\ Zeilvakanties Caribbean - NautiSail

Zeilvakanties in de Caribbean worden hier werkelijkheid

U bent op zoek naar mogelijkheden betreffende zeilvakanties in de Caribbean? Dan bent u welkom bij NautiSail om deze droom te laten uitkomen. Voor zowel de ervaren- als onervaren schipper(se) is het mogelijk om te kiezen uit diverse mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Omdat wij nauw samenwerken met erkende jachtverhuurders, geeft dit de mogelijkheid om de meest moderne jachten te kunnen verhuren voor zeilvakanties in de Caribbean. Hierdoor kunt u uiterst genieten van uw welverdiende droomvakantie op de helderblauwe zee en parelwitte stranden.

Waarom u hier aan het juiste adres bent!

U bent hier niet alleen aan het juiste adres als het gaat om zeilvakanties in de Caribbean. Ook kunt u ervoor kiezen om uw zeilvakantie te ervaren in Nederland, Spanje, Griekenland et cetera. Omdat wij zelf jarenlang hebben gezeild op de plekken die wij aanbieden, kunnen wij u voorzien van een uitstekend advies. Hierdoor is een geslaagde zeilvakantie verzekerd! Wij weten ons tevens te onderscheiden omtrent de volgende aandachtspunten:<

  • Wij bieden u alleen jachten aan die zorgvuldig zijn geselecteerd op uitstekende kwaliteit en een goede prijs.
  • Wij zijn exclusief boekingsagent omtrent de genoemde jachten.
  • Wij beschikken over een uitstekende communicatie. Dit houdt ook in dat wij dagelijks telefonisch te bereiken zijn.
  • Wij bieden u een passend en uitstekend advies. Ook in de vliegverbindingen wanneer u zelf rechtstreeks wilt gaan boeken naar het buitenland.

De zeilliefhebber zal zeker verrast zijn door ons ruime aanbod van zeilvakanties in de Caribbean. Met een gemiddelde temperatuur van 28 graden en de mooiste eilanden zult u zeker tot rust komen. Maak kennis met de diverse culturen en bezoek verschillende dorpjes! Heeft u een vraag? Of wilt u een reservering maken? Neem dan gerust contact met ons op.

contactpagina NautiSail   overzicht zeilvakanties

NautiSail, specialist in zeilvakanties in de Caribbean!

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap