informatie of om te boeken!

NautiSail, specialist voor uw zeilvakantie in Portugal en de Algarve!

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

Caribbean