Zeilvakanties Spanje en Italië!

zeilvakantie sardinië

Waar wil je zeilen? Meezeilen op een 'cool' zeiljacht met schipper langs de Spaanse kust, rond Mallorca, Ibiza of rond Sardinië & Corsica. Overal vind je schitterende, rustige baaitjes, met parelwitte zandstrandjes en kristalhelder water, waarin je lekker kunt zwemmen. Ideaal dus voor een ontspannen zeilvakantie!
Voor singles, stellen of het hele gezin. De schippers zijn erop getraind je een fantastische vakantie te bezorgen, maar ook om je te leren zeilen of meer zeilervaring op te doen. Net wat je wilt!

Sardinië

zeilvakantie Sardinië

In 2018 varen wij met een GibSea 472 vanaf Sardinië naar Corsica en de Maddalena eilanden. Sardinië wordt ook wel de Caribean van Europa genoemd.
Met dit ruime en comfortabele zeiljacht bezoeken we het prachtige zeilgebied met een schitterende natuur,leuke plaatsjes en baaien. Zeilen, duiken en snorkelen, avontuur, relaxen en genieten … kortom het vrije onbezorgde leven aan boord is wat de ervaren schipper met U wil delen.
Er is accommodatie tot maximaal 8 personen.
Klik hier voor het reisschema.

Zeiljacht huren vanaf Barcelona

Vanuit BARCELONA en MALLORCA bieden wij perfect onderhouden zeiljachten van 32 tot 55 voet aan voor de verhuur. Met en zonder schipper. Enthousiaste medewerkers in het verhuurkantoor ter plaatse staan klaar om uw zeilvakantie optimaal te doen slagen.
Uw zeilvakantie aan de Costa Brava en rond Ibiza en Mallorca betekent iedere dag zon en helder blauw water om fantastisch te zeilen en heerlijk in te zwemmen.
Kortom beleef de COSTA BRAVA & de BALEAREN en boek hier je zeilvakantie.
Klik hier voor meer informatie!

Klik hier voor meer informatie of om te boeken!

NautiSail, specialist voor uw zeilvakantie in de Balearen en Spanje!

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het